Фан Клуб: Челзи

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.496
Поени од реакции
14.448
Рамирес некогаш се понаша како дете. Себичи, пред тоа имаше удар ја рогна втрибини,сега имаше отворени 2ца пак шутира. Океј знам дека некад знае да направи продор и да им бувне гол ама сега имаше играчи отворени.
Пак од прекин гол. Чех и цела одбрана:tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Samo shugavi golovi primame, ne sum videl nekoja ekipa da naprai akcija protiv nas asalna, da ne izmesti, se od nekoi meshanici skapani, se od odbideni topki otpadoci... i toa e topkana edvaj do gol kje se dotrkala megju 500 igracha. U vtoro poluvreme mora da se zapne malce povekje.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ајде бе направија 87423974857438573892238942 шанси за да биде 1-1 , и Рамирес ја претерува веќе. Голот од корнер :facepalm:

G

Geezer

Гостин
Целосна доминација во прво полувреме, добра игра и на крај примаш ваков бош гол, од уште побош екипа како Стоук. Чех по не знам кој пат усерува со овие испливувања напразно, одбранава веќе станува смешна.
Згора на се, додајте ги и 100-те шанси на Рамирес. Наместо да ги запечатиме уште по 45 минути, сега ќе мачиме докрај.
Торес е мачен за гледање, подобро да играме со 10 играчи. И да, ме боли ако даде два гола во второ полувреме, за мене останува оној истиот. А, за момент помислив дека ќе се врати на стари патеки, после мечот со Сити. Ама не, моментален блесок бил во прашање.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Преку кур више од вакви голови.:mad:Овие Стоук колку се незаинтересирани за игра и гол ни даваат.:tapp:Ба мора да влезе у второ, сеа ќе биде потешко да се даде гол од колку во прво.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
*Одбраната пак несигурна
*Азар е одличен
*Торес пак ништо не покажа
*Центаршутовите на Ивановиќ се катастрофа, или да ги подобри во скоро време, или да не центрира веќе
*Рамирес ептен себичњак станал
*Шурле добар, требаше Рамирес да го проигра, овој пак ќе даеше гол, ама тоа е.
*Мата не е лош
-Второ полувреме, Ба на местото на Торес, и Лампард на местото на Рамирес.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.496
Поени од реакции
14.448
Од хигхлајтсов сто глеам на плувреме, ме изнервира Рамирес. 4 шута има сите се кој од кој бетер.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Дајте стрим добар бе... Можно е да нема ни едне Сопкаст?
BenficaTV

Не е срамота веќе да се каже дека е време Чех да (биде сменет со Куртоа) има посериозна конкуренција во тимов - индиректен виновник за голот. Незнам што е проблемот со обраната...се` функционира како саат се додека нема некој прекин каде што тотално се збркуваат сите до еден. Шурле одличен, Мата перфектно ги разигрува сите, Хазард не е истиот од претходниот натпревар, центаршутевите на Бане се :pos: Рамирес... премногу оди во офанзива знаејќи дека Микел го покрива назад, и да не иссебичеше ќе си го ладевме сеа

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Дојде ред најбош екипата у премиер лигата да ни направи пресврт :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom