Фан клуб: МЗТ Скопје

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Pa sto ne setale denes niz dracevo i gorce i da peat protiv CPB....?!!!
aj dogovorete se prvo megu sebe koj od kade e....pa posle repliciraj...vaka glup ti ispagas ili tie 40 budali koi setale niz karpos denes...tesko da 40 se budali a samo ti pameten.... :) vajda obratno e :)
Не го разбра :)
--- надополнето: Nov 20, 2011 11:42 PM ---
Според твојава логика, јас требаше пред недела дена да тепам деца 2 - 3 година, што пред Градски парк, пееа о мзт .... а бе копачи едни
Ние не тепавме ни деца ни никој.... Само ви докажавме кои дечки владеат во СК.....

Многу би ми било мило... Некој тим еве пример Торус да игра во Јане Сандански против вас.... Па тогаш дојдете и прошетајте се низ Аеродром како ние денеска :)

Член од
20 ноември 2011
Мислења
31
Поени од реакции
27
aj dogovorete se prvo megu sebe koj od kade e....pa posle repliciraj...vaka glup ti ispagas ili tie 40 budali koi setale niz karpos denes...tesko da 40 se budali a samo ti pameten.... :) vajda obratno e :)
ste go vrtele pola skopje peski
Дечко, ако ти го вртиш пола скопје за да стигнеш до Борис од Припор, Делљадровце, Чучер Сандево или од кај и да си, на мене ми беше рузвелтова успат па реков ај ке поминам да ве поздравам

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Абе убаво немаше препукувања 1 месец што сега пак се напнавте со глупости кој каде шетал, што правел, големи мадиња.

Член од
13 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
13
aj dogovorete se prvo megu sebe koj od kade e....pa posle repliciraj...vaka glup ti ispagas ili tie 40 budali koi setale niz karpos denes...tesko da 40 se budali a samo ti pameten.... :) vajda
obratno e :)
Прво прочитај убаво, стави прст на чело, изброј до десет, размисли убаво што сакал авторот да каже(ако неможеш сам да сватиш побарај помош од пријател), па после скокај како млад мајмун. Да ти дообјаснам во постот НЕ пишуваше Драчево и Ѓорче, туку ОД Драчево ДО Ѓорче (тоа значи: и Драчево и Пинтија и 11 Октомври и Усје и Припор и............... Се до Ѓорче и Гологузица)
ПС. Се надевам дека сега ти е јасно.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
31
Поени од реакции
27
Абе убаво немаше препукувања 1 месец што сега пак се напнавте со глупости кој каде шетал, што правел, големи мадиња.
У право си Дуда Ивковиќ темата е МЗТ Скопје, не иде сега со гугл мапс да се објаснуваме кој од кај идел и зашто идел ....ама тоа ти е педерски инат сакал од заден влез да (му) влезе и нема друго...
Ацо сам се закопа уште у почеток на сезона со неговите изјави... Сам си наметна толкав притисок а веќе и толкава омраза за него... Почна да се губи ептен, се вадеше на воиграноста дека била слаба, ама неке да е тоа. Па толку да незнае акција да склопи, толкав потенцијал според мене има и у Дејвис и у Мијаловиќ што вие викате дека нечинат а и у остала екипа. Враќањето денес од -20 ми беше доказ за ова дека играчите со свое знаење без никаков тренерски совет го направија тоа.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Не го разбра :)
Go razbrav...bez galje...cim go spomna Dracevo znam na sto aludirase....
Дечко, ако ти го вртиш пола скопје за да стигнеш до Борис од Припор, Делљадровце, Чучер Сандево или од кај и да си, на мене ми беше рузвелтова успат па реков ај ке поминам да ве поздравам
brat ne zamaraj.....ide derbi...pomini pak i pozdravi se so site....

ps.mzt vi igrase a ne rabotnicki....dosta so ovie maloumni muabeti za navivanje koi kraj nemaat...
--- надополнето: Nov 21, 2011 12:05 AM ---
Прво прочитај убаво, стави прст на чело, изброј до десет, размисли убаво што сакал авторот да каже(ако неможеш сам да сватиш побарај помош од пријател), па после скокај како млад мајмун. Да ти дообјаснам во постот НЕ пишуваше Драчево и Ѓорче, туку ОД Драчево ДО Ѓорче (тоа значи: и Драчево и Пинтија и 11 Октомври и Усје и Припор и............... Се до Ѓорче и Гологузица)
ПС. Се надевам дека сега ти е јасно.
MUKLA BRE i ne zamaraj...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
У право си Дуда Ивковиќ темата е МЗТ Скопје, не иде сега со гугл мапс да се објаснуваме кој од кај идел и зашто идел ....ама тоа ти е педерски инат сакал од заден влез да (му) влезе и нема друго...
Ацо сам се закопа уште у почеток на сезона со неговите изјави... Сам си наметна толкав притисок а веќе и толкава омраза за него... Почна да се губи ептен, се вадеше на воиграноста дека била слаба, ама неке да е тоа. Па толку да незнае акција да склопи, толкав потенцијал според мене има и у Дејвис и у Мијаловиќ што вие викате дека нечинат а и у остала екипа. Враќањето денес од -20 ми беше доказ за ова дека играчите со свое знаење без никаков тренерски совет го направија тоа.
Ако ова Дуда Ивковиќ е за мене, фала за прекарот. :D
Со останатото се согласувам во целост.
П.С. не ме ставај во овие. ;)

Член од
26 октомври 2010
Мислења
29
Поени од реакции
11

ps.mzt vi igrase a ne rabotnicki....dosta so ovie maloumni muabeti za navivanje koi kraj nemaat...
кога веќе спомна дека дербито дека доаѓа ....... пак ке упатам апел.....НЕ ПРАВЕТЕ ПЕДЕРСКИ РАБОТИ И ТРГНЕТЕ ГО ПЛЕКСИГЛАСОТ
поздрав

З

Забавата е во Кругот

Гостин

--- надополнето: Nov 21, 2011 12:05 AM ---

MUKLA BRE i ne zamaraj...
Само на дерби вие сте Центарци ? Само тогаш сте ЦПБ...... ?

Епа другар јас сум Аеродромец 24/7.... и општината си ја бранам исто така толку,не само на дерби....

Утре може клубот ќе ви падне во втора лига..нема да има дерби.. Како тогаш да ве поздравиме ?

Со ова само покажуваш дека сите сте Анти-Аеродром...

Член од
13 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
13
Дечки се извинувам што се впуштив во простачка "дебата", ама нема да се повтори.
ПС. Убаво ме учеа постари: не се расправај со простак, ќе те спушти на негово ниво и ќе те победи.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
кога веќе спомна дека дербито дека доаѓа ....... пак ке упатам апел.....НЕ ПРАВЕТЕ ПЕДЕРСКИ РАБОТИ И ТРГНЕТЕ ГО ПЛЕКСИГЛАСОТ
поздрав
ej daj be olabavete malce....me boli stap i za pleksiglasot i kaj ke sedite vie....inace u vasa sala na sred tribina ima dupka nekoja i prasanje e na vreme koga ke propadne nekoj vo nea i ziv nema da iskoci pa ne ve molam da frlate cement vo nea za da ja popolnite....serevte za pleksiglasot vo park pa i vie naredivte nekoi sipki kaj vas....i taka edvaj sobirase 250 luge tamu...sega ni 150 nema da sobere...

Член од
26 октомври 2010
Мислења
29
Поени од реакции
11
so cel da olabavime ;)nema da pocnuvam so sporedbi nitu pak so komentari od tipot koj prv pocnal i sto napravil .....(iskreno ne mi bese celta da otide muabetot kade sto ti go nasoci ali nema vrska ;) )

Член од
21 ноември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
10
ej daj be olabavete malce....me boli stap i za pleksiglasot i kaj ke sedite vie....inace u vasa sala na sred tribina ima dupka nekoja i prasanje e na vreme koga ke propadne nekoj vo nea i ziv nema da iskoci pa ne ve molam da frlate cement vo nea za da ja popolnite....serevte za pleksiglasot vo park pa i vie naredivte nekoi sipki kaj vas....i taka edvaj sobirase 250 luge tamu...sega ni 150 nema da sobere...
ti semkar ne zamaraj.. neznam so se objasnuvate so ovoj supakov neno tuka, ne e ni navivac... obicno simpatizerce so lize gzovi za dresovi sekoja godina..

i ne prajte detski muabeti koj, kolku, kade... se e jasno toa...

Член од
20 ноември 2011
Мислења
31
Поени од реакции
27
so cel da olabavime ;)nema da pocnuvam so sporedbi nitu pak so komentari od tipot koj prv pocnal i sto napravil .....(iskreno ne mi bese celta da otide muabetot kade sto ti go nasoci ali nema vrska ;) )
Истото и ја си викам што ќе му објаснуваш, ограничен е се гледа веќе дека од што нема каде па вакви глупости пишува.

Kajgana Shop

На врв Bottom