Фан клуб: МЗТ Скопје

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ако дојде,тој ќе биде 5 странец а по правилата може најмногу 4 да има...Вие веќе ги имате Мијаиловиќ,Грим,Далман и Дејвис...Ќе паузира некој од нив или ќе му дадат шут-карта? :)
Нема да биде пријавен како странец,има македонски пасош......

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
МЗТ-Вардар 90:79.
Најдобар поентер бил Ристе со 19 коша, потоа Дејвис со 18, па следуваат Чековски и Далман по 15.
Следна со АБА пак дома.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.377
Поени од реакции
18.513
изглеа го подбрале Ристе од управа малце да игра :D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Конечно колку толку да распалат играчиве. :D

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Со Зујовиќ не е постигнат договор! Интересен е за неколку наши екипи бидејќи има мак пасош, големи шанси има да игра во Торус...

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Големи шанси има Боби Митев да заврши како тренер на Работнички особено после поразаов од Куманово. Ако тоа се деси покрај сите утки досега направени ќе биде шлаг на торта.:(

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Големи шанси има Боби Митев да заврши како тренер на Работнички особено после поразаов од Куманово. Ако тоа се деси покрај сите утки досега направени ќе биде шлаг на торта.:(
И јас истово го знаев само нејќев да пишам да не испадне дека сум пишал глупости.
Да надополнам на овој пост дека и Рабонички сериозно загризаа за Гечевски па можно е таму да заврши.

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
И јас истово го знаев само нејќев да пишам да не испадне дека сум пишал глупости
Да надополнам на овој пост дека и Рабонички сериозно загризаа за Гечевски па можно е таму да заврши.
Абе ме боли курот за Гечевски нека иде кај сака нема да биде озбилен кај и да отиде ама за Боби Митев срце ми се пара. Неќам да ја пишам цела прича од разбирливи причини......... можда коа ќе ми пукне курот од педерско секташкото лоби ќе го напраам и тоа. Преку кур од се!

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Абе ме боли курот за Гечевски нека иде кај сака нема да биде озбилен кај и да отиде ама за Боби Митев срце ми се пара. Неќам да ја пишам цела прича од разбирливи причини......... можда коа ќе ми пукне курот од педерско секташкото лоби ќе го напраам и тоа. Преку кур од се!
Сите се нервираме со тоа гнасно лоби, сите сме свесни дека си играат ку* со нас, сите си збориме низ маала, а никој не сака да почне јавно да збори...

А за Гечевски во Работнички...чиста глупост, Работнички едвај има да ги плати и оние инвалиди што ги има сега, не па да даде 10.000 за Гечевски месечно...али при слободен Боби Митев, некој друг тука да си игра тренер, ќе биде катастрофална грешка...на овие играчи, услови и буџет, Боби Митев ќе ја заврши сезоната без пораз и ќе има атмосфера и ќе заличиме на тим.

• Ми се допаѓа
Reactions: FA
Член од
13 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
13

Комити Ѓорче

СКОПСКИ МАНГУП
Член од
10 август 2011
Мислења
61
Поени од реакции
92
^ Не е лошо, околу300та луѓе. иако очекував повеќе од вас по гостувањето во Кавадарци. Бидејќи сега испадна на гостување (во Кавадарци) сте повеќе отолку натпревар на домашен терен. Сепак кога ќе се земе во предвид тоа дека во Кавадарци беше дерби меч за вас (не на трибина, на терен нормално) меч на екипи кои можеби ќе бидат главни кандидати за трофеј, разбирлива е ситуацијата.
Ќе имате веројатно мртва битка со ЦПБ, во врска со тронот за навивањето во сала, ианку се знае Комити број 1 на тифо сцената како група, затоа што на стадион навивањето не е исто како во сала. Затоа што на стадион е вистинското навивачко движење.

Со среќа во понатамошната работа, поздрав.

Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11
^ Не е лошо, околу300та луѓе. иако очекував повеќе од вас по гостувањето во Кавадарци. Бидејќи сега испадна на гостување (во Кавадарци) сте повеќе отолку натпревар на домашен терен. Сепак кога ќе се земе во предвид тоа дека во Кавадарци беше дерби меч за вас (не на трибина, на терен нормално) меч на екипи кои можеби ќе бидат главни кандидати за трофеј, разбирлива е ситуацијата.
Ќе имате веројатно мртва битка со ЦПБ, во врска со тронот за навивањето во сала, ианку се знае Комити број 1 на тифо сцената како група, затоа што на стадион навивањето не е исто како во сала. Затоа што на стадион е вистинското навивачко движење.

Со среќа во понатамошната работа, поздрав.
hahaha se iznatreska gluposti i si zamina... pozdrav i do tebe (y)

Комити Ѓорче

СКОПСКИ МАНГУП
Член од
10 август 2011
Мислења
61
Поени од реакции
92
Извини што е глупост за тебе кажи од мојот пост ? Тоа што Кавадарци бевте околу 400, а сега на домашен терен сте околу 300 не ли е точно ?. Или не е точно тоа дека навивањето потекнува од стадион и дека вие и ЦПБ сте единствени у свет што навивате само во сала !
И дека има огромна разлика од навивање на стадион и навивање во сала !

Kajgana Shop

На врв Bottom