Фан Клуб: Шкупи

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
1 лига Слога и Шкендија????-Нема минимална шанса,Слога ке пушта утакмици на крај,како лани што правеше,а Шкендија уште нема капацитет за прва лига.Според мене само ТЕТЕКС ми е сигурен,има и играчи и организација и се.:salut:
ПА така ке одат Беласица и Тетекс :helou:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
kakva belasica be bregalnica od stip ke ode ke vidite

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
албанец слога напред ааххахахахахахахаххах мора 1 лига ова сезона ако не влеземе и ова сезона никогаш нема да влеземе позззз :helou::helou:

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Дали некој може да го најде составот на Слога од оваа сезона.

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
добар тим имат како што знам имат млади но перспективни и талентирани играчи имат 3-4 топ млади играчи еден е во одбрана ако не се лажам бериша еден е во напад гуѓуфи

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
добар тим имат како што знам имат млади но перспективни и талентирани играчи имат 3-4 топ млади играчи еден е во одбрана ако не се лажам бериша еден е во напад гуѓуфи
Мене ми треба име и презиме од играч, зашто собирам состави од наши екипи, а од Слога имам 4 состава од времето кога играа во прва лига.
Бурим Гуџуфи е во нападот, голман е Блерим Гуџуфи по се изгледа браќа се, после го Арменд Неџипи, ама некако послабо игра оваа сезона.

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
Мене ми треба име и презиме од играч, зашто собирам состави од наши екипи, а од Слога имам 4 состава од времето кога играа во прва лига.
Бурим Гуџуфи е во нападот, голман е Блерим Гуџуфи по се изгледа браќа се, после го Арменд Неџипи, ама некако послабо игра оваа сезона.
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Sloga_Jugomagnat еве другар ако ова ти завриши работа имаш листа на играчи тука

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Madzari - SLLOGA 0-2

Shvercerat bea okolu 80

P.S edna molba do moderatorite , administratorite , da go trgnat JUGOMAGNAT oti samo SLLOGA ke se vika . Imame nov sposnor za toa .

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
сега со новиов спонзор сериозна е работата? има амбиции за прва лига? Иако не сме во добри односи сепак би сакал тетекс и слога да влезат во прва лига ќе биде поинтересно

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
дали и официално турците го земал слога или само шпекулации се :helou:

Z

ziko bt

Гостин
da be i jas razbrav nekoj turski gigant vlegol vo sloga pisese deka sigurno jugomagnat od imeto ke se trgni a se veli deka ke bidi fk cair

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
дали и официално турците го земал слога или само шпекулации се :helou:

Pa se ocekuva ovie denovi sigurno da dojde i ke ima pres konferncia u Aleksandar Palas . Inaku sea sponsori keni bidat i En-Fa-Pen i Vardar Turs .

P.S Blagodaram do moderatorite i administratorite .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
опааааа прво место , одлично се враќаме кај што ни е местото ....
ова со новиот спонзор значи дека рафет не е повеќе во клубот ?

Kajgana Shop

На врв Bottom