Фан клуб: МЗТ Скопје

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
Не зборам за тие 200 карти што ни се доделени и што правно ни следуваат . Тоа е океј, неам замерки . Ако се деси луѓето што ќе доаѓаат пола саат пред почеток на утакмица на главна врата да не им бидат продадени карти под изговор дека сите се продадени би било срамно.Да се надеваме дека нема да има такво нешто.

Централна-централна, дај шта даш.

da kupis vaka bi trebalo da nepravat problem posto kartite sto se zemaat se direktno , site tamu si kupuvaat pa vlagaat

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
ocekuvam dobar natprevar i fer navivanje od dvete strani...pokazete zosto ste broj 1 derbi vo Mak.Basket.navivam za MZT:nesum:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Да,ајде со среќа нека е,да ги победите и у терен и на трибина :smir:

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
Ajde aerodromci so sreka neka vi e da pobedite i na teretn i vo navivanje da gi zatnete 'gradskite'....

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
da kupis vaka bi trebalo da nepravat problem posto kartite sto se zemaat se direktno , site tamu si kupuvaat pa vlagaat

Ја земав 1 саат пред да почне утакмицата,продаваше еден карти без проблем освен еден мајмун одкај вас што врескаше не им давај карти од аеродром се.

Иначе добро навивање имаше.

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Abe FEMILY bete li da go bodrite svojot klub ? (Bidejki kamermanot na A2 ne znaese deka vo salata imase dve navivacki grupi) Celo vreme CPB gi snimase ma kadar ne dadi od vas :toe::toe: c c c c

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Може повеќе информации околу натпреварот ?
Фала однапред ... :smir::smir::smir:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Да му ебам семето на тој камерманот глупав. Ради вас седнав да ја гледам утакмицата ама очигледно фраерот заборавил дека и Фемили се тамо, само Сити парк бојс ги даваше у кадар ебате неписмениот на живци ми се качи. Иначе секоја чест момци им покажавте како се навива цело време, направивте да изгледаат смешно на свој терен кој при таа бројка беа трагедија. Поздрав од неутрален фан и продолжете така, вие сте пример за тоа како треба да изгледа навивачка група.:smir:

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Taman e,ocegledno se gledase a imase nekoj prekin kamerata celo vreme vo CPB :toe:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Да му ебам семето на тој камерманот глупав. Ради вас седнав да ја гледам утакмицата ама очигледно фраерот заборавил дека и Фемили се тамо, само Сити парк бојс ги даваше у кадар ебате неписмениот на живци ми се качи. Иначе секоја чест момци им покажавте како се навива цело време, направивте да изгледаат смешно на свој терен кој при таа бројка беа трагедија. Поздрав од неутрален фан и продолжете така, вие сте пример за тоа како треба да изгледа навивачка група.:smir:

Фала ти за искрените пофалби.Иначе а1 се гомно телевизија педерска која навива за педерскиот клуб и кој е во тесна поврзаност со ФОН зетови едно друго и коа ќе видиш ради тоа било работата.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
A на вас името како ви беше до лани? МЗТ ФОН?
Денар не беше даден од Фијат во МЗТ ... Али, тоа се грешки на претходната управа која за среќа нема веќе контакт со МЗТ .

ФА во кафез ! Ко мајмуни да сме, тренираа денес џандарите,обезбедувањето,управата на Работнички кој колку е издржив и на кого ќе му биде потребно помалце време за да му се слоши . Катастрофа е тоа со плексигласот ! Иако беше така сепак не бевме превише бројчано инфериорни ( ќе видите на сликите дека секој можен ред е дуплиран т.е. има луѓе кои стојат на столчињата , а позади нив други кои стојат на бетон ) ... Со тоа што трибината беше уште појше скратена моравме чуда да праиме со паролите и нивното вадење али сепак на сликите ќе видите дека погодија таму кај што требаа ...

Поздрав од мене, не би коментирал за ''противниците'' ...

На терен, 30 разлика ... Јебига, идеме даље ...

Kajgana Shop

На врв Bottom