Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
pazete se ,stiga tikveskata alijansa.

vinari+lozari.hahahahahahahahaahahaah

pa se slusate li sto zborite.aj nema veze samo vie tripajte deka ste navivacki grupi.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
И јас слушнав така дека ќе имало спој кој од секогаш го имало односно двете групи од Неготино и од Кавадарци ќе бидат заедно во поедини натпревари колку за ваша инфорнација Винари се доста побројни од Лозари на втора фудбалска лига во Неготино има редовно по 200 навивачи ако не ми верувате праѓајте некој од Неготино немам причина да неверувам ама дека ќе бидат 200 во Кавадарци не верувам можеби ќе дојдат за бројка незнам колку ај поздрав..

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
И јас слушнав така дека ќе имало спој кој од секогаш го имало односно двете групи од Неготино и од Кавадарци ќе бидат заедно во поедини натпревари колку за ваша инфорнација Винари се доста побројни од Лозари на втора фудбалска лига во Неготино има редовно по 200 навивачи ако не ми верувате праѓајте некој од Неготино немам причина да неверувам ама дека ќе бидат 200 во Кавадарци не верувам можеби ќе дојдат за бројка незнам колку ај поздрав..
abe luge,pa vie uste ne naucivte da razlikuvate navivaci od gledaci:toe: :toe: :toe:

Член од
22 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Vazno e deka za kupot ce bide interesna i na terenot i na tribinite i moze da se kaze deka ovaaa godina ja gledame mozebi i naj interesnata sezona od postoenjeto na MAKEDONSKATA KOSARKA

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
abe luge,pa vie uste ne naucivte da razlikuvate navivaci od gledaci:toe: :toe: :toe:
Незнам што не ти јасно тука кој спомна тука нормални гледачи сеа ако ти не знеш да читаш твој проблем е тоа а ако не нема врска во шо си го напишал.Де ставрно појасни.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
tocno e vinari imat dobra brojka em toa vtora liga igraat...ama da vi kazam pravo toa ne se navivaci..tuku obicni gledaci......ednas bea vo strumica na fudbal pomegu belasica-vardar dekamel....okolu 150 dusi 3 avtobusi a nie vo toa vreme bevme oste vo sala se igrase kosarka ne znam tocno koj ne se sekavam....i koga slusnavme deka ima navivace od negotino....veruvale ili ne cela tribina kade sto bea ajducite se izprazni....otidovme tamo kaj sto bea vinari od 150 dusi ostanaa samo dvajca drugite izbegaa vo avtobusite....utakmicata oste ne bese zavrsena i tie si otidoa:pos2:pozdrav

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
tocno e vinari imat dobra brojka em toa vtora liga igraat...ama da vi kazam pravo toa ne se navivaci..tuku obicni gledaci......ednas bea vo strumica na fudbal pomegu belasica-vardar dekamel....okolu 150 dusi 3 avtobusi a nie vo toa vreme bevme oste vo sala se igrase kosarka ne znam tocno koj ne se sekavam....i koga slusnavme deka ima navivace od negotino....veruvale ili ne cela tribina kade sto bea ajducite se izprazni....otidovme tamo kaj sto bea vinari od 150 dusi ostanaa samo dvajca drugite izbegaa vo avtobusite....utakmicata oste ne bese zavrsena i tie si otidoa:pos2:pozdrav
Искрено да ти кажам јас само во Неготино ги гледам пошто има многу деца кои играат таму од Кавадарци и за 20 денари такци и одеме да гледаме фудбал пошто у Кавадарци умре тоа заради некои кои сакаа да ги задоволат своите лични интереси мене ми изгледаа добро и правеа добра атмосфера па ќе видиме шо ќе се случе.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
mzt,aj so sreca deneska. poserite gi edno 20 razlika.sakam da gi tepate oti ako izgubite-nogu tesko natamu ce ojte. so sreca

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Незнам што не ти јасно тука кој спомна тука нормални гледачи сеа ако ти не знеш да читаш твој проблем е тоа а ако не нема врска во шо си го напишал.Де ставрно појасни.
Momak bidi malce realen, na snimkata mozes da vidis deka ste 17 dusi i deka ste detska gradinka, vas ni vo najgolemo bunilo ne bi ve okarakterizilral kako navivaci. A ne deka i Ajduci se vo razlicen kos, na vremeto mozebi nesto navivale, ama sega se ramo do ramo so vas. Zasto se macite so navivanje, kupete si semka i kikirika i bidete ona sto vo sustina ste... OBICNI GLEDACI, nisto poveke

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ај честита победата да се надеваме дека ќе влезете во некоја серија од победи па да се издигнете високо на табелата..И уште нешто добро навивање пред се свака част.

Kajgana Shop

На врв Bottom