Фан Клуб: Шкендија

A

Ali Pasha

Гостин
4.38 голманот прави фаул надвор од 16тник, последен во одбрана, судијата суди фаул, не да не му даде црвен, туку ниту го пожолте, а во прво полувреме на Ибрахими му додели жолт зошто го изведе фаулот без да даде дозвола судијата :facepalm:.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
-4 od prvoto mesto na Miravci vo krajot na esenskiot del.

Ni treba kvaliteten igrac vo sredina i obavezno dvajca dobri stoperi i normalno Buba i Ibraimi da ostanat i titulata nema da bide problem.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230

Ni treba kvaliteten igrac vo sredina i obavezno dvajca dobri stoperi i normalno Buba i Ibraimi da ostanat i titulata nema da bide problem.
Исто ли си сигурен како кого викаше дека 4 пати ќе не победите годинава? :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.441
Поени од реакции
8.568
Oti balisti ne navivaat nekolku kola ?

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481

A koi se ovie Miravci ne mozam da gi najdam na tabela?
....

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.379
Поени од реакции
5.474
@Goal Па шо бојкотирате бе изјасни се, исто и сезони наназад во одреден период ве немало на трибина па пак се враќате...
Бруно да не го барате пак назад сега со бојкотот :D
Или пак плата ви немаат префрлено ? :pos:

Мед и млеко ви течи од клубот вие во бојкот сте, не е никаква провокација ова, туку и мене ми падна чудно кога камерата покажа таму зад голот, а беше се празно..

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
@Goal Па шо бојкотирате бе изјасни се, исто и сезони наназад во одреден период ве немало на трибина па пак се враќате...
Бруно да не го барате пак назад сега со бојкотот :D
Или пак плата ви немаат префрлено ? :pos:

Мед и млеко ви течи од клубот вие во бојкот сте, не е никаква провокација ова, туку и мене ми падна чудно кога камерата покажа таму зад голот, а беше се празно..
За избори се ангажирани :D

A

Ali Pasha

Гостин
Да видиме нардените денови дали ќе имаме продолжување на втората епизода од жанрите слични на филмот„Akrapovic can be a trainer“?

Kajgana Shop

На врв Bottom