- Член од
- 3 октомври 2010
- Мислења
- 238
- Поени од реакции
- 54
Се збори за договорена работа околу Гоцевски.
А за Гец ќе сањате малце [/QUOTE
ne ni treba taa pijanica ima mnogu podobri od nego uzivaj si ti i gledaj kako ke GAZI! mzt i drkajte doma
Се збори за договорена работа околу Гоцевски.
А за Гец ќе сањате малце [/QUOTE
ne ni treba taa pijanica ima mnogu podobri od nego uzivaj si ti i gledaj kako ke GAZI! mzt i drkajte doma
ne ni treba taa pijanica ima mnogu podobri od nego uzivaj si ti i gledaj kako ke GAZI! mzt i drkajte doma[/QUOTE]Се збори за договорена работа околу Гоцевски.
А за Гец ќе сањате малце
uste mnogu imate za da dostignete toa sto mzt go ima napraveno tie 30 raz u gz moze da si stavite:pos2::pos2::pos2: na koj be da drkame doma ve tepavme 30 razlika
a i tesko toa deka ke dojde vo nasata liga pojak igrac od gecevski centar
:wink:
da gi tepame real i porto?uste mnogu imate za da dostignete toa sto mzt go ima napraveno tie 30 raz u gz moze da si stavite
dzabe i 100 imajte dvojni koga nikoj nema da ve pamti vasiot smrden tim i smrden grad:kesa:da gi tepame real i porto?
ne fala, super ni se dvete dvojni tituli
toa e grad so tradicija, istorija....dzabe i 100 imajte dvojni koga nikoj nema da ve pamti vasiot smrden tim i smrden grad:kesa:
posle komentarov ultrasboy sloboden si!! nemam sto da ti pisam veke DDДа, град полн со искомплексирани провинцијалци чија единствена желба им е да дојдат у Скопје и да им ги излижат шупаците на овдешните граѓани. Јебига, не сте вие криви што вашата судбина е таква цел живот да аргатите и да газите грозје на +40 степени. Знам, сеа ќе ми кажеш дека ти си пиел чиста ракија и вино, а мене на пазар ми ја продавале онаа за миење нозе, те разбирам и јас би бил очаен кога не би можел да пробам од тоа што сум се мачел да го правам цело лето/есен.
А, за клубовите те молам немој да ми споредуваш, уствари веќе проба да ги споредуваш МЗТ и фени. :tv:
И ајде гитла од тука, испод част ни е да ти враќаме на тебе и на таквите као тебе, па затоа и ова е последен мој пост посветен на тебе и твоето градче „полно“ со традиција и историја.
hahaha e mnogu si top peer ej brat ej ti em :OДа, град полн со искомплексирани провинцијалци чија единствена желба им е да дојдат у Скопје и да им ги излижат шупаците на овдешните граѓани. Јебига, не сте вие криви што вашата судбина е таква цел живот да аргатите и да газите грозје на +40 степени. Знам, сеа ќе ми кажеш дека ти си пиел чиста ракија и вино, а мене на пазар ми ја продавале онаа за миење нозе, те разбирам и јас би бил очаен кога не би можел да пробам од тоа што сум се мачел да го правам цело лето/есен.
А, за клубовите те молам немој да ми споредуваш, уствари веќе проба да ги споредуваш МЗТ и фени. :tv:
И ајде гитла од тука, испод част ни е да ти враќаме на тебе и на таквите као тебе, па затоа и ова е последен мој пост посветен на тебе и твоето градче „полно“ со традиција и историја.
i sea ako go kaznat mzt?Да, да се слуша песна од Фемили, отишле и успеале да влезат. Може малку се отидени али големо браво што не ја почитуваат забраната.