Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Никогаш не разбрав што им е толку интересно на навивачите на Милан да навиваат за Челзи, се сретнаа екипите два пати во две години и Челзи два пати им одржа лекција на Милан, нели им е незгодно? :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
трипати првата 1-0,втората 5-1:baeh::baeh: и третата 2-1

В

Вори

Гостин
Е добро де голема работа..некој може си гаи симпатии,и вие па..
Ја Милан ги поштуам ко екипа,така да не ми е проблем.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Никогаш не разбрав што им е толку интересно на навивачите на Милан да навиваат за Челзи, се сретнаа екипите два пати во две години и Челзи два пати им одржа лекција на Милан, нели им е незгодно? :)
Чекај тебе заборавив да те прашам,за кога сакам и колку сакам ќе навивам,и што незгодно Милан и Челси немаат играно во некое елитно натпреварување..

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Момци утре одам на одмор и ќе ме нема 8-9 дена, се надевам ќе ме дочекате со убави вести (некој добар трансфер) :helou:
Ајде нека ни е со среќа наредниве утакмици, да си напраиме солидна бодовна разлика уше почетните кола и после само да ја одржуваме.

Поздрав

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Момци утре одам на одмор и ќе ме нема 8-9 дена, се надевам ќе ме дочекате со убави вести (некој добар трансфер) :helou:
Ајде нека ни е со среќа наредниве утакмици, да си напраиме солидна бодовна разлика уше почетните кола и после само да ја одржуваме.

Поздрав
Немај гајле,челзи е ова,не е заебанција...:helou:Поздрав...

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Утре очекувам да излеземе со најсилен состав и да го прегазиме Фулам,и да му се одмаздиме за ланското реми 2-2.....Инаку ако може некој да го пише составот за утре за со фулам...:salut:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Утре очекувам да излеземе со најсилен состав и да го прегазиме Фулам,и да му се одмаздиме за ланското реми 2-2.....Инаку ако може некој да го пише составот за утре за со фулам...:salut:
Со сигурност можам да ти кажам дека Калу нема да биде прв состав. Мислам дека Стариџ ќе добие шанса ама ќе видиме./ Мислам дека рано е сеуште за состави. Инаку Фулам заебани се...

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Со сигурност можам да ти кажам дека Калу нема да биде прв состав. Мислам дека Стариџ ќе добие шанса ама ќе видиме./ Мислам дека рано е сеуште за состави. Инаку Фулам заебани се...
А зашто нема да настапи Калу?

Член од
31 март 2008
Мислења
2.578
Поени од реакции
1.882
калу не е за прв тим. има појаки од него моментално

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Чекај тебе заборавив да те прашам,за кога сакам и колку сакам ќе навивам,и што незгодно Милан и Челси немаат играно во некое елитно натпреварување..
Лепи мој, искрено се надевам дека ќе се сретнеме оваа година во ЛШ, и тоа уште во групите.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
А зашто нема да настапи Калу?
Затоа што не заслужува прв тим. Ништо не покажа на минатиот натпревар. Ако Анелка не е прв состав, Стариџ ќе биде. Калу- не верувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom