Фан клуб: МЗТ Скопје

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Браво Браво..глеам интересна сезона ке има у Кошарка оваа година..и Кумани се активираат , Сити Парк Бојс , Лозари , и кој други..:) Интересно

Член од
26 октомври 2010
Мислења
29
Поени од реакции
11

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Браво за тренингот.Мислам дека е време да понавивате пред Општина Аеродром кај Ивица за проширување на капацитетот на Јане Сандански!:)

P.S. Се е супер ,ама со најјаката навивачка група Балисти не мојте.
NOT!!!:pos:(Нека учат малку).

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Нема други вакви навивачи во Македонија, браво секоја чест, заслужувате оваа сезона да освоите титула !

Член од
15 јули 2010
Мислења
7
Поени од реакции
2
Демант од Кирил Николовски

kiril_nikolovski_.jpg 
Во контекст на изјавеното во интервјуто на новиот Шеф на стручниот штаб на КК МЗТ АЕРОДРОМ СКОПЈЕ-Александар Тодоров на веб порталот sportefe.com. 12.08.2011 година, би сакал да го дадам мојот демант, поради тоа што Тодоров искажа неколку невистини во врска со моето заминување од КК МЗТ АЕРОДРОМ СКОПЈЕ:

Ја користам оваа прилика да ја информирам пошироката јавност, дека на 24.05.2011 имав разговори со Александар Тодоров, кој тогаш преговараше во улога на новоименуван Шеф на стручниот штаб на КК МЗТ АЕРОДРОМ СКОПЈЕ за продолжување на мојот договор со истоимениот клуб. Не е вистина, како што вели тој дека не било преговарано со мене, откако станал главен тренер на МЗТ. Поради тоа што ниту тогаш, ниту во неколку други наврати со Управата на клубот, не се постигна заеднички јазик за прифаќање на моите услови за нив познати причини, бев принуден да ја побарам мојата егзистенција во друг клуб.

Не дозволувам моето име да биде извалкано со вакви недолични изјави што предизвикуваат омраза кај симпатизерите на клубот МЗТ и свесно поттикнување на непријателство кон мене.

КК МЗТ АЕРОДРОМ СКОПЈЕ е клубот за кого сум настапувал со голема љубов играјќи во сино-белиот дрес за пониски финансиски средства за разлика од сумите кои ми биле понудени од страната на други клубови во минатото. Иако клубот ми остана должен неколку плати во една од претходните натпреварувачки сезони, останав лојален на клубот, а љубовта кон навивачите на МЗТ беше казнета со неисплаќање на една месечна плата затоа што на последниот натпревар од минатогодишниот плејоф ги подарив дресовите на навивачите.

Јас сум професионалец и професионално се однесувам кон клубовите и навивачите во лигата каде настапувам и секогаш одговарам на понудите, никогаш не затворам врата кај клубови отворени за соработка со мене, кај никого, па не и кај МЗТ.

• Ми се допаѓа
Reactions: FA
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Македонски Телеком и T-Mobile спонзори на МЗТ Скопје
Кошаркарскиот клуб од Аеродром ќе биде спонзориран во претстојната натпреварувачка сезона, а доколку обезбеди учество во Јадранската лига, спонзорството ќе биде продолжено и на наредните четири сезони
http://kirilica.com.mk/vest.asp?id=66092

Kajgana Shop

На врв Bottom