Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
законите владејат ама кој ги поцитува Ч)))

dali ovaj e toj igrac so planiravte zaedno da go rugate na utakmici so cpb? :)
toj ke da e

ali nema veze bravo za gostuvanjeto ali se gleda deka zakonite ne vladeat u makedonija cim vi dale transce da zakacite
a kako neutralni da vlezite moze zs da ne
владеат само кој ги поцитува и закон од трпусевски е многу смешен кој не знае самиот да го протумачи а камоли да го потпише се потпишува како второ оделенец.

п.с.И нека дојде кој сака
сите ке ги ебеме
трибина лудува
за свето име МЗТ
але але алео але але алео

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Значи се сведе дека се 15 вистински навивачи
Не ја сведувам напротив барем во нивната ситуација дали мене не ми се свиѓало или дали ми се свиѓало не е битно вистината е дека се во голем подем и се повеќе се достојни на групата!А тие што биле се вистинските навивачи што би биле сегде за клубот дали со или без забрана.Други неприсуствувале ради школо, факс ,работа, забраната, девојки и што ти ја знам ја...

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
оффф си знаел математика .... помножиги титулите на твојот клуб и открија твојата вистинска вредност
pa odgovorot na toveto prasanje ke se svede pribilzno na tvojata intelegencija... igracite se dole na teren, nie sme gore na tribina... t.e. vie na tribina ste 0, povtorno priblizno kako tvojata intelegencija...

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Прекрасна атмосфера создадена од двете навивачки групи.Честитки за победа и големо браво за присуствувањето и фер навивањето на натпреварот.И за крај ..

АБРЕ МАКЕДОНЧЕ КАДЕ СЕ СПРЕМАШ БОРБА ТЕ ЧЕКА БОРБА ЗА СЛОБОДА,БОРБА ТЕ ЧЕКА БОРБА ЗА СЛОБОДА.НЕКА РАЗБЕРАТ КЛЕТИТЕ Албанци МАКЕДОНСКО ИМЕ НЕМА ДА ЗАГИНЕ ! :smir:

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.155
Ма не е битно дали момците биле 3ца 4ца или 5на битно биле за МЗТ на голем ризик и по сите забрани само така се бодри тим и во добро и во зло : ))

Kajgana Shop

На врв Bottom