Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Ако извлечат позитивен резултат вечер Шкендија, не само што ќе ја отклучам темава, туку и ќе добијат уште еден фан! :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Ја отварам темава, се надевам памет ви дојде. Се надевам научивте да дискутирате на ниво. Се надевам свативте дека не треба да враќате на провокации, туку да ги пријавите кај надлежните. Се надевам нема да продолжите како претходно. Се надевам нема да треба да ја затварам темава пак. Ама, се надевам, значи само се надевам, а дали е така ќе видиме. ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
И само едно нека ви биде јасно: НИКОЈ НЕМА ПРАВО ДА КОМЕНТИРА ЗА БАЛИСТИТЕ!

Зборувам за фановите на Шкендија!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Е па ај нека ви е со среќа, се надевам дека фан клубов ќе биде место за дискусија и информирање на останатите, а нема да има навреди и провокации.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Европската куќа на фудбалот и изрече казна од 25.000 евра на тетовска Шкендија за слаба организација на реванш натпреварот од 2. квалификациско коло во Лигата на шампионите против белградски Партизан во Скопје.

Шкендија ќе мора да ја плати казната поради истакнати националистички пароли и знамиња на трибините на арената „Филип Втори Македонски“, поради истакнато знаме на Косово, но и поради фрлени пиротехнички средства на теренот за време на натпреварот. Казната следи по пријавата од делагатот на мечот, Австриецот Кристијан Шмолцер, но и по комплетирањето на сите доказни средства и видео материјали од средбата.

Од раководството на тетовци најавуваат дека денеска ќе испратат жалба до УЕФА на ваквата одлука, меѓутоа согласно досегашното искуство мали се шансите истата да биде изменета.

Минатата година и Работнички доби парична казна од УЕФА во висина од 10.000 евра поради расистичко однесување на поединци на трибините на „Филип Втори“ на натпреварот од Лигата на Европа против Ливерпул.

B

Beck's

Гостин
^ personalno ocekuvav vakva ili pogolema kazna, znaejki gi propisite na UEFA. Inaku, sledniot natprevar ni e protiv Bregalnica u Tetovo, no natprevarot ke se igra pred praznite tribini, zaradi kaznata koja klubot ja dobi od FFM, i toa od 2 natprevari

Член од
30 август 2009
Мислења
203
Поени од реакции
14
^ personalno ocekuvav vakva ili pogolema kazna, znaejki gi propisite na UEFA. Inaku, sledniot natprevar ni e protiv Bregalnica u Tetovo, no natprevarot ke se igra pred praznite tribini, zaradi kaznata koja klubot ja dobi od FFM, i toa od 2 natprevari
valjda ke pustat na televizija ko laani sto igravme so rabotnicki i metalurg mislim i pred stadion sto gledavme ..

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Европската куќа на фудбалот и изрече казна од 25.000 евра на тетовска Шкендија за слаба организација на реванш натпреварот од 2. квалификациско коло во Лигата на шампионите против белградски Партизан во Скопје.

Шкендија ќе мора да ја плати казната поради истакнати националистички пароли и знамиња на трибините на арената „Филип Втори Македонски“, поради истакнато знаме на Косово, но и поради фрлени пиротехнички средства на теренот за време на натпреварот. Казната следи по пријавата од делагатот на мечот, Австриецот Кристијан Шмолцер, но и по комплетирањето на сите доказни средства и видео материјали од средбата.

Од раководството на тетовци најавуваат дека денеска ќе испратат жалба до УЕФА на ваквата одлука, меѓутоа согласно досегашното искуство мали се шансите истата да биде изменета.

Минатата година и Работнички доби парична казна од УЕФА во висина од 10.000 евра поради расистичко однесување на поединци на трибините на „Филип Втори“ на натпреварот од Лигата на Европа против Ливерпул.
Za skandiranjata "tose peder" i ova e malku!

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Jebi ga

Ova sezona bas rekov deka ne plakamo kazni ete dojde i vtorata kazna !
Prvata 2 natprevari bez publika sega 25.000 Evra mislim deka se mnogu pari ! ! !
Ocekuvam barem Zalbata od FFM da bide prifatena zs site znaeme deka Shkendija zema mnogu pari od kartite i 2 natprevari bez publika ova znaci negde -20.000 Evra ! ! !

vo sabota igrame protiv Bregallnica !
ocekuvam 7 pobeda po red i Warm UP pred derbito za vardar
Invazija za Skopje ! ! !

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Spored neoficialni Vesti :

Avstriecot ide vo Zima !!!

Klubot ke ostane bez glavniot sponzor !

No za klubot se interesira Miljarderot od Tetovo Lazim Destani !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom