Единствени сте што навивате за клуб само во сала. Има групи кои бодрат клубови во сала, на кошарка, ракомет, но секако пред тоа фудбалот им е приоритет, односно создадени се на фудбал и за фудбал. Сите групи во светот.
Ние единствени сме во многу работи, тоа е точно, имаат и Комити свој минуси како скоро сите групи насекаде. Но, најточно е тоа дека останавме и единствени бранители на Македонската национална чест ! Како во минатото нашите предци, така и сега сами се бориме против душманите. Да не се набројува што се имаме направено, само ќе го спомнам ЈОХАН, потоа ќе дополнам и други ситуации
http://www.facebook.com/note.php?note_id=165892213461233 со факти.
Ти одговори што имате направено вие за ТАТКОВИНАТА ?
Го јачате тоа вештачи создадено ривалство, од кое најмногу ќар имаат Шверцери !
Kога ќе размислите подлабоко ќе размислите зошто, излишно е овде да се пишува.
Нај жалосно е тоа што немате трошка љубов кон Македонија, немате грам патриотски чуства, нациноналистички мислења и дела. Немате почит кон државата во моменти кога тоа и е најпотребно, кога од сите страни е нападната (сите соседни држави) вклучувајќи ги и овдешните шипци.
П.С. За ова погоре што го имаш напишано, во право си, браво за искреноста барем. Така е, бидејќи очигледно љубов кон Македонија не покажувате, со дела никако, па така веројатно Србија е земјата која е во вашите срца, а за тоа дополнително говори духот на традицијата и историјата од Сервис Кру. Навивањето на Српски јазик, вадењето Југословенски знамиња, скандирањата „ЗАВОД ТИТО“ и слични испади.
Само внимавајте да не дознае за тоа Ивица Коневски. Ќе се налути многу, па нема пак да ви пушта алфи да ве чуваат како што имавте лани на гостувањето во Куманово. Ќе треба пак да правите марш за спас на Мзт, и ќе треба ние повторно да ви дадеме поддршка како што ви дадовме (бев јас лично), а вие ни вративте со „Јеби Скопје Комите“ а за тоа ќе има жртви, ќе падне крв, ти ветувам. Секој кој се обидува да го оцрнува нашето СВЕТО ИМЕ плаќа со данок КРВ. Беа едни дечки „поздравени“ од Комити-Ново Лисиче. Кога ќе дознаеме кој го напишал тој статус (Јеби Скопје Комите) јас лично ќе се разберам со фраерот.
ЈЕБИ СКОПЈЕ КОМИТЕ ?! А кој Комити ги ебете, тие во кој беа членови вашите татковци, сите вашите предци, вашите воџи. Тие Комити ?!
Да ви ебам шутраците неписмени.