Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе на една страна најдов пишуваше дека ке ја дават на Rai Uno а на страницата на Rai Uno нема ништо...Да не знае некој нешто или ке мора на нет да се гледа ?
Сеа го испробав стримот, да видам дали работи, и добро е (да не го урочам) не сецка ниту малку. Има таму некоја емисија за спортисти ли незнам шо е, и добро е засега, ке видиме после

A

Alexander Nevsky

Гостин
Тука сум и јас само секој момент може да заспијам ај ако најде некој стрим нека пастира:back:

упс сега го видов фала дечки:smir:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
и ја ќе гледам.ќе ви кажам дали на раиуно ќе ја даваат,ма да не верувам не најдов на нет дека ќе ја има.:smir:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Проверено!!! Одлично работи :smir: :vozbud: се чека само 5:00 h да дојде...... Се надевам дека ќе :tv: одличен фудбал - не за џабе седиме цела ноќ :)
Ако заврши 0-0 ке си пукам во глава! Ништо чудо Мурињо и Анчелоти сериозно да го сватат мечот да здиват па да глеаме добар фудбал :)

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
На официјалната тешко да ги има составите. Па некој да не има информации кој ке биде во првиот состав?

A

Alexander Nevsky

Гостин
Значи овие од гол.шит се за никаде го ставиле балак а балак е повреден како што знам:uvo:тенки сме на страните ни фали џо кол и жирков а може уште некој да се купи аман овие од управата незнам што чекаат:nerv:мамицу ја им нивно:pishtoldzабрамович ќе ја посматра утакмицава ај белки ке му текне да фрли пари за рибери:kesa:хехе очекувам интересен фудбал не сакам катанаџо уште од сега:nenene:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
51
Поени од реакции
1
Inter: Belec; Santon, Cordoba, Burdisso, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Obi; Vieira, Motta; Balotelli;
A disposizione: Orlandoni, Quaresma, Ibrahimovbic, Krhin, Milito, Materazzi, Mancini, Destro;
All.: José Mourinho

Chelsea: Cech; Ivanovic, Carvalho, Terry, Cole; Essien, Obi Mikel, Kalou, Malouda; Lampard; Drogba;
A disposizione: Hilario, Di Santo, Shevchenko, Pizarro, Sinclair, Deco, Turnbull, Sturridge, Alex, Belletti, Anelka, Hutchinson, Mancienne
All.: Carlo Ancelotti

eве ги составите официјално, позз :)

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Според составот би требало со формација 4-3-3 да настапиме

Најавени сме со формација како некни 4-1-2-1-2

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Abe na sekoj 2 min mi izleva deka e ispunet brojo na strimovi za mojata drzava...Pomos nekoj?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Топ гол на Дрогба.. добра игра! :salut:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Гол Дрогбаааа... :vozbud:

A

Alexander Nevsky

Гостин
За сеа овие од интер или попуштаат или спијат:toe:инаку солидно играме и тоа само со едно класично крило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom