Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако извлечат позитивен резултат вечер Шкендија, не само што ќе ја отклучам темава, туку и ќе добијат уште еден фан! :)

Ја отварам темава, се надевам памет ви дојде. Се надевам научивте да дискутирате на ниво. Се надевам свативте дека не треба да враќате на провокации, туку да ги пријавите кај надлежните. Се надевам нема да продолжите како претходно. Се надевам нема да треба да ја затварам темава пак. Ама, се надевам, значи само се надевам, а дали е така ќе видиме. ;)

И само едно нека ви биде јасно: НИКОЈ НЕМА ПРАВО ДА КОМЕНТИРА ЗА БАЛИСТИТЕ!

Зборувам за фановите на Шкендија!

Е па ај нека ви е со среќа, се надевам дека фан клубов ќе биде место за дискусија и информирање на останатите, а нема да има навреди и провокации.

Европската куќа на фудбалот и изрече казна од 25.000 евра на тетовска Шкендија за слаба организација на реванш натпреварот од 2. квалификациско коло во Лигата на шампионите против белградски Партизан во Скопје.

Шкендија ќе мора да ја плати казната поради истакнати националистички пароли и знамиња на трибините на арената „Филип Втори Македонски“, поради истакнато знаме на Косово, но и поради фрлени пиротехнички средства на теренот за време на натпреварот. Казната следи по пријавата од делагатот на мечот, Австриецот Кристијан Шмолцер, но и по комплетирањето на сите доказни средства и видео материјали од средбата.

Од раководството на тетовци најавуваат дека денеска ќе испратат жалба до УЕФА на ваквата одлука, меѓутоа согласно досегашното искуство мали се шансите истата да биде изменета.

Минатата година и Работнички доби парична казна од УЕФА во висина од 10.000 евра поради расистичко однесување на поединци на трибините на „Филип Втори“ на натпреварот од Лигата на Европа против Ливерпул.

^ personalno ocekuvav vakva ili pogolema kazna, znaejki gi propisite na UEFA. Inaku, sledniot natprevar ni e protiv Bregalnica u Tetovo, no natprevarot ke se igra pred praznite tribini, zaradi kaznata koja klubot ja dobi od FFM, i toa od 2 natprevari

^ personalno ocekuvav vakva ili pogolema kazna, znaejki gi propisite na UEFA. Inaku, sledniot natprevar ni e protiv Bregalnica u Tetovo, no natprevarot ke se igra pred praznite tribini, zaradi kaznata koja klubot ja dobi od FFM, i toa od 2 natprevari

valjda ke pustat na televizija ko laani sto igravme so rabotnicki i metalurg mislim i pred stadion sto gledavme ..

Европската куќа на фудбалот и изрече казна од 25.000 евра на тетовска Шкендија за слаба организација на реванш натпреварот од 2. квалификациско коло во Лигата на шампионите против белградски Партизан во Скопје.

Шкендија ќе мора да ја плати казната поради истакнати националистички пароли и знамиња на трибините на арената „Филип Втори Македонски“, поради истакнато знаме на Косово, но и поради фрлени пиротехнички средства на теренот за време на натпреварот. Казната следи по пријавата од делагатот на мечот, Австриецот Кристијан Шмолцер, но и по комплетирањето на сите доказни средства и видео материјали од средбата.

Од раководството на тетовци најавуваат дека денеска ќе испратат жалба до УЕФА на ваквата одлука, меѓутоа согласно досегашното искуство мали се шансите истата да биде изменета.

Минатата година и Работнички доби парична казна од УЕФА во висина од 10.000 евра поради расистичко однесување на поединци на трибините на „Филип Втори“ на натпреварот од Лигата на Европа против Ливерпул.

Za skandiranjata "tose peder" i ova e malku!

Jebi ga

Ova sezona bas rekov deka ne plakamo kazni ete dojde i vtorata kazna !
Prvata 2 natprevari bez publika sega 25.000 Evra mislim deka se mnogu pari ! ! !
Ocekuvam barem Zalbata od FFM da bide prifatena zs site znaeme deka Shkendija zema mnogu pari od kartite i 2 natprevari bez publika ova znaci negde -20.000 Evra ! ! !

vo sabota igrame protiv Bregallnica !
ocekuvam 7 pobeda po red i Warm UP pred derbito za vardar
Invazija za Skopje ! ! !

Spored neoficialni Vesti :

Avstriecot ide vo Zima !!!

Klubot ke ostane bez glavniot sponzor !

No za klubot se interesira Miljarderot od Tetovo Lazim Destani !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom