Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.473
какви шупаци не ми се верува еј..па што треба ни една утакмица да не се одигра у тетово вака..

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Бог да чува и да брани :mad:

Изгледа ова им беше крајната цел на индијанците. Утре МЗТ не треба ни да излага на терен.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дај бе не ги оставај да излезат од сала таму.Ејјј не треба по нив по нашиве треба да удриме,што е ова во наша држава странци.:tapp:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Немам коментар за прекинов.Срамота е ова.Тој судијата гад еден одма ќе прекинувал,да се испразни трибината.Баш ќе видиме дали ќе биде прекината утакмица на Лирија.
За играта се гледа дека не сме воиграни но и вакви сме доста појаки од лирија.Новиот центар добро изигра 6 скока во прво полувреме не е лошо.Во второ полувреме очекував повеќе да се одлепиме зашто немаше да игра Гајдаџиев(кој изигра истотака солидно).Американците не се лоши само мислам дека Дејвис не изигра на ниво.Се гледа дека го бива за 3ки само мора малце повеќе да помага во одбрана.Ќе биде и тоа.И да се доигра сигурен сум дека ќе тепаме,едноставно подобри сме.
П.С.Troublemakers (y)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.918
Поени од реакции
40.875
Па зашто бре луѓе...тие се само малцинство кое нема никакви права во државава. Немаат право на изразување на нивниот мајчин јазик, и образование на истиот. Тепани од полицијата и понижувани од државата. Они само сакаат да имаме меѓуетнички соживот во нашата држвава. Они се толку невини, како првото кокиче што ќе изникне од снегот. А ние сме толкави ѓубриња, и не им даваме никакви права, за да можат да живеат нормално... Албанци, се надеваме дека ќе ни простите и нема веќе да се скандира против вас на национална основа. :pipi:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.014
Поени од реакции
5.676
Добро... што точно се случи? Некако многу чуствителни овие...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Со сила ја преувеличуваат работата со цел да им забранат гостување во парк во Среда ;)
Али дека си грмеа си грмеа ...:D
Искрено и мене ми се сврте таа идеа во глава.Не е ни прв ни последен пат да се пее вака на утакмици во сите спортови.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро го изедоа тие на крај, им ебам гнасите.Ради тој на клупата на Лирија настана прекинот, претсваник на екипата што беше

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
100че карта и нормално ништо од полна сала, иако сите ја имаат таа огромна љубов кон нивниот миленик :)
Дебилу пред да напишеш нешто барем провери. 50 денари беше карта и салата си беше пуна.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Кај живееме ние :tapp:...
Во собранието седат терористи и си ИГРААТ ДРЖАВА,а овие куртоните прекинуваат утакмици зошто се пеело против Албанците....:eek:
Да ти ебам државата....нека прекинат меч на Шкендија во Тетово судиите ако се мажи...каде Балистите скандираат цитирам"Груевски Пичка ти матер":D
Ќе ги искубат како петли во соблекувалната некои НЕОФИЦИЈАЛНИ ЛИЦА..:tapp:....
Па после сакаме спорт,публика,силна лига,спонзори...
Со вакви бламирања на судиите и федерациите никогаш нема да има спорт,никогаш:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom