moja greskaНека не те лажат новинарите и она што тие го пишуваат во весници, Хасани не е вратен од Белгија поради парите.
Лукаку земаше 500 000 евра годишно во Андерлехт, а Милан Јовановиќ кој летово дојде во Андерлехт од Ливерпул, потпиша договор со вредност од 1,3 мил евра годишно. Спореди ги овие играчи со Хасани, па после најди го решението на равенката: Зошто Буба не потпиша за просечниот тим на Гент
За твоја информација, во Гент ниту еден играч не заработува сума приближна на тие 2 што ти ги спомна погоре... Таа сума е ПРЕГОЛЕМА и за клубови кои се неколку класи над Гент.
Сега сфаќаш зошто Комити не гостувале во Тетово против Шкендија ? Аааа значи треба на своја кожа да се осети, за да се сфати.За во Белград,Балистите максимално се подготвуваа но дојде забраната така да не можевме да гостуваме
hmmm znaci nie sme Grobari za vas neli ?Сега сфаќаш зошто Комити не гостувале во Тетово против Шкендија ? Аааа значи треба на своја кожа да се осети, за да се сфати.
Ај можеби и целосно ќе сфатиш сега нареден викенд, кога ќе дремеш пред патарина, а ние ако сме како вас нели малоумни да ви викаме Е пички бе кај сте ве нема зошто не дојдовте во Скопје, немате муда. А недоаѓањето ќе се должи всушност на друга причина, исто како и за нас во Тетово, но сепак нели, ајде ќе се правиме како да нема забрани од управи и кордон специјалци пред патарини.
Така ли е младичу?
Od kade ova ? od sport ? ako e od sport ne e vistinaЗначи Ќато се заебава со нас!! Велии на гол...Бог да чува!
Го гледам мечот бе!Od kade ova ? od sport ? ako e od sport ne e vistina
daШкендија со црвен игра?
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e8308b598b74Кај гледате? Ја на Ефе ги гледам пеналите од Металург - Работнички...
Фала... Никогаш не се знае за пенали, и среќа е во прашање понекогашhttp://veetle.com/index.php/channel/view#4e8308b598b74
--- надополнето: Sep 28, 2011 2:27 PM ---
Иначе на пенали губиме сигурно!
Ама голманот што го ставил Ќато Ај можеби ќе ме демантира ќе фати некој пенал!Фала... Никогаш не се знае за пенали, и среќа е во прашање понекогаш
Еве тепаа Работнички на пенали.