Фан клуб: МЗТ Скопје

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Bravo uste edno odli4no izdanie na FA ,
a nemozam da se sopram od smeeenje:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: hahahahahaha SERIFOT izgleda deka e otiden na maskenbal a ne na kosarka hahahahahahaha boze bozeeee hahaha , nie koga bevme tamu nemavme prilika da go vidime serifot hahaha ama stvarno e za potsmev , kolku i da sakas da se vozdrzis od smeenje ne biva i ne biva :)
a ti odi na blogot na radical pa vidi so pisuva za vas. kaj nas kolku-tolku atmosferata bese poarna

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
sea na kupot lozari+vinari=e*enje metalci :D

Ауууууууууу ауууууу лелелелелелле.Не доаѓаме.Готово.хахахах уште повише смеење значи ќе има.Тие винари се исти ко вас.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Еве сега и ти...Ова оди во недоглед..добро..следниот кој ќе постира навредлива содржина спрема некој од челеновите...ќе оди на ладење..
Marcus vo mojot post nemase direktna navreda kon nieden clen . Osven ako sesirdzijata ne e clen na forumov :pos2: . Ja samo kulturno ja remetev "NAVIVACKATA " grupa Lozari

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Хахаха винари + лозари ... добар сојуз :) винари бетер од лозари , тие можи ке имат и некој индијанец хахах

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
decki kaa muvi na gomno se lepite. taman ce smirime edna kavga,odma pocnuvate nova. budali od kaj vas se aerodrom,kriticar i marko
Не сум го прочитал ова.Најверојатно го избришал маркус.
Mаркус не навредувам ама овде има лична навреда.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Не сум го прочитал ова.Најверојатно го избришал маркус.
Mаркус не навредувам ама овде има лична навреда.
Да Лозарот доби предупредување..следниот испад ќе мора да го коментира со дедовци во некој парк...

Kajgana Shop

На врв Bottom