Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
^Кореографија no1, одлична стварно, посебно ми се свиѓа делот со знамињата од двете страни на трансот, ако има поголема слика од нив може да ставите зошто не се гледаат баш најдобро. Едно прашање и замерка, зошто има само еден транс, и дали го држите со раце или е закачен негде, замерка-луѓето застануваат пред трансот на пола клип и после не се гледеа, би требало да бидат позади него

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.552
Закачен е трансот да, а има само еден баш поради кореографијата која беше закачена на тие импровизирани „држачи“ за застави кои ги праевме сами поради просторот за реклама на спонзорите. ;)

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...leeee,aleee aleee,aleee ale aleeaaa lealeeeaa aleeelllllaaa.....plavooooo beliiiiiiiiiiiii...(a torus BAS u plavo-beli...)...:)...vaka ko ke se zeme dvete ekipi imale odlicna poddrska...
epilog 84:85!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
...znaci nemoze covek da se nasali malce...:icon_mrgr...
inace pesnata sto ja peete,sovrseno mu odgovara i na torus...i mislam deka tuka zavrsuva spisokot na PLAVO-BELI klubovi(popravi me ako gresam)...
Па да те поправам тогаш ... официјално нивни бои се жолта и плава ж. Лани како домаќини играа во жолти дресови, оваа година се бели со жолти линии.

http://mk.wikipedia.org/wiki/КК_Торус

Овде од десно имаш и кои им се тимски бои.

А плаво-бели мислам од годинава се и овие од Овче Поле, барем кај нас кога играа имаа гостинска комбинација на небеско плаво. Не знам дома која боја ја користат, лани па беа зелени ... кој ќе ги фати конците.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Домашните дресови на Овче Поле се Црвено-жолти, а гостинските небесно сини :)

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
vo makedonija e indijanska rabota po toa prasanje...
kolku jas sto se razbiram u kosarka,edna ekipa (nemora da e bas 100% pravilo),doma treba da igra vo svetlata varijanta na dresovi,a vo gosti vo potemnata varijanta...
mislam samo rabotnicki,mzt,pelister,i moze uste nekoj igra spored nekoi normalni pravila i propisi,drugoto e teska boranija,ili se igra vo kakva se najde oprema,i ne se pridrzuvaat klubovite kon klupskite boi...
golem broj od klubovite vo makedonija vo fudbal ,kosarka voopsto ne se pridrzuvaat kon toa nekoe svetsko pravilo...
ete so primerot na ovce pole(lani zeleni),sega crveno-zolti,pa nebesno sini ke go potvrdime site ova sto go komentirame...
imase takov primer i na renova fo fudbal(plavo-beli,pa crveno-beli) ednostavno pak ke recam makedonska indijanska rabota...cest na isklucocite...
p.s./ lani feni doma igra so beli so portokalovo, u gosti samo portokalovo,godinava doma beli so crno,u gosti so crni dresovi!!! treba li ponataka da komentirame???

--- надополнето ---

Домашните дресови на Овче Поле се Црвено-жолти, а гостинските небесно сини :)
...a za ova moj milane...samo gazdata vas ja znae rabotata...
pa moze coekot naviva za lecce i napoli...eventualno lazio...:icon_mrgr
a sto vikas lani bevte zeleni a???...:nesvest:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не треба, јасно е све ... исто како и тоа дека Торус не се плаво-бели:)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Па така ќе биде со дресовите кога како печурки никнуваат инстант тимови како Ренова,Торус...тимови кои постојат додека фабриката,фирмата за инженеринг .... си прави ќеф ,и ќе фрла пари-кај и да е ќе откажат спознорите...потоа ги снемува од картата...
Дали биле зелени,бели,жолти дресовите нема важност-и така ваквите тимови немаат навивачи,освен членовите на управата..:kesa:...така да никој не ни забележува дека ги смениле клубските бои..:kesa:..
А и не се замараат изгледа...:pipi:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Јесте да, а светлата у случајов не е бела него жолта:icon_cool
...ok znaci pesnata vasa...plavooo-beliii sepak ne koincidira so opremata na torus,cii dresovi se ete sepak izgleda PLAVO-zolti(so beli linii od strana,mislam deka se adidas?)
p.s./ izgleda niv poveke gi ponelo ona vaseto...leeeee...aleeealeeealeee.... PLAVO-.....(nebitna e belata boja vo slucajov)...
kako i da zemes im dadovte nesvesno i na niv malce poddrska,tolku kolku za da bide konecniot rezultat 84:85...ali pak ke ti napomenam deka se :icon_mrgr

Kajgana Shop

На врв Bottom