Фан Клуб: Шкендија

Член од
20 септември 2023
Мислења
386
Поени од реакции
2.175
Druzhe ovoj ne e stadion ni na teteks ni na luboten pa ni ma Shkendija.. stadionov mu pripaga na opshtinata, isto kako gradskiot vo Skopje, ne znam zash se viktimizirate, koga posle tolku godini Tetovo ke kma stadion, pa za sea da sw zamareme plus so obicni klloshari, shto gradenjeto na nov stadion go proglasuvat kako anti makedonski projekt.
Стадионот е направен со самопридонес на вработени од фабриката Тетекс.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.362
Поени од реакции
2.127
Стадионот е направен со самопридонес на вработени од фабриката Тетекс.
A koj go napravil istiot stadion vo Mitrovica i Kraguevac ?

Ist projekt? Vrabotenitr do tamu odidoa ?
Isto i sallava dole kaj sportski e napraen istata godina, ist projekt..

Член од
23 август 2020
Мислења
266
Поени од реакции
443
Есенски дел завршен денеска, ако не се засилиме со квалитетни играчи бар 3 мимимално, пак ќе ни се случи како прошлата сезона. Треба чистка на безпотребни играчи како Ахмети, Латифи, Ќака и други и смена на формацијата со нов тренер јбг.

Делиме прво место со факинг Силекс, Работнички и по мене фаворитот после нас Гостивар, само да не се посрамотиме како со Струга.

Со толку финансиска стабилност титула да не видиме одамна веќе, сакамеееее ТИТУЛАААА :love:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.155
Поени од реакции
4.039
Меметриза Хамза не беше кај вас под договор и само на позајмица кај Башкими? Или целосно нивен играч бил?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Репете против миравци сегашен Вардар ДПМНЕ!
Фалеше грдосијава Миленко да слезе и да го суди мечов.

FB_IMG_1739718030970.jpg

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Советниче, ти отиде ДУИ во опозиција и ни се врати на нас смртниците на форумов? :D
Тука сум цело време пратам, само овој момент требаше да се забележи тука на темава.

Член од
5 мај 2024
Мислења
120
Поени од реакции
211
Репете против миравци сегашен Вардар ДПМНЕ!
Фалеше грдосијава Миленко да слезе и да го суди мечов.

Прегледај го приврзокот 443604
Мачно ќе биде да се гледа наредниот период галамата со судии во нивна полза, и самите не сакаат така ама така ќе биде.

Уште па Масар ги собрал судиите“Ако ви прави некој притисок, слободно јавете ми се на телефон”
:zver:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Мачно ќе биде да се гледа наредниот период галамата со судии во нивна полза, и самите не сакаат така ама така ќе биде.

Уште па Масар ги собрал судиите“Ако ви прави некој притисок, слободно јавете ми се на телефон”
:zver:
Ех и тоа ќе биде веќе видено, само побезобразно од претходно.

Замисли што ќе им прават на директните конкуренти за опстанок...

Kajgana Shop

На врв Bottom