Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И така јас почнав да го мразам Бајнам :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не е хумано веќе ова :)

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Сите јадеа го*на за овај Сешнс,додуше и јас беф скептик,ама гледам дека имат огромен придонес,далеку поголем од Фишот.Секоја утакмица +12 поени и +10 асистенции,одлично :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сите јадеа го*на за овај Сешнс,додуше и јас беф скептик,ама гледам дека имат огромен придонес,далеку поголем од Фишот.Секоја утакмица +12 поени и +10 асистенции,одлично :)
Абе каков скептик за Сешнс, пресреќен бев кога го донесоа. А и нет шо читав, од луже што многу повеќе се разбираат од НБА, сите рекоа дека Лејкерс направиле страшно добар потег со неговото ангажирање.
Одма е подруга играта со Сешнс, многу полесно играат и даваат кошеви отколку кога ги гледав Фиш и Блејк.
Малку само ако се средат во плејофот и со оглед на конкуренцијата на Западот, мислам дека можат да стасаат далеку.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Абе каков скептик за Сешнс, пресреќен бев кога го донесоа. А и нет шо читав, од луже што многу повеќе се разбираат од НБА, сите рекоа дека Лејкерс направиле страшно добар потег со неговото ангажирање.
Одма е подруга играта со Сешнс, многу полесно играат и даваат кошеви отколку кога ги гледав Фиш и Блејк.
Малку само ако се средат во плејофот и со оглед на конкуренцијата на Западот, мислам дека можат да стасаат далеку.
Па со здраф Бајнам, со континуиран Мир во светов.....многу веројатно :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.051
Добро бе знаат овие мирно да привршат еден натпревар ?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Ја гледав вчера како и другите натпревари каде на другите им даваме да се вратат во последните 3-4-5 минути.Милсам дека тоа се случува поради исрцпеност на главните играчи и во последната минута секогаш се јавува Коби да не спаси.Вчера не игравме со Бајнам ама тоа се случуваше и со него.Далас ни беше најлесниот пораз во последно време.Другите сите трилер утакмици.

Денес завршив со сите обврски што ги имам и вечерва најопуштено ќе ги гледам против Клиперс.Мора да им покажеме кој е кој во ЛА!

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Добро бе знаат овие мирно да привршат еден натпревар ?
За губењето на водството, кое прерасна во тренд има повеќе причини:
1. Kлупата е слонот во собата.
2. Го нема онај "killer" инстинкт ова екипа. Исчезнат е едноставно, многу ретко се гледа оваа сезона. Зборам тимски, не за индивидуален.
3. Тренерот со неговите ужасни ротации. Боже прости му, не знае што прави.
4. Многу често кога водиме, спротивничкиот тренер, нормално, прави измени во стратегијата, зошто губат. Е сега кога тие измени ќе се случат, Мајк Браун и неговата багра зад него, не знае да ги препознае тие измени, и најчесто не прави ништо, и си продолжува како ништо да не е, односно си продолжува по зацртаниот план шо го имал пред почетокот на натпреварот. Значи ако ви се игра шах, не го викајте Мајк.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Комшиките ги преслушавме, ама до крај имаме гадно пеколен распоред.
Имамe дуел со Оклахома, три со Спарси и мислам дека имаме уште еден против Мајами.
3тото место ваљда е наше, ако по некое чудо успееме да дојдеме до 2рото и играме против Денвер или Хјустон ќе биде факинг грејт

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.667
Комшиките ги преслушавме, ама до крај имаме гадно пеколен распоред.
Имамe дуел со Оклахома, три со Спарси и мислам дека имаме уште еден против Мајами.
3тото место ваљда е наше, ако по некое чудо успееме да дојдеме до 2рото и играме против Денвер или Хјустон ќе биде факинг грејт
Нека остане вака супер си е, со моменталниов ранк би играле против Далас, а јас највеќе од се го посакувам тоа, да им вратат за лани и тоа со камата. Има да ги исплескаме ко мали деца, многу сакам да му ја видам таа грдата фаца на Кјубан кога губи Далас, онака се мерачам ептен кога ќе го видам таков, да му ебам тоа напалениот. Само да не испаднеме 4то место зашо одма после тоа ќе имаме дуел со Оклахома најверојатно и ќе биде далеку потешко.

П.с. И двете куцања на кретенон Грифин беа фаул у напад, да му ебам насилникот грд!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Months ago, before the winter... I wrote something...

Инаку, за ривалствово со Клиперс, мислам дека ќе биде ко ситуацијата Реал Мадрид - Атлетико Мадрид сезонава (а и минатите сезони нормално)... If you know what I mean... :)
and now, I can say...

:D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.051
Светомир за едно полуврерме 17 поени, а 19 му е season high, одлично ја завршија вторава четвртина, се тегнеа се тегнеа со поен - два разлика на крај испадна плус 9 a влегоа со минус 5 во истата, и Коби влезе во ритам, Скола 3 лични има веќе, мора да се искористи ова до крај, идам у хоризонтала, ако поебат да знаете дека Стефан Коби е малерот, со оглед дека според неговиот пост у темата за НБА лагани победи требаше да имаат Мајами и Индијана а и Лејкерс беа опфатени од истиот муабет. :rolleyes:

Ае. :свиркам:
--- надополнето: 7 април 2012 во 07:17 ---
Спиење мај ес, им еам позерите, уклучив телетекс при крај на трета што да видам, нерешено, палам писи да доглеам и се доебав, Бајнам пак ги продаде, 2 технички, една у трета и една на старт од четврта направи ако не се лажам и тоа беше тоа, Коби има некоја повреда али не разбрав за што точно станува збор, нејсе, уште еден дебилен пораз, нешто е труло во екипава и се повеќе и повеќе ме иритира таа состојба која на крајот гарант ќе резултира со беден крај на сезоната.

Бајнам колку го засакав ко играч оваа година толку и го замразив до тој степен да у моментов сум со ставот дека најпаметно ќе биде курназов да се трејдува наредна сезона, ако уште важи муабетот за Хауард пуна капа, само наводно он не сакал да иде во Лејкерс. Не се трпи ова, одличен е сезонава, најдобра у кариера ама и прави проблеми и вон и во паркетот а ради истото цел тим пати. 2ва порази од Хјустон одат на негов грб, погово денешниов ... све да му ебам, без спиење ме остави.

Kajgana Shop

На врв Bottom