Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Женско сум, ко прво:P Ок, паркетот изгледа добро, но сите овие плукни-залепи поправки, доправки, лицкања, нема да ја направат нова салава. Се надевам дека од следната сезона ќе играат у таа сала што се планира да се гради.Тоа ми беше прашањето уствари, дали у брзо време ќе ја биде.
Па и баш не е плукни залепи туку све е одново реновирано, ова е целосно нов паркет а стариот е исфрлен.
А околу новата сала никој не знае кога ќе биде готова. :)

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Можеби нема ни да има нова , мислам нема да има во наредните 3-4 години

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Женско сум, ко прво:P Ок, паркетот изгледа добро, но сите овие плукни-залепи поправки, доправки, лицкања, нема да ја направат нова салава. Се надевам дека од следната сезона ќе играат у таа сала што се планира да се гради.Тоа ми беше прашањето уствари, дали у брзо време ќе ја биде.
Опа,хиенка:D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Штета што не игравме,со панатинаикос,ама и ова со партизан беше доста добар тест,подобар од спаринг тимовите на скоро цела лига.3то место не е лошо ако во обзир се земат тимовите кој учествуваа.Хемофарм не е воопшто наивна екипа.Сеа малце и за нашиот тим.Чековски(искрено никад не сум го сакал како играч,и денес не го сакам премногу)како и да игра за нашава лига е Шек меѓу центрите.Не памтам друг центар со такви физички предиспозиции во лигава,така да заедно со Китс и Далман ви требало да бидеме добри под кошевите.И на бекови сме добро покриени.Мислам дека имаме најдобра бековска линија во лигата. Стојановски,Мијајловиќ,Стефанов, Дејвис,Грнчаров,па и Гајдаџиев кој ќе игра 20 минути е добар.Според мене најјакиот тим би бил Чековски,Китс,Далман,Дејвис,Стојановски/Мијајловиќ.Имаме многу квалитетен тим.Американците ми изгледаат како многу јаки засилувања,барем според резултатите кој ги постигнуваат,единствено мислам дека има простор за еден центар да се донесе,околу 210 висок зашто мислам дека највисок играч во тимот ни е Китс со 206,а и добро би дошол знаејќи ги и силите на чековски кој тешко дека ќе може да изигра повеќе од 25 минути квалитетно.
И да си прашам зашто не најдов има ли некоја подетална статистика за турниров што го игравме против партизан и хемофарм?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.997
Поени од реакции
1.279
МЗТ - Левски 82:71, чекаме извештај, само ќе кажам дека срамота е затоа што ни А ни Б од нашиве медиуми електронски немаше, а резултатот е од бугарска страна, браво за комшиите на нивната брзина.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Иако играа според мене без главниот играч Кејд Дејвис, лесно дојдоа до победа. Дај боже вака да продолжат и во лигата.
Иииии самоооо напрееееееед Скопјеееееееее. :vozbud:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Срцево ми чука,цел живот сум тука,плаво-бела боја,е и крвта моја !! Пердуви летаа од Бугарите ! :vozbud:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
На моја голема жал неможев да дојдам на утакмицава па затоа коа може да очекувам материјали?
Иначе овие Бугариве изгубиле и од Лирија,па одма ме ставаат во мислење дали овие се до толку слаби или Лирија е сериозен кандидат за висок пласман.Ние се засиливме доста имаме можеби најдобар тим ама не сме воиграни ко Фени.Работнички се без нешто опасен тим,ама нив не смееме да ги отпишеме,Фени се без Војдан,ама имаат донесено неколку добри засилувања,е сеа тука се имаат бајаги засилено и Торус,така да лигава е у пм.Нема да се знае кој тимови ќе се борат за титула сите од овие 5 може да изненадат.

Kajgana Shop

На врв Bottom