Фан клуб: МЗТ Скопје

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
ama i da nema zimi se naviva4ite vredat verni se i da se prvi i posledni toa e bitno ne e samo koga si prv da navivas i koga si posleden treba da go bodris svojot klub.iskreno ne sum za nikogo od kosarkava i nemam nisto protiv nikoj klub ili naviva4ka grupa ama najiskreno mislam deka lozari ja preteruvate nikogas nema da bidete kako femili oni imaat minato a vie sve samo 1-2 god neli e taka?izvinite ako gresam moe mislenje
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Шо кажа сеа?:uvo:
Кој рекол дека ќе бидеме или сме како Фемили?
Ние сме Лозари не сме Фемили:helou:
И дај престани да сереш за Лозари досаден си веќе

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ama i da nema zimi se naviva4ite vredat verni se i da se prvi i posledni toa e bitno ne e samo koga si prv da navivas i koga si posleden treba da go bodris svojot klub.iskreno ne sum za nikogo od kosarkava i nemam nisto protiv nikoj klub ili naviva4ka grupa ama najiskreno mislam deka lozari ja preteruvate nikogas nema da bidete kako femili oni imaat minato a vie sve samo 1-2 god neli e taka?izvinite ako gresam moe mislenje
Drugar posto si nov ovde jas licno ti tvrdam deka nieden clen na Lozari ovde na forumot ne rekol deka se podobri od aerodromcite.Nitu pocnale prvi da vregaat.Nitu pocnale prvi diskusija.Ako nekoj Lozar rece deka e podobar od Fa isto kako da reces deka Mzt e podobar od Feni.Temata e kosarka a ako pocneme da sporeduvame rosterot na Feni i Mzt togas aerodromcive ke padnat vo depresija.Zatoa oni izbegnuvajci go toa celo vreme odat na navivacki duel i ja istaknuvaat sopstvenata sila na toj plan i pocnuvaat da vregaat i nastanuvaat ovie kasi.Ako ne me svakas so sakam da ti kazam togas poprosto receno toa ti ide kaa ti da mu vikas NE sum mazena a on da ti vika KOLKU deca imas

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Drugar posto si nov ovde jas licno ti tvrdam deka nieden clen na Lozari ovde na forumot ne rekol deka se podobri od aerodromcite.Nitu pocnale prvi da vregaat.Nitu pocnale prvi diskusija.Ako nekoj Lozar rece deka e podobar od Fa isto kako da reces deka Mzt e podobar od Feni.Temata e kosarka a ako pocneme da sporeduvame rosterot na Feni i Mzt togas aerodromcive ke padnat vo depresija.Zatoa oni izbegnuvajci go toa celo vreme odat na navivacki duel i ja istaknuvaat sopstvenata sila na toj plan i pocnuvaat da vregaat i nastanuvaat ovie kasi.Ako ne me svakas so sakam da ti kazam togas poprosto receno toa ti ide kaa ti da mu vikas NE sum mazena a on da ti vika KOLKU deca imas
Абе де оди на неговиот профил и оди на статистика па на сите негови мислења и прочитај кај ги пишел и за кој кој ги пишел постовите 80% од постовите му се за Лозари(т.е против):nesvest:

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
abe pa ti fenomen so mi jadis k...t koj ti pravi tebe muabet ti si prost 4ovek i samo se inaetis ne mozi so tebe da se pravi muabet gledas kako ubavo mi objasna atanase a ne ti samo prpas a vrska nemas ni vo navivanje ni vo kultura.tuku kako sakas da si kulturen koga ne si izlegol nadvor samo pred kom sedis :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
i ne me zadevav veke zs ne sum ni od kaj femili ni od kaj vas samo jas kazav svoe mislenje deka femili se najdobra naviva4ka grupa vo kosarka i deka nikoj drug ne mozi da se sporeduva so nea i ti me zadevna prv za znameto pro4itaj 4e vidis koj po4na prv idiotu eden glup

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
atanase vo Aerodrom dojdi i najdes li pojse od 3ca Albanci ja ti go davam stanot,pa mozebi ke stanes i ti fan na mzt:D

A fenomen dodeka ti vikas taka skupi ke stane skoje ke ne e*at Albancite...alal ti vera jak patiot si

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
abe pa ti fenomen so mi jadis k...t koj ti pravi tebe muabet ti si prost 4ovek i samo se inaetis ne mozi so tebe da se pravi muabet gledas kako ubavo mi objasna atanase a ne ti samo prpas a vrska nemas ni vo navivanje ni vo kultura.tuku kako sakas da si kulturen koga ne si izlegol nadvor samo pred kom sedis :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ова ја дава реалната слика за тебе:nesum:
Јас сум многу реален ама ти ми правиш некои нереални муабети....се шо ти кажав вчера не те излажав за разлика од тебе :toe:
БТВ од кај знаиш јас каква култура имам (навивачка и општа)?:nesvest:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
i ne me zadevav veke zs ne sum ni od kaj femili ni od kaj vas samo jas kazav svoe mislenje deka femili se najdobra naviva4ka grupa vo kosarka i deka nikoj drug ne mozi da se sporeduva so nea i ti me zadevna prv za znameto pro4itaj 4e vidis koj po4na prv idiotu eden glup
Ноу комент:back:

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
aj be kazete site dali kaza eden pameten muabet ovaj fenomen?eve jas ne pisuvam niso neka kazat drugive jas poj4e ne pisuvam za tebe

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
aj be kazete site dali kaza eden pameten muabet ovaj fenomen?eve jas ne pisuvam niso neka kazat drugive jas poj4e ne pisuvam za tebe
Они за мене ќе кажат дека праам салам муабет колку што јас ќе кажа дека и ти и они правите салам муабет:toe:
А ти шо ми збореше бе дека Џерасим бил од Чкембари дека не не фермал 2%....нешто јамахи,шерифи(на твојот другар Џера најдобриот другар:tv:).....и тн....

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
atanase vo Aerodrom dojdi i najdes li pojse od 3ca Albanci ja ti go davam stanot,pa mozebi ke stanes i ti fan na mzt:D

A fenomen dodeka ti vikas taka skupi ke stane skoje ke ne e*at Albancite...alal ti vera jak patiot si
Ok de.Ama ete tuka e neregularnsta.Mozebi e taka kako so vikas.Ali eve jas pak ti vikam dojdi ti vo Kavadarci pa ke vidis deka ne sme seljaci kako sto vikate.Bas sme gostoprimlivi.Ama toa e toa so site tuka tresime gluposti bez merka i veke ne znajme so pisime i tropame.Inaku sekako sekade ima nekoj sto e seljak no ne po poteklo tuku onaka po ponasanje.Sigurno takvi ima i vo Kavadarci i vo Skopje i vo London neli?

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Море друже јас не мразам ниеден Македонец...ама едноставно некои луѓе ти иде да ги мразиш по тоа колку се арогантни а и знаите кој почна да пцуе да....на репрезентацијата и да не беа нашите воџи можеше да настане у голема брука за Македонија:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
abe dajte mu na ovoj fenomen 2 nedeli prinuden... ne mozam da go gledam !!!!! NE ZAMARAJ BE ALOO !!!

Temata e kosarka a ako pocneme da sporeduvame rosterot na Feni i Mzt togas aerodromcive ke padnat vo depresija.Zatoa oni izbegnuvajci go toa celo vreme odat na navivacki duel i ja istaknuvaat sopstvenata sila na toj plan i pocnuvaat da vregaat i nastanuvaat ovie kas
abe epa celo vreme se sporeduvame noramlno ke kazam po 1000 ti pat na forumov nie sme gore na tribina igracite se dole na teren... natprevarot sekogas ima 2 pobednici na tribina (navivacki), na teren (igracki)... so mi kazuvas toka roster edno drugo... ti igrac si na feni ??? daj pofalete se za vasata grupa navaivacka.. kazete najdobri gostuvanje, koreografii, klipcinja dobri stajte da gledame... so imate novo.. maici, dukseri, zname nekoe... a ne ste zapanle titula pa titula...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
abe dajte mu na ovoj fenomen 2 nedeli prinuden... ne mozam da go gledam !!!!! NE ZAMARAJ BE ALOO !!!

abe epa celo vreme se sporeduvame noramlno ke kazam po 1000 ti pat na forumov nie sme gore na tribina igracite se dole na teren... natprevarot sekogas ima 2 pobednici na tribina (navivacki), na teren (igracki)... so mi kazuvas toka roster edno drugo... ti igrac si na feni ??? daj pofalete se za vasata grupa navaivacka.. kazete najdobri gostuvanje, koreografii, klipcinja dobri stajte da gledame... so imate novo.. maici, dukseri, zname nekoe... a ne ste zapanle titula pa titula...
Еве ти кажувам ќе има шалеви,маици(би требело),членски книшки и за друго не знам :toe:
А ако е за банирање од тука шо пишевме сите треба да се банираат на минимум 3 недели:nesum:
БТВ шо замарав со последниот пост?Не е така?:nesum:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Еве ти кажувам ќе има шалеви,маици(би требело),членски книшки и за друго не знам :toe:
А ако е за банирање од тука шо пишевме сите треба да се банираат на минимум 3 недели:nesum:
БТВ шо замарав со последниот пост?Не е така?:nesum:
Fala sepak sto mi ja razubavi vecerta !!!! a moze so zdravstveni so plavi kartoni? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom