Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Се збори за договорена работа околу Гоцевски.
А за Гец ќе сањате малце :)
ne ni treba taa pijanica ima mnogu podobri od nego uzivaj si ti i gledaj kako ke GAZI! mzt i drkajte doma[/QUOTE]

:pos2::pos2::pos2: na koj be da drkame doma ve tepavme 30 razlika
a i tesko toa deka ke dojde vo nasata liga pojak igrac od gecevski centar
:wink:

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
dzabe i 100 imajte dvojni koga nikoj nema da ve pamti vasiot smrden tim i smrden grad:kesa:
toa e grad so tradicija, istorija....
sigurno ne e nekoja naselba a potoa opstina koja e izgradena posle zemjotresot so lugje od provincija od koi idnite generacii ne cenat nisto osven arievskata skopska rasa... :wink:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Да, град полн со искомплексирани провинцијалци чија единствена желба им е да дојдат у Скопје и да им ги излижат шупаците на овдешните граѓани. Јебига, не сте вие криви што вашата судбина е таква цел живот да аргатите и да газите грозје на +40 степени. Знам, сеа ќе ми кажеш дека ти си пиел чиста ракија и вино, а мене на пазар ми ја продавале онаа за миење нозе, те разбирам и јас би бил очаен кога не би можел да пробам од тоа што сум се мачел да го правам цело лето/есен.

А, за клубовите те молам немој да ми споредуваш, уствари веќе проба да ги споредуваш МЗТ и фени. :tv:
И ајде гитла од тука, испод част ни е да ти враќаме на тебе и на таквите као тебе, па затоа и ова е последен мој пост посветен на тебе и твоето градче „полно“ со традиција и историја. ;)

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
Да, град полн со искомплексирани провинцијалци чија единствена желба им е да дојдат у Скопје и да им ги излижат шупаците на овдешните граѓани. Јебига, не сте вие криви што вашата судбина е таква цел живот да аргатите и да газите грозје на +40 степени. Знам, сеа ќе ми кажеш дека ти си пиел чиста ракија и вино, а мене на пазар ми ја продавале онаа за миење нозе, те разбирам и јас би бил очаен кога не би можел да пробам од тоа што сум се мачел да го правам цело лето/есен.

А, за клубовите те молам немој да ми споредуваш, уствари веќе проба да ги споредуваш МЗТ и фени. :tv:
И ајде гитла од тука, испод част ни е да ти враќаме на тебе и на таквите као тебе, па затоа и ова е последен мој пост посветен на тебе и твоето градче „полно“ со традиција и историја. ;)
posle komentarov ultrasboy sloboden si!! nemam sto da ti pisam veke :drk::DDD

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11

hahaha e mnogu si top peer ej brat ej ti em :O

skopje e poln so mnogu "skopjani" aka provincijalci od majka-tatko, baba-dedo, albanci i najzagrozen vid se starite skopjani....
a znaeme "skopjanite" u koja opstina gi ima najveke, da ne se lazeme, znaeme site do 70tite do kaj bese skopje-do zeleznicka :) toa drugoto bese nivi ;)
a i koj ne bi sakal da zivee u skopje u denesnicava, isto ko i skopjani so sakaa da ziveat u beograd u bivsa yu :)

a za rakija i vino muabetot ti e za nigde
mozi ti drzi voda muabetot za mzt
sepak pobedite nad porto i real se mnogu pogolemi od titulite :) :) :) :)

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...mislam deka jasno se slusna od Sv.Nikole pesna na fa na pocetokot! znaci deka mozelo da se otide na gostuvanje so malku poveke pamet,koj nekomu mu e tolku neophoden...
p.s./ moze fa otisle so avtobusite koi vcera bea zafateni za cpb,pa gi zele od Skopje nakaj Sv Nikole,posle protesniot marsh...:icon_lol:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Да, да се слуша песна од Фемили, отишле и успеале да влезат. Може малку се отидени али големо браво што не ја почитуваат забраната.

T

ToseFamilija

Гостин
Ми застана душата кога помислив дека ќе изгубиме сепак добро е 8 разлика тепавме :D

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Да, да се слуша песна од Фемили, отишле и успеале да влезат. Може малку се отидени али големо браво што не ја почитуваат забраната.
i sea ako go kaznat mzt?
bravo so ne ja pocituvaat zabranata breej :O

pa ako gi iznatepaat da gi isfrlat od sala nesto
kfm i policijata se krivi :)

Kajgana Shop

На врв Bottom