Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.796
Поени од реакции
22.849
Момци сеуште не сме поразени така и да останеме .. Само така нека гази идниот шампион

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ххехе ако ви кажам дека губевме со 16 поени во првата четвртина нема да ми поверувате :)

Ама каков ''hustle'' од нашите...кој блокови му ги дадоја Коби ,Бајнам и Одом на Хјустон...милина...милина.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Браво момци, убаво ги демолирале Рокетси, прашање е само кога јас конечно ќе ги изгледам, никако да ме се погоди терминот.

Туку гледам мојот играч Фармар 16 коша дал, уште еден факт што ме радува, уште Ариза да се разигра :)

Еве хајлајтс за тие што не гледале

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Браво момци, убаво ги демолирале Рокетси, прашање е само кога јас конечно ќе ги изгледам, никако да ме се погоди терминот.

Туку гледам мојот играч Фармар 16 коша дал, уште еден факт што ме радува, уште Ариза да се разигра :)

Еве хајлајтс за тие што не гледале
Ариза е најразигран во нашиот тим. Тој е причината што вчера и против Клиперси го свртивме резултатот во наша полза. Ариза вчера кога беше заменат со Лук Волтон доби повеќе аплаузи од Коби Брајант и Меџик Џонсон заедно (не се зафркавам). Ваков лудак ни фалеше во финалето. Скока по секоја топка, има 3-4 украдени топки, никогаш не дозволува лесен шут на противниците, има одлична транзициона кошарка...едноставно Ариза е нашиот Денис Родман во тимот.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ариза е најразигран во нашиот тим. Тој е причината што вчера и против Клиперси го свртивме резултатот во наша полза. Ариза вчера кога беше заменат со Лук Волтон доби повеќе аплаузи од Коби Брајант и Меџик Џонсон заедно (не се зафркавам). Ваков лудак ни фалеше во финалето. Скока по секоја топка, има 3-4 украдени топки, никогаш не дозволува лесен шут на противниците, има одлична транзициона кошарка...едноставно Ариза е нашиот Денис Родман во тимот.
Кога не гледам ќе мора да чекам вака да ми каже некој :) Ме радува оваа вест, уште лани со краткиот настап ги освои симпатиите кај мене Ариза, и баш ми е мило што ескалирала неговата игра на повисоко ниво.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.796
Поени од реакции
22.849
На ред се Далас мислам дека играме кај нив дома ,

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Дечки давајте линкови кога игра Лејкерс.
Годинава сме страшно силни:zver:.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Одличен почеток на најдобриот тим во историјата на НБА---go go lakers---Bryant :zver: -годинава повторно MVP :helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
На ред се Далас, ќе ги мачкаме :)

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
На полувреме губиме со 6. Слаба играат некако, не се фокусирано и мотивирани доволно. Останува да видиме второто полувреме.

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
На полувреме губиме со 6. Слаба играат некако, не се фокусирано и мотивирани доволно. Останува да видиме второто полувреме.
abe mora i da se zrtvuva nekoja utakmica eee, nemoze da se dobijat site 82 sigurno. A i da se potrudat da gi dobijat, ke izgubat u prvo kolo od plejof poradi zamor, taka odi toa. timovite odnapred imaat odredeno koi utakmici ke izlezat i ke "odmaraat" na teren...i ke razigruvaat vtora petorka ( pa ako oni gi tepaat togas e ok:) ).

I taka. Ocekuvajte vecerva Lakersi da izgubat...ne deka sakam taka da bide, ama..

aj pozz

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
abe mora i da se zrtvuva nekoja utakmica eee, nemoze da se dobijat site 82 sigurno. A i da se potrudat da gi dobijat, ke izgubat u prvo kolo od plejof poradi zamor, taka odi toa. timovite odnapred imaat odredeno koi utakmici ke izlezat i ke "odmaraat" na teren...i ke razigruvaat vtora petorka ( pa ako oni gi tepaat togas e ok:) ).

I taka. Ocekuvajte vecerva Lakersi da izgubat...ne deka sakam taka da bide, ama..

aj pozz
Некој друг ден може, ама вечерва не :) Одлична одбрана на Лејкерси во второто полувреме...Ариза и Гасол неверојатни...и тоа e тоа 106-99.

Некст плиз :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.832

aj pozz
Не е готово додека Дебелата Дама не запее, во последната 1/4 Лејкерси феноменални, рецептот на тренерот на Далас , Одбрана .
Конечен резултат 106 - 99 , подетални информации тука .
Ариза изненадува , одлично засилување од клупата, Бајнам сега е тука, Гасол конечно се уигра . . . . конечно Лејкерс по заминувањето на Шекил повторно е дораснат за титулата, минатата сезона во финалето недостасуваше Бајнам и уигрувањето на Гасол во триаголникот на Џексон, оваа година мозакиот е склопен .

Kajgana Shop

На врв Bottom