Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Изгубивте 2-0 во регуларен дел???
И што е ова, пола саат чекаат...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Епа тоа е тоа...заслужија да паднат! 2:0 од Брегалница губиш!

Лелее овој сам ја бутна во мрежата!

A

Ali Pasha

Гостин
Абе да не добил црвен голманот Јовановски, бидејќи во првото полувреме тој бранеше.
Два промашени пенали, готово е!

П

Паспарту

Гостин
После ова тешко е за враќање, голманов ја имаше топкава во раце и ја испушти!

П

Паспарту

Гостин
Абе Тони, што уста ќе имаше :icon_lol:

Инаку 2:0 по првиот натпревар е одличен резултат, не знам кои играчи играа сега, но не е мала работа да се прокоцка толкаво водство, капак на се и 3 пенали да се промашат...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе да не добил црвен голманот Јовановски, бидејќи во првото полувреме тој бранеше.
Два промашени пенали, готово е!
Не го гледав првиот дел! Не знам ни кој добил црвен...

Го вади Куртиши баш пред пеналите,Реџепи "специјалистот" да шутира... :pos:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
vaka idemo vo Skopje so golman koj ima 19 godini koj vo celata kariera ima igrano 5 minuti za Shkendija !!

Ideme bez Useini i mislim deka Hasani se povredil !!

taka da definitivno ne sme favoriti zadovolen sum i od nereshen rezultat od Skopje !!!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Сега си идам од стадион..Играа и Куртиши и Хасани.....инаку да вашиот голман доби црвен поради непотребен старт без топка ....Игравте одлично но признавам и ние малку имавме среќа доминиравте во почетокот на првото и крјаот на второто полувреме ама тоа е...како и да е одличен натпревар

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
vaka idemo vo Skopje so golman koj ima 19 godini koj vo celata kariera ima igrano 5 minuti za Shkendija !!

Ideme bez Useini i mislim deka Hasani se povredil !!

taka da definitivno ne sme favoriti zadovolen sum i od nereshen rezultat od Skopje !!!
Му ги дадовме на Вардар предвреме 3-те бода,но тоа е тоа.Со дете голман,без Усеини...тешко дека ќе можеме да останеме непоразени.Хасани мислам дека ќе игра и ако има некој проблем ќе игра со инекции.
Одеднаш еден бод во Скопје стана голем за нас.

Ова беше катастрофа,не смее да се потцени противникот до толку,па што дека имамвме предност од 2 гола и тие играат фудбал.Тотално незалагање на играчите,не ги болеше к***т !!

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Сега си идам од стадион..Играа и Куртиши и Хасани.....инаку да вашиот голман доби црвен поради непотребен старт без топка ....Игравте одлично но признавам и ние малку имавме среќа доминиравте во почетокот на првото и крјаот на второто полувреме ама тоа е...како и да е одличен натпревар
aj so sreka vo Kup !
i vie igravte dobro deneska....Zasluseno pobedivte !

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
aj so sreka vo Kup !
i vie igravte dobro deneska....Zasluseno pobedivte !
Фала,фала ке ни треба среќа и тоа како оваа година сме мизерија..Али тој Хасани ви е зверотина не изнамачи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom