Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Абе козар, ке одговриш ли на едно ебано прашање што ти е поставено или ке се факаш за кељавиот ми кур? И ти и АНУС, одговорете или гонете се у пичку материн од тука
Јас не се сеќавам на нив, ти ке се сеќаваш. Само си слушал муабети...
Која провокација е тоа што те прашаа, каде бевте лани кога немавте конкурентен тим? Или немаш одговор и за се што немаш одговор, ти го сфаќаш како провокација
За што да ти честитам бе? Како да сте биле аутсајдер, да сте имале најслаб тим, да сте имале најмал буџет, да сте играле на гости и да сте прикажеле најдобра игра, како да сте играле и против судии, па уште молиш да ти честитаме. Незнам дали примети, колку ние не се замараме со вашите победи. Радувајте се на тоа што Еврејот ви купи пехари. А честитки, ке си го прашам мочалово што ке ви дадам.
И нас не повлекоа 3 реда погоре, ама за разлика од вас, ние сме навивачка група со организација, искуство и што ти не, и додека не качуваа нагоре, тројца од нас се стрчаа муѓу обезбедувањето и си ги земаа знамињата. Ама добро, ние сме ФА, Козари се подобри од нас имаат уште 20, па едно помалку не им било на одмет. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈ каква изјава, место да се срами и се распадне навивачката група поради срамот што им украле знаме, тие се фалат дека имале уште.
Толку сте креативни вие. ПЕсните од Чкембари, Комити и ФА ги земати и ги препевате и наместо Пелистер, Вардар и Мзт, ставате Струмица. И пичку матер добра навивачка група сте. И вие доста се буните за знамето, и вас ви украдовме ние знаме, а тоа што сте за нијанса подобри од Козари, не значи дека сте најдобри. Или се рачуна како во тенисот. Надал е најдобар, ама после Федерер исто и вие, најдобри сте, ама ако ги исклучиме од споредба ФА
Баш тоа им кажував на другариве. Мора да се метнеме на Ајдуци Север. Момците биле страв и ужас кај и да одат, дома кога играат пекол прават, тимовите си ги бодрат и кога играат во втора лига, они се поим за верност, организираност, бројност, креативност. Кога ги гледам едноставно уживам...уживам што не сум во таа дружина, што си имам, може не којзнае колку добра навивачка група, ама бар навивачка група која е почитувана, која си има реноме, која си има свои песни, која е верна без оглед на се, за разлика од останатите 4 т.н навивачки групи кои постојат на нашава кошаркарска сцена
Да ми плаќаат нејќам да ме стават.Со вакви како вас што ќе праам по цел ден ќе треба пред комп да седамe mislas da ne na tebe ke te staat MODERATOR
Поленкааа не се нервирај ќе оќелавиш. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Абе козар, ке одговриш ли на едно ебано прашање што ти е поставено или ке се факаш за кељавиот ми кур? И ти и АНУС, одговорете или гонете се у пичку материн од тука
Поленкааа не се нервирај ќе оќелавиш. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Кога ќе освоите титула ќе праиме муабет.
Ние сме навивачи, туку вие живејте во илузија дека ќе освоите титула.kakvi ste vie seljacista,nemam zborovi..................
covekot fino vi postavuva prasanja na koi ocigledno nemate odgovor a vie navreduvate .ne ste vie krivi.nivata taka ve odgledala.poso do sea im zborevte na piperkite a oni ne vi vrakjaa pa resivte tuka so provokacii da se obidete.
zivejte vo iluzija deka ste navijaci..................
a so kur tebe te bole nie so imame? selodromec niedenkakvi ste vie seljacista,nemam zborovi..................
covekot fino vi postavuva prasanja na koi ocigledno nemate odgovor a vie navreduvate .ne ste vie krivi.nivata taka ve odgledala.poso do sea im zborevte na piperkite a oni ne vi vrakjaa pa resivte tuka so provokacii da se obidete.
zivejte vo iluzija deka ste navijaci..................
А дали мислиш дека расправањето со идиоти како вас ми е преокупација? За разлика од вас, опинците кои свршаваат да зборуваат со некој од ФА, нас како што мошеш да приметиш и не заболе курот за вас а вие и плачете зашто не сме ви честитале. До сега, од кога се појавија АНУС и Козариве, на ниеден мој пост нема одговорено со факти. Кога ке можете да зборувате со факти, тогаш ке добиете од мене постови кои ке ви бидат интересни за читање. Вашата селска неителегенција ме спречи да пишам топа што имам за последниве три утакмици, работи во кои вие што не навивате за Мзт ке можевте да се ситите, ама за куртони како вас, не вреди.eeeee RADIKAL ako gi banirat na nix treba i na tebe ajde odi malko pogore i da vidas oti i ti provociras pcuus navreduvass ebate skopskio p...r
Кога ке го изгубите селското жарче во вас, тогаш ке правам муабет со вас!gledajte koklu ubavo vi kaza dimitar koga ke osvoite titula ke pravime muabet :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: