И јас истото го помисливВМРО напиша:Ne sum za MZT a nit pak za Rabotnicki (CPB) ma da ziveam vo Karpos 1....ama zborot mi e slednoto....kako moze nepismeniot otvarac na temava da pise AJrodrom? aj fEmily se prostuva...ne na sekoj mu odat stranski jazici...ama aJrodrom e kraj
И да знаеш:zlo: :zlo:iLe напиша:Strumica dojde vo MZT so naviva4ka grupa a vie ke dojdete li vo sr
Нема да дојдеме, страв ни е да не не истепаат осмооделенците што навиваат за Струмица. :pos2:iLe напиша:Strumica dojde vo MZT so naviva4ka grupa a vie ke dojdete li vo sr
Jaс колку што знам Радикал бој е потполно во право навивачите на Мзт им се познати на полицијата знаат дека понекогаш навивачите на Мзт прават проблеми па некогаш се случува и да не ги пуштат во салите :helou:Radical Boy напиша:Нема да дојдеме, страв ни е да не не истепаат осмооделенците што навиваат за Струмица. :pos2:
Како што е познато, Aerodrom Family е најпроблематичната навивачка група во македноската кошарка (ако не и во остантите спортови) и не поминува ниедна утакмица без инцидент. Дури и клубот да имаше пари како Струмица да не носи на гостовање (што ни е најголема желба) полиција не стопира уште на првата патарина и не враќа назад. Не сме ние како Струмичките деца кои дошле да викнат „Струмица„ ние имаме специјализирани единици за инциденти и ако одиме било каде, стално има проблеми. Знам дека си дете и незнаеш, ама распрашај некој постар сигурно ги знае гостовањата на Мзт во Велес, Гостивар и Куманово. Нека отидат овие Струмички нежни момци во овие три града кога имаат јаки екипи и полни сали, па да видам како ке поминат, а не кога дојдоа кај нас 50 луѓе, ги чуваа 200 специјалци. Па така да ме чуваат и во Ирак ке одам, не во Струмица
Добро тоа го установивме дека не е секој за отвартање тема:pos2: :pos2:PSYtisfaction напиша:Ајродром... :icon_roll
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:PSYtisfaction напиша:Ајродром... :icon_roll
Koga dojdovme prv pat vo MZT prvata polu sezona pred da se kaceme na avtobusite jas prasuvam edno dete sto igra kosarka vo mladincita na strumica imat dobri naviva4e ? i mi odgovare od tuka ako ostaname zivi sekade ke ostaname zivi i otidovme za sk vo mzt i tepa strumica na krajta 24 sec ostana pola od naviva4ite na mzt site vonka otidoa da cekat i potoa policajcite gi soprea polovinata i mirno si otidovmeRadical Boy напиша:Нема да дојдеме, страв ни е да не не истепаат осмооделенците што навиваат за Струмица. :pos2:
Како што е познато, Aerodrom Family е најпроблематичната навивачка група во македноската кошарка (ако не и во остантите спортови) и не поминува ниедна утакмица без инцидент. Дури и клубот да имаше пари како Струмица да не носи на гостовање (што ни е најголема желба) полиција не стопира уште на првата патарина и не враќа назад. Не сме ние како Струмичките деца кои дошле да викнат „Струмица„ ние имаме специјализирани единици за инциденти и ако одиме било каде, стално има проблеми. Знам дека си дете и незнаеш, ама распрашај некој постар сигурно ги знае гостовањата на Мзт во Велес, Гостивар и Куманово. Нека отидат овие Струмички нежни момци во овие три града кога имаат јаки екипи и полни сали, па да видам како ке поминат, а не кога дојдоа кај нас 50 луѓе, ги чуваа 200 специјалци. Па така да ме чуваат и во Ирак ке одам, не во Струмица