- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.934
- Поени од реакции
- 73.459
Сепак Драган Мицевски отишол во Ѓорче, а не кај вас
Несреќно сте изгубиле. Мики имал две одлични шанси но домашниот голман одбранил. Ви дале гзларски гол после корнер во продолжение од прво полувреме...Беласица - Еуромилк 1:0
Нит` сум ја глеал . нит` знам , нит` сум чул , нит` сум видел.. само знам дека вака завршила .. подетално утре у спорт.. наредна утакмица на петшестнаести мислам дека се игра со Локомотива дома .
Ништо не правите бе....
Си го пуштил газдава синот во прв состав а...
Тој вода у очи нема, па прв состав ќе играл...:pop:
Не мислев на Нело бре, мада и он е пропадната инвестиција и нормално е дојден со врски таму...Да да тој бекот Неловски му зема место на Шпанецот.. смешки, беда и мизерија е.. Шпанец влага у второ полувреме Лисиче дава гол од негова акција.
Знам брат за кој збориш, но ја зборам за тој Неловски.. Колку беше само слаб... ужас... беда.. мизерија.. страшно...Не мислев на Нело бре, мада и он е пропадната инвестиција и нормално е дојден со врски таму...
Мислев на синов на газдава, Сребренов, напаѓач игра мислам...
Кога гледам какви се фаци играат фудбал ми се присерува. Секој син на богаташ во градов е фудбалер
И таквите после им фаќаат место на оние кои што стварно знаат да играат фудбал...
Затоа ни пропаѓа фудбалот, пошто кај нас ако немаш врски ни во трета лига неможеш да играш:pop:
Мики што е Мики што со се Џери имаат 90 години па душа оставија на терен. А тој млад место да трча не бе си седи а бек игра.. страшно.. И Фичо потрфли малце, Егеецот и Пандев исто под просекот изиграа, е Ведат Арслан и Дарко Петрушевски изиграа најдобро. Се утепаа од трчање.. Ајде и ти не туку ми паламуди туку доаѓај 27ми со 11 Октомври да гледаме дербиНе мислев на Нело бре, мада и он е пропадната инвестиција и нормално е дојден со врски таму...
Мислев на синов на газдава, Сребренов, напаѓач игра мислам...
Кога гледам какви се фаци играат фудбал ми се присерува. Секој син на богаташ во градов е фудбалер
И таквите после им фаќаат место на оние кои што стварно знаат да играат фудбал...
Затоа ни пропаѓа фудбалот, пошто кај нас ако немаш врски ни во трета лига неможеш да играш:pop:
Моментално настапува за Тиквеш :smir:Може да ми кажете кои играат во Лисиче од тие што играле претходно во Цементарница? (Ми се чини Ижо и Коневски играа едно време, ги немам гледано Лисиче добри година дена)
Тиквеш се 2 или 3? И како игра?Моментално настапува за Тиквеш :smir:
Охрид 2004 5-1 Еуромилк
На 1-1 стигнав јас и од тогаш, ни една единствена шанса немавте, освем еден слободен удар и тој лесно ја фати голманот.