Светомир за едно полуврерме 17 поени, а 19 му е season high, одлично ја завршија вторава четвртина, се тегнеа се тегнеа со поен - два разлика на крај испадна плус 9 a влегоа со минус 5 во истата, и Коби влезе во ритам, Скола 3 лични има веќе, мора да се искористи ова до крај, идам у хоризонтала, ако поебат да знаете дека Стефан Коби е малерот, со оглед дека според неговиот пост у темата за НБА лагани победи требаше да имаат Мајами и Индијана а и Лејкерс беа опфатени од истиот муабет.
Ае.
--- надополнето: 7 април 2012 во 07:17 ---
Спиење мај ес, им еам позерите, уклучив телетекс при крај на трета што да видам, нерешено, палам писи да доглеам и се доебав, Бајнам пак ги продаде, 2 технички, една у трета и една на старт од четврта направи ако не се лажам и тоа беше тоа, Коби има некоја повреда али не разбрав за што точно станува збор, нејсе, уште еден дебилен пораз, нешто е труло во екипава и се повеќе и повеќе ме иритира таа состојба која на крајот гарант ќе резултира со беден крај на сезоната.
Бајнам колку го засакав ко играч оваа година толку и го замразив до тој степен да у моментов сум со ставот дека најпаметно ќе биде курназов да се трејдува наредна сезона, ако уште важи муабетот за Хауард пуна капа, само наводно он не сакал да иде во Лејкерс. Не се трпи ова, одличен е сезонава, најдобра у кариера ама и прави проблеми и вон и во паркетот а ради истото цел тим пати. 2ва порази од Хјустон одат на негов грб, погово денешниов ... све да му ебам, без спиење ме остави.