Г
Грејвдигер
Гостин
МЗТ СКОПЈЕ (90 : 70) Поп Спорт
не игра веќе во МЗТ[zEUs];1839361 напиша:Највише го поштуем Јане Петровски од вашиот тиме човекот
ја не сум стрикно за никој клуб во македонсакта прва лига ама ги поштуем тимојте што играа добро како и МЗТ.
:nesvest::nesvest::nesvest: Минатата сезона играше у МЗТ а и у репрезентација игра, инаку кј игра сеа ?!не игра веќе во МЗТ
И колку само фали...не игра веќе во МЗТ
Украинаabe jane ne li igra u poslednoplasiranite u Ungarija?
како што може вашата тема да функционира како што треба без труење така сакам и нашата дека ако продолжите ке барам помош од админите и модераторите...како што ние не мешаме глупости во вашата тема ...така и вие кулирајте си и не мешајте се у наши работи темата ви е слободно отворена за секакви дискусии со клубот...али не и со навивачите
МЗТ Скопје се сака и има навивачи и во Ресен !
Поздрав до браќата од аеродром..одвај чекам да дојдам на нареден натпревар...
А и среќа некако носам..досега на сите натпревари на кои сум дошол сме победиле..(освем на еден...но поразите не се бројат...љубовта не се ограничува на победи и порази...МЗТ Е ЕДЕН::::::нека пукнат душманите - ние сме најдобрите)
МЗТ Скопје се сака и има навивачи и во Ресен !
Поздрав до браќата од аеродром..одвај чекам да дојдам на нареден натпревар...
А и среќа некако носам..досега на сите натпревари на кои сум дошол сме победиле..(освем на еден...но поразите не се бројат...љубовта не се ограничува на победи и порази...МЗТ Е ЕДЕН::::::нека пукнат душманите - ние сме најдобрите)