Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.663
- Поени од реакции
- 59.711
Честитки дечки!
:icon_mrgr81.224 гледачи.. уау that's a lot. Шерлиз Терон се замаала со рацете горе кај ВИП седиштата на стадионот, а нит глас да дае за кој навива. Ваљда за Челзи радосна беше на крај и уште толку се размава
Вил Фарел е појава, фаца у самата смисла, и барем новиот дрес да го носел, али ако битно за Челзи е. Eштон Кучер седеше со нашиве доле на терен, али не кажаа за кој е
А ја неам друга работа то гледам
Инаку Ди Санто никако да си даде гол кога игра со првиот тим на Челзи, Стуриџ добра игра, добар дриблинг, и брзина. Деко... уште го има тој блесок за долги удари во себе, си стојам на првичната замисла да си остане. Турнбл добро се покажа второ полувреме, и за него одлично деби, clean sheet (второ полувреме бар за него, прво за Чех)
/ no sentimental ending ? ;( Очекував повеќе гушки упатени на Мур xD
ај дајте ги головите да ги видиме јас неможев да го гледам натпреварот немав стрим асален
иначе честита нека е победата
добро се покажваме или онака ко ппротив сиетл?
Поспана бев, сега читам што сум пишала. Него мислев на сентиментална завршница, и прегратки кон и од Мурињо, али ги немаше.. Он се поздрави на терен пред камерине само со Ди Санто, Деко и уште не знам кој. I just wanted to see more :pishtoldzЗначи се на се, вреди утре снимката да ја гледам, а?
Јебига, на телевизија пренос немаше, интернетов е за нигде, ќе чекаме снимка, шом имало шо да се види. :tv:
:icon_mrgr
Гушки на Мур? Од кого?![]()