Чекајте бе. Сме имале поддршка од Комити. Да имавме, беа со две коли дојдени. За тоа што сте се вратиле со трофеи, мислам дека за`рѓавме од зборување сите више за тоа, џабе да се збори, а тоа дека ништо не сме ви направиле...Чекајте бе, за што идете на стадион вие? Да се тепате? Стварно не ве разбирам, некое диво племе сте вие. Вие бевте тие што се пуштија на деца да се тепате, што според мене е срамота. И јас бев таму, се пуштивте 20-25 годишни да им земете транспарент на деца. Ама ај нема врска, било поминало. Ако доаѓате за тепање, ок нема проблем и за тоа. Само глупо е што викаш, имавте поддршка и од Комити и пак ништо не ни направивте. Идеме да навиваме, а ако излезе нешто + тогаш има тепачка, не како вас диво племе, не идете за клубот, идете да напраете некој инцидент, демек ние јакиве. Ама ај, радувајте се.
И ако споредуваш тоа “како нас не пуштаат да дојдеме у Тетово?“. Ти го споредуваш стадионот во Тетово кој има 4 големи трибини со стадионот во Чаир кој има само една скапана трибина. Неможеш да споредиш тоа.