Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
С

Сибињанин Јанко

Гостин
Добар е Голубовиќ, мислу дека може да га замени Уроша на следеќу утакмицу сс Вардар. Па да се надамо дека Урош ке се оправи за две недеље тамо. Ичера момци бесва супер. Костовски, Димчевски и Луковиќ стандардно одлични. Изненади ме мала минутажа на Ѓорѓиевски и Петровски. Петровски е у одличну форму, треба да га пушта. Не све Микиќ да се форсира. Фала му на Станимировиќа за тија 2 поена у критичан тек на натпревар, ама две задњи четвртине што игра беше дрво.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Капитен задњи 3 утакмице игра сс бандаж на леву ногу такој да на туј леву ногу гази само на прсти,мора да се поштуе и тој што покрај повреду он одлучуе да игра (y)

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Још една победа :D.И по толко студено и кишно време сала па беше испунета што докажуе дека кумановци су изгорени по спорт .

Наши много падав у темпо цело време.Неможев да издржив целу утакмицу у исто темпо.И, екипа на Струмицу е јака виде се, ама сас помош на публику, Кумани и притиска добисмо гу утакмицу.

Браво за Кумани и бодрење на Куманово.Одлични бесте ичера.Свака част дечки што сте па заедно сви.Сви за Куманово!!!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добар е Голубовиќ, мислу дека може да га замени Уроша на следеќу утакмицу сс Вардар. Па да се надамо дека Урош ке се оправи за две недеље тамо. Ичера момци бесва супер. Костовски, Димчевски и Луковиќ стандардно одлични. Изненади ме мала минутажа на Ѓорѓиевски и Петровски. Петровски е у одличну форму, треба да га пушта. Не све Микиќ да се форсира. Фала му на Станимировиќа за тија 2 поена у критичан тек на натпревар, ама две задњи четвртине што игра беше дрво.
Да не мислиш на Јанески? Петровски е најслаб играч у тим.

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
У свако лошо и нешто добро.Не треба да се гледа на поделбу на такв начин,како што спомнасва погоре,треба да се докаже нова крв,млади едуцирани људи.
Едн пут е морало да се деси,за да после тој све биде пунопуно боље.Затој ке ве замолу не лупајте глупости у стил на забрањени ово оно.Чаршиски муабети не су потребни.Али дека кумановци су запалени по спорт и дека без Кумани е скроз нешто друго у салу мислу дека сви ке се сложимо.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
У свако лошо и нешто добро.Не треба да се гледа на поделбу на такв начин,како што спомнасва погоре,треба да се докаже нова крв,млади едуцирани људи.
Едн пут е морало да се деси,за да после тој све биде пунопуно боље.Затој ке ве замолу не лупајте глупости у стил на забрањени ово оно.Чаршиски муабети не су потребни.Али дека кумановци су запалени по спорт и дека без Кумани е скроз нешто друго у салу мислу дека сви ке се сложимо.
Ти у забрањени под запад ли си :P

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Ти у забрањени под запад ли си :P
Не е пресудно.
Ватрени симпатизери има и на јужну и на северну трибину.Е тој су според мене прави фанатици за кошарку.Толко емотивно гу доживуев сваку утакмицу,викав,пцуев. Едуцираност се препознава свугде,па да кажемо и куде семкари од исток.
I just can't figure out :rolleyes:

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
А, што ќе биде тој много пунопуно боље у иднину?Ја не виде дека овија до с’га што гу водесва групу дека ги водесва нешто лошо.Супер су Кумани, очигледно дека без њима атмосфера у салу е тапа, али толко е максиум на Кумани више.Од овој подобро нема според мене.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.313
Поени од реакции
5.630
А, што ќе биде тој много пунопуно боље у иднину?Ја не виде дека овија до с’га што гу водесва групу дека ги водесва нешто лошо.Супер су Кумани, очигледно дека без њима атмосфера у салу е тапа, али толко е максиум на Кумани више.Од овој подобро нема според мене.
Визуелно тој е што е .. унутра у групу у организацију е работа што и како ке функционира на ккв начин..треба да се преземев нови кораци и да се прати тренд на навивање низ цел свет а не да се вози според старомодан тип од 90ти године ... очигледно е дека не си упутен довољно у навивање .. ама нема везе туј смо за да се информирамо едни други :)

Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Друже преиспитај се што збориш бе, ја га напиша прв тој "забрањени" туја одма тј вечер после утакмицу у стил на заебанцију дека пола навивачи бесва на исток, а некои и на Југ и се заебавасмо сс Дретицу сс тој забрањени одметнати, а ти што си га тој сватија сериозно твоја работа. :свиркам:
Незнам што ги некој коментира Кумани ако веќ недоваѓа никад на запад да навива, реално сит сам од симпатизери, посебно од помлади од 25 године. Стари људи сваќам ги да седив и да грицкав семке али помлади ако веќ сакав да допринесев повише ќе бидев на тј запад и уместо бројка од 500 душе што га оставља глас на трибину 40 минута би била можда 2000 и цел запад би бија обединет и странични трибине и подтрибински дел што ни е и циљ некад да биде.
Знаемо сви каква е атмосфера без навивање, прво полувреме против Галил искривисва га врат тија симпатизери накуде Кумани и чекав само да почне навивање. По допринесев тија 500 душе што глас га оставив у салу отколко 5000 семкари. :cautious:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ке дојде Лирија па ке ечи цела сала Симиќ пеер....цела сала како лани тој беше :drk::D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.313
Поени од реакции
5.630
Друже преиспитај се што збориш бе, ја га напиша прв тој "забрањени" туја одма тј вечер после утакмицу у стил на заебанцију дека пола навивачи бесва на исток, а некои и на Југ и се заебавасмо сс Дретицу сс тој забрањени одметнати, а ти што си га тој сватија сериозно твоја работа. :свиркам:
Незнам што ги некој коментира Кумани ако веќ недоваѓа никад на запад да навива, реално сит сам од симпатизери, посебно од помлади од 25 године. Стари људи сваќам ги да седив и да грицкав семке али помлади ако веќ сакав да допринесев повише ќе бидев на тј запад и уместо бројка од 500 душе што га оставља глас на трибину 40 минута би била можда 2000 и цел запад би бија обединет и странични трибине и подтрибински дел што ни е и циљ некад да биде.
Знаемо сви каква е атмосфера без навивање, прво полувреме против Галил искривисва га врат тија симпатизери накуде Кумани и чекав само да почне навивање. По допринесев тија 500 душе што глас га оставив у салу отколко 5000 семкари. :cautious:
Болд - Објаснено .. нема што да се коментира натамо ...

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Него што ке правимо улав га више нема,да не е отишја у мзт?Сг некое друго циганче ги дава трењерке и топке,ако е отишја у мзт ке га свиримо у плеј оф :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom