Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Абе опасност од нежните момци... Едвај чекам , второ коло, педери away.....priceless....

А може пак ќе се качат на мостот и ќе вежбаат 800 метри стиплчез до Кале......

Член од
11 јули 2008
Мислења
74
Поени од реакции
3
А бе селодромци Кавадарци е поим за вас како прво град со култура историја и ред други работи како второ најдобрите играчи во Македонија се родени во овој град Кавадарци Ристе Стефанов, Врбица Стефанов Тодор Гечевски и тие "Провинцијалци" како што ги нарекувате играат по балкански лиги бе селодромци едни глупи од кај вас кој го имате шиптарот тачи шо ви ги работи по Скопјето (Големото Село) вашите сестри ЗАТОА СЕЛОДРОМЦИ СВАТЕТЕ ВИЕ СТЕ ЕДНА ГОЛЕМА НИВА!!! :pos2::pusk::pusk:
Ве нема на поракава да одговорите а а Селодромци

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Ве нема на поракава да одговорите а а Селодромци
AERODROM VS. KAVADARCI

Celo kavadarci e kolku od kaj mene do maalo do kaj radikal i zoki a veruvaj ima nekojsi dolgi 47 sekundi peski...semafori u kavadarci 2-3 dali i tolku a u Aerodrom od Vero do Tri Biseri ima tolku---4,26 min peski,inace vero e super market a tri biseri trgovski centar da ti objasnam.posle go iame t.c. Biser eden od najubavite trgovski u Sk dodeka vie ja imate separacija na sred selo.Bazen,diskoteka 4 osnovni 3 sredni mozam use 31239123 primeri da ti daam...i na kraj ke vikneme stranec i ke kaze dali slusnal za kavadarci ili za Skopje,i ke kaze dali sum ja u pravo ili nekoj antiskopjanec koj se pali deka kavadarci e = so Las Vegas...........a i dabe vie go imate serifot i jamaha tapani,,,a da nie neame titula:(

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
AERODROM VS. KAVADARCI

Celo kavadarci e kolku od kaj mene do maalo do kaj radikal i zoki a veruvaj ima nekojsi dolgi 47 sekundi peski...semafori u kavadarci 2-3 dali i tolku a u Aerodrom od Vero do Tri Biseri ima tolku---4,26 min peski,inace vero e super market a tri biseri trgovski centar da ti objasnam.posle go iame t.c. Biser eden od najubavite trgovski u Sk dodeka vie ja imate separacija na sred selo.Bazen,diskoteka 4 osnovni 3 sredni mozam use 31239123 primeri da ti daam...i na kraj ke vikneme stranec i ke kaze dali slusnal za kavadarci ili za Skopje,i ke kaze dali sum ja u pravo ili nekoj antiskopjanec koj se pali deka kavadarci e = so Las Vegas...........a i dabe vie go imate serifot i jamaha tapani,,,a da nie neame titula:(
Шо кој к*р споредуваш скопските кафичи со кавадаречките кафичи и слично... спореди ги МЗТ со ФЕНИ кога веќе толку сакаш да споредуваш затоа е и темата кошарка и добро ти рече човекот најдобрите играчи се од Кавадарци... наброј некој од Аеродром>Тачи??? ПС НЕМАТЕ ТИТУЛА:icon_lol:.
Бтв додека не освоите титула (барем една..) немој да се споредувате со тимови кои што имаат освоено титула предноста е голема :).

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
AERODROM VS. KAVADARCI

Nie imame 5 osnovni i 3 sredni :pipi::pipi::pipi:

Da da ama imate i 25 koma nes % sipaci.So sakajte imajte koga ke se kaze ovoj fakt se se rusi gabe e

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
AERODROM VS. KAVADARCI

А кој ги измисли семафорите бе а?
Цацко каа ги стави семафорите на Маренските уши Џерманците да не го окупират Кавадарци:bip::bip::bip::bip:

сеа ме мрзе да праам салам муабет за воа шо го пиша ај утре ќе те реплицирам:wink:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Nie imame 5 osnovni i 3 sredni :pipi::pipi::pipi:

Da da ama imate i 25 koma nes % sipaci.So sakajte imajte koga ke se kaze ovoj fakt se se rusi gabe e
а пак основна амбиција уште од мали нозе и секако главен поттик кој ве движи во животот ви да живеете во скопје:toe:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
а пак основна амбиција уште од мали нозе и секако главен поттик кој ве движи во животот ви да живеете во скопје:toe:
Јас планирам да одам у Скопје на 30 години само се плашам тогаш да не се вика Шкуп:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Јас планирам да одам у Скопје на 30 години само се плашам тогаш да не се вика Шкуп:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
не се секирај нема Just follow your dream може и ке те примат во ФА ко маскота или нешто слично

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
ama i da nema zimi se naviva4ite vredat verni se i da se prvi i posledni toa e bitno ne e samo koga si prv da navivas i koga si posleden treba da go bodris svojot klub.iskreno ne sum za nikogo od kosarkava i nemam nisto protiv nikoj klub ili naviva4ka grupa ama najiskreno mislam deka lozari ja preteruvate nikogas nema da bidete kako femili oni imaat minato a vie sve samo 1-2 god neli e taka?izvinite ako gresam moe mislenje

Kajgana Shop

На врв Bottom