Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Газите дур не стигнете во финале и таму да ве чека Бостон и Реј Ален со 8 тројки по утакмица да ве испрати дома:toe:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Браво супер сме во тој ритам да си продолжиме . Кога играме со Бостон:helou::helou::helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Газите дур не стигнете во финале и таму да ве чека Бостон и Реј Ален со 8 тројки по утакмица да ве испрати дома:toe:
Не те праша никој, ајде метла од тука!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Овој пат ги чека и Бајнам тука, а не со Одом како крило или Волтон а на моменти и Радманович, плус Ариза како помош од клупата со Вујачич, Одом/Радманович , оваа година Лејкерс се комплентни за разлика од минатата кога и со таков состав ( без Бајнам ) беа најуспешни во лигата и стигнаа до финалето.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Уште Фил Џексон се држи на неговото а ?Со Владо Радманович во прва петорка како крило:)
На плеј игра со Фишер,иако јас мислам дека Фармар веќе треба да игра прва а не Фишер...На бек игра со Брајант,на крилен игра со Пол,а не центар со Бајнам...Ариза влегува како прва измена на местото на Владо Радманович така?

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Уште Фил Џексон се држи на неговото а ?Со Владо Радманович во прва петорка како крило:)
На плеј игра со Фишер,иако јас мислам дека Фармар веќе треба да игра прва а не Фишер...На бек игра со Брајант,на крилен игра со Пол,а не центар со Бајнам...Ариза влегува како прва измена на местото на Владо Радманович така?
Не може да го игра Фармар прва постава затоа што е премногу брз, а цела прва петорка игра бавна кошарка. Фармар си е тамам со Вујачич,Ариза и Одом од клупа.

А за тоа како одат измените...уфф тешко малку е...Стално прв околу 6-тата минута од првата четвртина влегува Одом на местото од Бајнам...и ја имаме екипата од лани на теренот. По некое време влегува Ариза наместо Рад-Ман, па потоа се менува цела екипа со Вујачич и Фармар. Тоа што имам забележано е дека Гасол е подобар во трчање на теренот од Бајнам, па затоа втората постава Фил Џексон ја игра со Гасол.

Тоа што ме загрижува е лошата игра на првата петорка...на сите 6 натпревари тие започнуваат лошо, губат со 5-10 разлика...па ајде да влези втората петорка да го размрда натпреварот.

Друго...е лошиот тајминг,спејсинг и скок-шут на Бајнам.

Овие две работи мора да се поправат. Едноставно мора.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
:zver:-ови сме,сеа следна утакмица со Њу Орлеанс и Крис Пол е ова ќе биде гадно

BoR4e

Manchester United
Член од