Ариза е најразигран во нашиот тим. Тој е причината што вчера и против Клиперси го свртивме резултатот во наша полза. Ариза вчера кога беше заменат со Лук Волтон доби повеќе аплаузи од Коби Брајант и Меџик Џонсон заедно (не се зафркавам). Ваков лудак ни фалеше во финалето. Скока по секоја топка, има 3-4 украдени топки, никогаш не дозволува лесен шут на противниците, има одлична транзициона кошарка...едноставно Ариза е нашиот Денис Родман во тимот.Браво момци, убаво ги демолирале Рокетси, прашање е само кога јас конечно ќе ги изгледам, никако да ме се погоди терминот.
Туку гледам мојот играч Фармар 16 коша дал, уште еден факт што ме радува, уште Ариза да се разигра
Еве хајлајтс за тие што не гледале
Кога не гледам ќе мора да чекам вака да ми каже некој Ме радува оваа вест, уште лани со краткиот настап ги освои симпатиите кај мене Ариза, и баш ми е мило што ескалирала неговата игра на повисоко ниво.Ариза е најразигран во нашиот тим. Тој е причината што вчера и против Клиперси го свртивме резултатот во наша полза. Ариза вчера кога беше заменат со Лук Волтон доби повеќе аплаузи од Коби Брајант и Меџик Џонсон заедно (не се зафркавам). Ваков лудак ни фалеше во финалето. Скока по секоја топка, има 3-4 украдени топки, никогаш не дозволува лесен шут на противниците, има одлична транзициона кошарка...едноставно Ариза е нашиот Денис Родман во тимот.
...не не, ке ги ЈАДЕМЕ!!! хехехеНа ред се Далас, ќе ги мачкаме
abe mora i da se zrtvuva nekoja utakmica eee, nemoze da se dobijat site 82 sigurno. A i da se potrudat da gi dobijat, ke izgubat u prvo kolo od plejof poradi zamor, taka odi toa. timovite odnapred imaat odredeno koi utakmici ke izlezat i ke "odmaraat" na teren...i ke razigruvaat vtora petorka ( pa ako oni gi tepaat togas e ok ).На полувреме губиме со 6. Слаба играат некако, не се фокусирано и мотивирани доволно. Останува да видиме второто полувреме.
Некој друг ден може, ама вечерва не Одлична одбрана на Лејкерси во второто полувреме...Ариза и Гасол неверојатни...и тоа e тоа 106-99.abe mora i da se zrtvuva nekoja utakmica eee, nemoze da se dobijat site 82 sigurno. A i da se potrudat da gi dobijat, ke izgubat u prvo kolo od plejof poradi zamor, taka odi toa. timovite odnapred imaat odredeno koi utakmici ke izlezat i ke "odmaraat" na teren...i ke razigruvaat vtora petorka ( pa ako oni gi tepaat togas e ok ).
I taka. Ocekuvajte vecerva Lakersi da izgubat...ne deka sakam taka da bide, ama..
aj pozz
Не е готово додека Дебелата Дама не запее, во последната 1/4 Лејкерси феноменални, рецептот на тренерот на Далас , Одбрана .abe mora i da se zrtvuva nekoja utakmica eee, nemoze da se dobijat site 82 sigurno. A i da se potrudat da gi dobijat, ke izgubat u prvo kolo od plejof poradi zamor, taka odi toa. timovite odnapred imaat odredeno koi utakmici ke izlezat i ke "odmaraat" na teren...i ke razigruvaat vtora petorka ( pa ako oni gi tepaat togas e ok ).
I taka. Ocekuvajte vecerva Lakersi da izgubat...ne deka sakam taka da bide, ama..
aj pozz