Најверојатно не..ќе си гледаме на интернет.
Давор, ова од тебе не го очекував. Кога земаш дрес се зема од некоја легенда од клубот, а не од некој што не изиграл ни една утакмица. Значи од Лампард, Тери, Џо Кол... Во поширок избор може да влезат и Есиен, Балак и Дрогба. Ама во никој случај Жирков. Јас на пример би си земал од Есиен или Тери.Земај од Жирков..ако ако сакаш од овие двајца од Лампи земи.
Што бидна од пивото. Заеби дрес, части гајба пиво, позадоволни ќе бидеме:smir: (се шалам)Си ветив дека од наредната добивка купувам дрес од Челзи бидејќи 2 пати со ред ми донесе добивка мсилам во неделата и вторникот. Денес на квалификациите за УЕФА имав добивка па треба да земам сеа. Татко ми навива за Челзи па така и јас го засакав клубот...
Размислувам помеѓу Дрогба или Лампард. Предлог?
Ќе има брат и пиво и дресДавор, ова од тебе не го очекував. Кога земаш дрес се зема од некоја легенда од клубот, а не од некој што не изиграл ни една утакмица. Значи од Лампард, Тери, Џо Кол... Во поширок избор може да влезат и Есиен, Балак и Дрогба. Ама во никој случај Жирков. Јас на пример би си земал од Есиен или Тери.
Што бидна од пивото. Заеби дрес, части гајба пиво, позадоволни ќе бидеме:smir: (се шалам)
Абе имам ја и од Лампард и од Тери..затоа сакам да сменам..и воедно да му предложам да земе од него.Давор, ова од тебе не го очекував. Кога земаш дрес се зема од некоја легенда од клубот, а не од некој што не изиграл ни една утакмица. Значи од Лампард, Тери, Џо Кол... Во поширок избор може да влезат и Есиен, Балак и Дрогба. Ама во никој случај Жирков. Јас на пример би си земал од Есиен или Тери.
Што бидна од пивото. Заеби дрес, части гајба пиво, позадоволни ќе бидеме:smir: (се шалам)
Леле кој тандем би било ова еј,да дојде пато,Пато и Дрогба,КИНЕЊЕ:helou:
Бил во минатото сеа не :smir:Тешко да го земите Пато. А и зошто воопшто Милан да го продаде, кога има само 19 години и една година е во Милан? Башка и не му требаат пари, имаат чисти 60 милиони. А и Милан не е Ајакс и слични екипи, па секоја година да му ги зимаат најјаките играчи, башка и е доста поголем клуб од Челзи. :smir:
А Кака?Тешко да го земите Пато. А и зошто воопшто Милан да го продаде, кога има само 19 години и една година е во Милан? Башка и не му требаат пари, имаат чисти 60 милиони. А и Милан не е Ајакс и слични екипи, па секоја година да му ги зимаат најјаките играчи, башка и е доста поголем клуб од Челзи. :smir:
Па добро рече не е како Ајакс секоја год.да продава јаки играчи.А Кака?
Ајде уште нешто за Инзаги на фан клуб Челси?Инзаги има голем сенс за гол ти може да збориш колку сакаш ама тоа е тоа.....само погледај колку гола има дадено на важни утакмици тој играч шо ти не го сметаш за играч
(без навреда) али ако му текне на мафијашот Берлускони и клубот ке го продаде а камоли 1 играч. Усвари забораив, преку клубот пере пари...Тешко да го земите Пато. А и зошто воопшто Милан да го продаде, кога има само 19 години и една година е во Милан? Башка и не му требаат пари, имаат чисти 60 милиони. А и Милан не е Ајакс и слични екипи, па секоја година да му ги зимаат најјаките играчи, башка и е доста поголем клуб од Челзи. :smir: