vladobox нели ти е малко чудно тој што ми сакамо? Едноставно сакамо паре да идев у прав смер за кој треба. Довољно смо ми виделе од тој што не се знае и не се пази, никога не га е интересирало куде идев паре.. што добисмо од тој на крај, 2-3ца с’с пун џеб и распад на кошарку у наш град. Тој ли треба да се пофтори? Или ако дојде друга партија и да га угаси клуб, заради тој што овај претходна га помагала.
Не сакамо ми да знаемо паре куде ќе идев, едноставно сакамо да се знае и да ни даде тај управа на знање дека паре идев на места у кои треба, а не у џебови на одредени људи од клуб.
Jasno deka treba da idev na pravo mesto pare u klub.. ali taj e realnost Makedonska ovija ne su privatni klubovi kako u drugi zemje. Kd bi bile privatani ss gazdu tj bi se borija ss srce za njega a drugo sve e od interes zatoj u makedoniju 3 godine ga ima klub pa 5 ga nema ne e slucaj samo ss Kumanovo jos mnogo klubovi od Mk gi se e desilo isto za zal. Zatoj i vikam deka dzabe ke se zamaramo kd nema nisto da se promeni.