Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
незнам кога се десило вакво нешто, ама ако се десило тоа глупо од страна на ФА, ако им смета они можат да ги исклучат од својата група, а не да им кажуваат кај да идат и за кого да навиваат, ФА?
Баталете тоа сега... Нивна ствар си е. Како што слушнав направиле договор да изберат или ФК Вардар (со Комити) или МЗТ...
И инцидентот вчера не бил направен од личноста која беше наведена претходно, туку од некој од ЛФ од Аеродром, така да нема никаква вмешаност на ФА...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Секоја чест момци!Изгледа неможевте да трпите што денес имаше дечки од ФА на трибина па пред полувреме 2 ваши членови влагаат на трибина сакаат да ги влечат надвор членовите на ФА па и почнаа да се тепаат по што настана инцидент го јадеа па после со полицијата се продолжи...Алал да ви е!
Бато дај бе ако не знаеш некои работи, не ги изнесувај...што е најтрагично кај што дечкото не е член на ФА, па и не живее во Аеродром...

Член од
3 август 2008
Мислења
54
Поени од реакции
3
glejte si vie za vas,nas ostajte ne,a tie sto odat so vas ne se fa ,samo tolku iam da kazam

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
МЗТ е поканет на турнир кој го организира Торуз, и покрај овие две екипи уште ќе настапат и Фени Индустри и Рилски (Бугарија). Турнирот ќе се одржи од 11-ти до 12-ти овој месец, и ќе се одигра во новата сала на Торуз, во Кисела Вода.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Бато дај бе ако не знаеш некои работи, не ги изнесувај...што е најтрагично кај што дечкото не е член на ФА, па и не живее во Аеродром...
Не сакам да се карам нити ништо али и на наш форум едно време глумеше некој јак Вардарец...Еве ај за дечково нема проблем ама братучед мој кој е редовен со вас нема да кажам име почна да иде и на ФК Вардар...У групата комити аердром па сега е во другата и како што ми кажа некои членови им го забраниле тоа име "аеродром" да се користи во комити и морале нова група да прават и да е точно и да не е не ме интересира али зашто и пред некое време правите акции да не идат на Вардар утакмици?Нивно право е кај ке одат и со кој ке одат..Вашите нови генерации(верувам постар си ти) не се ништо во споредба со постарите генарации и престанете ова да го правите и да се лупате у гради дека сте најдобри(најдобри нема секој ја јача својата група)и нека прекинат да се рамнат со нас нити некогаш ке се сретнеме на трибини пред се ние сме на фк вие на кк...И нека ви е со реќа новата сезона повеќе победи и спонзори да си најдете:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не сакам да се карам нити ништо али и на наш форум едно време глумеше некој јак Вардарец...Еве ај за дечково нема проблем ама братучед мој кој е редовен со вас нема да кажам име почна да иде и на ФК Вардар...У групата комити аердром па сега е во другата и како што ми кажа некои членови им го забраниле тоа име "аеродром" да се користи во комити и морале нова група да прават и да е точно и да не е не ме интересира али зашто и пред некое време правите акции да не идат на Вардар утакмици?Нивно право е кај ке одат и со кој ке одат..Вашите нови генерации(верувам постар си ти) не се ништо во споредба со постарите генарации и престанете ова да го правите и да се лупате у гради дека сте најдобри(најдобри нема секој ја јача својата група)и нека прекинат да се рамнат со нас нити некогаш ке се сретнеме на трибини пред се ние сме на фк вие на кк...И нека ви е со реќа новата сезона повеќе победи и спонзори да си најдете:smir:
Не знам зашто некому (тебе) би ти се објаснувале за ствари кои вас не ве засегаат. Тоа што некои деца пишуваат глупости на форумов ќе биде доведено набрзо у ред и нема да има испади од оние што не ја знаат реалната ситуација. Луѓе од кај вас што треба да знаат како е ситуацијата, знаат ... останатите може само да нагаѓаат и да пискараат по форуми.

За спонзори ти не се сеќирај,за победи исто така,гледај си го својот беден Вардар и не ми го дудлај може?Алал да му е на братучед,а и на тебе богами.Забрането незабрането тоа е.А знаеш да спомињаш имиња за тепачката на Вардар - Пелистер,а не го кажуваш името на братучед ти?Боли по своето знам.АЈ сеа гитла од фан клубов и не замарај со твоите глупи размислувања.
А и ти не се прави превише паметен, има кој ќе одговори!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Абе мочко еден, немој ти многу да кажуваш кој е беден! Да не леташ као партал. Ќе ви ибам тоа исфрустрираните маалски петлиња. Многу сте си земале слобода!!!
Aло дечко, прв пост и одма со закани. Смири се малце, ќе каже кој треба да каже!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Камиказа не почнувај со навреди нити е место нити ке се расправам со тебе кој е беден..Скопјанин и ти можеш да олабавиш тоа што го вреќа Вардар по пп расчистете не по темиве...
ултра вк!..Не барам објаснување нити сакам да добијам...Зборот ми беше сеа ти си од аердром и ја ти забранувам да идеш на Вардар утакмици незнам колку ти идеш али дечкото fa997 е редовен на Вардар и сеа зашто да му се забрани на човекот не ми е јасно едно е да сакаш ФК едно е КК..
поздрав

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Момак од кај ти тебе таа информација дека на некого му било забрането да го користи КОМИТИ АЕРОДРОМ.....немој да тресеш зелени без врска....тие што беа у таа подгрупа престанаа да идат само на вардар никој нити им рекол нешто нити им забранил!!!! тоа да ти биде јасно и не го повторувај тоа веќе

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
нити некогаш ке се сретнеме на трибини пред се ние сме на фк вие на кк...:smir:

Пред 3-4 години може и повеќе дојдоа да навиваат за кк вардар подгрупата на комити, комбат... прашајте ги што се случи после гестикулациите на еден од постарите членови на комбат 87 ;)

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Пред 3-4 години може и повеќе дојдоа да навиваат за кк вардар подгрупата на комити, комбат... прашајте ги што се случи после гестикулациите на еден од постарите членови на комбат 87 ;)
може да ми кажеш што се случило преку ПП
поздрав

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Ај просветли ме што се случи????
Фативте дете после утакмицата низ Аеродром и го истепавте, јаки фраери мора да се признае...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Ај искажи се што било...И пошто многу си упатен комбат 87 не се подгрупа на комити тоа е сосема друга група во која членуваа симпатизери и на ФК и на КК Вардар...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Камиказа не почнувај со навреди нити е место нити ке се расправам со тебе кој е беден..Скопјанин и ти можеш да олабавиш тоа што го вреќа Вардар по пп расчистете не по темиве...
ултра вк!..Не барам објаснување нити сакам да добијам...Зборот ми беше сеа ти си од аердром и ја ти забранувам да идеш на Вардар утакмици незнам колку ти идеш али дечкото fa997 е редовен на Вардар и сеа зашто да му се забрани на човекот не ми е јасно едно е да сакаш ФК едно е КК..
поздрав
Значи прва работа не знаеш кој го користи овој јузер за да кажеш дека некој е редовен на ФК Вардар, и друго по кој знае кој пат ќе кажам конечно во Македонија полека секој си наоѓа своја трибина така да членовите на ФА речиси е невозможно е да ги видиш на иста трибина со Комити. Можеби одредени членови ќе ги видиш на некои дерби натпревари меѓутоа на неутрална трибина и тоа дојдени само да го проследат дерби дуел (исто како што членови на повеќето групи доаѓаат на МЗТ Скопје - Работнички) на неутрална трибина. Нека заврши разговоров затоа што почнува сезона, а со тоа и Family Aerodrom.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Може е и редно време да се заврши со препукувањата :)
Муабетот ми е дека младите членови од вашата група треба да научат дека од секогаш нашите две групи имале пријателски односи, т.е. многу наши членови иделе на ваши утакмици и обратно. Не може некој со 14 години и помалку да дојде и одеднаш да ни ја вреѓа нашата група, или пак да вика вашиот беден клуб. Ако е Вардар беден клуб, тогаш кој клуб од македонија е асален??? Ако е Вардар беден клуб тогаш што МЗТ со 0 титули што е??? Мислам време е да си разграничите некои работи во групата и да им подобјасните на помладите како стојат работите во Скопјево. Знам дека им е филмски да изиграваат џекови низ маало, да се фалат и слично ама неможе да вреѓаат нешто во кое самите членови од нивната група долго време го поддржувале. Затоа настануваат овие искри :icon_mrgr па макар биле и на форуми...
Нормално е секој да си ја брани својата група и слично...
Постариве членови се сите пријатели меѓу себе, а и јас на пример сум учел и сум се дружел со доста луѓе кои се дел од ФА, па тапа ми е вака да се расправам со вас, а од друга страна во кошарка секогаш сум бил наклонет на МЗТ иако мора да признаам дека како спорт за навивање никогаш не ме привлекувало па воглавно утакмици сум проследувал семкарски :)
Епа со среќа во сезонава и се надевам на прва титула на МЗТ иако знам дека покрај Фени тоа е невозможно. И претходно прашав но никој не ми одговори.. Дали ова со Пеце Наумовски е вистина или само заебанции ? :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom