Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Земај од Жирков..ако ако сакаш од овие двајца од Лампи земи.
Давор, ова од тебе не го очекував. Кога земаш дрес се зема од некоја легенда од клубот, а не од некој што не изиграл ни една утакмица. Значи од Лампард, Тери, Џо Кол... Во поширок избор може да влезат и Есиен, Балак и Дрогба. Ама во никој случај Жирков. Јас на пример би си земал од Есиен или Тери.

Си ветив дека од наредната добивка купувам дрес од Челзи бидејќи 2 пати со ред ми донесе добивка мсилам во неделата и вторникот. Денес на квалификациите за УЕФА имав добивка па треба да земам сеа. Татко ми навива за Челзи па така и јас го засакав клубот...

Размислувам помеѓу Дрогба или Лампард. Предлог? :)
Што бидна од пивото. Заеби дрес, части гајба пиво, позадоволни ќе бидеме:smir: (се шалам)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Давор, ова од тебе не го очекував. Кога земаш дрес се зема од некоја легенда од клубот, а не од некој што не изиграл ни една утакмица. Значи од Лампард, Тери, Џо Кол... Во поширок избор може да влезат и Есиен, Балак и Дрогба. Ама во никој случај Жирков. Јас на пример би си земал од Есиен или Тери.

Што бидна од пивото. Заеби дрес, части гајба пиво, позадоволни ќе бидеме:smir: (се шалам)
Ќе има брат и пиво и дрес :)
Додека не се потрошени сите на пиво сакам да купам дрес да ми остани нешто трајно. Фатив над 100 евра па има за се тука.

Ми предложија тука од Лампард ама сепак ќе си купам од Дрогба. поз :)

В

Вори

Гостин

Абе имам ја и од Лампард и од Тери..затоа сакам да сменам..и воедно да му предложам да земе од него.
Иначе,Челси со нова понуда до Пато,од 46 милиони..

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Тешко да го земите Пато. А и зошто воопшто Милан да го продаде, кога има само 19 години и една година е во Милан? Башка и не му требаат пари, имаат чисти 60 милиони. А и Милан не е Ајакс и слични екипи, па секоја година да му ги зимаат најјаките играчи, башка и е доста поголем клуб од Челзи. :smir:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.204
Поени од реакции
8.297
Тешко да го земите Пато. А и зошто воопшто Милан да го продаде, кога има само 19 години и една година е во Милан? Башка и не му требаат пари, имаат чисти 60 милиони. А и Милан не е Ајакс и слични екипи, па секоја година да му ги зимаат најјаките играчи, башка и е доста поголем клуб од Челзи. :smir:
Бил во минатото сеа не :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
А Кака? :icon_lol:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Па од него им се тие 60 Милиони што ги збори...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Инзаги има голем сенс за гол ти може да збориш колку сакаш ама тоа е тоа.....само погледај колку гола има дадено на важни утакмици тој играч шо ти не го сметаш за играч
Ајде уште нешто за Инзаги на фан клуб Челси?

(без навреда) али ако му текне на мафијашот Берлускони и клубот ке го продаде а камоли 1 играч. Усвари забораив, преку клубот пере пари...

Не го дававте Кака, Лион не го даваа Бензема, Манчестер не го даваа Роналдо... На денешно време парите го вртат светот другар :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom