Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Јас несакам со никој да се карам , ама кога веке пишувате , пишувајте на вашиот фан клуб што сакате , а не одите по други фан клубови и провоцирате со постови што немаат врска ни со темата ни со фан клубот , јас незнам што имаше смешно на овој линк што го постиравте , и зошто баш на овој фан клуб ??? дали има логика ?? ...свакаш ? поздрав...

До фемили ..

Па нели најавувавте 6 автобуси за во битола ? што се случи ???

se sluci so kje bide sitnata utakmicata,se sluci da ni zabranat da ideme na domasen teren a cisto sumnjam deka kje ni dozvolat da ideme u bitola.....
ne bile nikad zboreni 6 avtobusi...........

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
se sluci so kje bide sitnata utakmicata,se sluci da ni zabranat da ideme na domasen teren a cisto sumnjam deka kje ni dozvolat da ideme u bitola.....
ne bile nikad zboreni 6 avtobusi...........
На форумот за навивачи е зборено ... ако си регистриран таму оди прочитај .. од ваши членови , а и тука имам читано дека во Битола ке одевте 6 автобуси , али ваше си е , мене ме интересираше само затоа прашав ...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
На форумот за навивачи е зборено ... ако си регистриран таму оди прочитај .. од ваши членови , а и тука имам читано дека во Битола ке одевте 6 автобуси , али ваше си е , мене ме интересираше само затоа прашав ...

registriran sum ama nemam pisuvano i ne go ni citam poso izgleda deka e tapa.......

na ovoj forum kolku sto ja znam ne bile spomenuvani 6 avtobusi ,mozda 2,3 bile vo optek ama sea kako se naredija rabotite tesko da se desi......

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
па што ако се има зборено дека ќе има 6 автобуси тука не се договараме преку форум колку автобуси ќе идат немој ти да сфаќаш се

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
па што ако се има зборено дека ќе има 6 автобуси тука не се договараме преку форум колку автобуси ќе идат немој ти да сфаќаш се
Па затоа прашав де , не коментирав нишо , само ме интересираше и прашав што ке се случи . ако згрешив извинете ме ;) :helou:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Па затоа прашав де , не коментирав нишо , само ме интересираше и прашав што ке се случи . ако згрешив извинете ме ;) :helou:
nema da ideme posto nacalnikot za red i mir u rekol na nasiot direktor deka ako ne pustat da trgneme ke jadel on krivicna i soferot na avtobusot , a nie ke bideme vrateni na prvata patarina

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
DOBRO BE A TI STO MISLIS DEKA SI NESTO POAREN
A што мене ме заболе за винарските визби?!? И кои сте вие навивачки групи што навивате за 43 спорта?!?

Па нели најавувавте 6 автобуси за во битола ? што се случи ???
Ако одевме ке одевме 2 или 3. Но поради последните инциденти, началникот за јавен ред и безбедност, неможејки да гарантира безбедност, ни наша, ни на Чкембари, а уште помалку на недолжна раја, испрати јавна закана до нашето раководство со кривични пријави ако не носат натака и кривични пријави до шоферите доколку се организираме сами. А и реалноста е таа, никој неможе да гарантира безбедност кога се среќаваат двете најозлогласени групи во моментов

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ако одевме ке одевме 2 или 3. Но поради последните инциденти, началникот за јавен ред и безбедност, неможејки да гарантира безбедност, ни наша, ни на Чкембари, а уште помалку на недолжна раја, испрати јавна закана до нашето раководство со кривични пријави ако не носат натака и кривични пријави до шоферите доколку се организираме сами. А и реалноста е таа, никој неможе да гарантира безбедност кога се среќаваат двете најозлогласени групи во моментов
Јасно ми е ... имаш право , нема шанса да помине без инцидент , познавајки го ривалитетот помегу Битола и Скопје ...

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
A што мене ме заболе за винарските визби?!? И кои сте вие навивачки групи што навивате за 43 спорта?!?

abe tebe koj ti rekol nesto za da te zabole za vv tikves?ako ne si znael nie pred feni navivavme za vv tikves a inaku zosto da ne se naviva za poveke sportovi :icon_cool:icon_cool:icon_cool

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0
So ima tuka tolko smesno mene ne mi e jasno? a i so koj kur si pisal ovde koga ovoj link sto si go dadel nema nikava vrska so mzt i negovite navivaci. Na kraj samiot ti ke izlezes smesen.
pa se pravite navivaci tuka-neka vidat kolku ste navivaci. eden cotek vi udarija malku i odma ne tepat pa ne tepat. i 1 drugar u strumica se stepa so obezbeduvanjeto,i nego go sieja so 8 konci u strumica pa so? se pozalame li?

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0

aj nabroj 43 sporta i ce recam deka navivame

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
aj nabroj 43 sporta i ce recam deka navivame
Нов Козар на форумов а? Само името е ново, интелектот е ист, далеку испод просечното. А ти знаеш колку ми значи твоето мислење? Колку што ме заболе за твоето кавадарци и твоето Фени. Ајт!!!

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Нов Козар на форумов а? Само името е ново, интелектот е ист, далеку испод просечното. А ти знаеш колку ми значи твоето мислење? Колку што ме заболе за твоето кавадарци и твоето Фени. Ајт!!!
do koga ke se ponasate kako mali deca da aj ozbilete se ne mora na sekoj komentar da reagirate so navreda,pcuenje,gluposti i tn...ok?ne ve provociram :je::kez::icon_cool:icon_cool

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
de be aj ostaj go. ne se zamaram so nego i takvi kako nego
Да де, сите не се замарате, а ми ги цитирате постовите, притоа недавајќи ниеден одговор на моите добро покрепени пози. АЈТ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom