- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
На коју позицију и колко е квалитетно тој засилување,знаеш ли нешто повише?Поздрав.
Најверојатно нов центар. Ќе видимо у наредни днови док су у Србију там ќе најдев некога србина.На коју позицију и колко е квалитетно тој засилување,знаеш ли нешто повише?Поздрав.
Надам се,клупа ни е хаос,прва петорка одлична Костовски,Димчевски,Георгиевски,Микиќ и Луковиќ,од клупу само Јаневскога би га издвоија,солидан играч,док тија Виларов,Кико,Станимировиќ не ги бива реално
Сакам да мислу дека тие паре идев у касу на клуб и дека сас тија плате ке им се исплатив плате на играчи. Радо би платија карту па и 1000денара да е. Али у Куманово работе су мн заплеткани ни се знае за кој кур е дадена сала под концесију и кој ги лапа паре од карте ни за кој кур се изнајмуев термини у салу да се уништуе и такој тј неквалитетан паркет.Не можу да кажу дека е скупо,цене су повољне али мислу дека повише од 3.000 људи нема да има,што се мене тиче ја ке га прату цел турнир,али кд би било бесплатно дефинитивно би имало повише народ,ипак су овој само пријатељски утакмице.
Братко не си свесан што збориш. Ама ич не си .Сас дужно поштовање спрема тебе и сви анти-Срби што се правите ,немаш појма и врску сас муабет.Коментар ти е рекла-казала...И ја не ги сакам Куцз , али дечки су много ценети и у њину "централу" горе у Бгд. Идев на скоро свако гостовање на ЦЗ , и добивав солидан број на карте(места) . Плус тој су далеко поголеми мангупи од 90% Кумани што ги знам, а знам ги ,веруј ми . Не би да изазивам тензију и да га враќамо муабет назад низ године, ама имав далеко поголем стаж на трибину него 95 Куманчиња. Али Ок е ,убаво е да се враќав Кумани на сцену , треба да су број 1 у град и такој МОРА да биде. Да не се правимо "промотери"али знам што би се десило и да има ферка 10 на 10 , 20 на 20..Резултат нема да е бш како што се надаш или посакуеш да биде. Муабет ти е на место дека има Македонци ама има и Срби меѓу њима , како и да е , поента ми е да не пишуеш рекла-казала муабети зашто свак поупутен знае за кога и како се работи . ПоздравЧленови на Куцз избеглици од погранични села сега се најголеми четници по Куманово. Поголемиот број им се македонци кои пропагираат српска пропаганда.
Им беше барана ферка тие одбија. 12 на 8 да било пак нема да било фер оти Кумани ќе биле доволен број за да им се спротивстават. 8мина ќе бидат доволни да не завршат на интензивна нега во Скопје. 25 души на 3 е реалниот фајт што се десил од кои едно дете било пренесено во Скопје со тешки физички повреди.
И после инцидентот голема мобилност на Кумани и биле пронајдени тепачиве и само еден Куман ги построил и ги прашувал чие е Куманово а овие со наведнати глави одговарале ваше е. Тоа е доказ колку се мажи....
Знаеш колко ми чуе за њину централу и њино поштовање на север...ама ич. Мош ќе сам имаја респект за групу... т.е имам за поединци што ги знам лично. Али остали што ми правив групе по фејсбук Српски устанак у Куманову и како ме ословуев мене и остали македонци како бугари, македонци правив се поголеми срби и од срби. Славив Св.Саву идев на празници за ЗебрњакБратко не си свесан што збориш. Ама ич не си .Сас дужно поштовање спрема тебе и сви анти-Срби што се правите ,немаш појма и врску сас муабет.Коментар ти е рекла-казала...И ја не ги сакам Куцз , али дечки су много ценети и у њину "централу" горе у Бгд. Идев на скоро свако гостовање на ЦЗ , и добивав солидан број на карте(места) . Плус тој су далеко поголеми мангупи од 90% Кумани што ги знам, а знам ги ,веруј ми . Не би да изазивам тензију и да га враќамо муабет назад низ године, ама имав далеко поголем стаж на трибину него 95 Куманчиња. Али Ок е ,убаво е да се враќав Кумани на сцену , треба да су број 1 у град и такој МОРА да биде. Да не се правимо "промотери"али знам што би се десило и да има ферка 10 на 10 , 20 на 20..Резултат нема да е бш како што се надаш или посакуеш да биде. Муабет ти е на место дека има Македонци ама има и Срби меѓу њима , како и да е , поента ми е да не пишуеш рекла-казала муабети зашто свак поупутен знае за кога и како се работи . Поздрав