Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ништо, гние некаде, не е ни на клупа. Исто и со Малуда.
Не е ни на клупа бе :)
Плави, што направивте со Бенајун?
Ништо.РДМ кажа дека моментално е наш играч.Дали ќе биде така и на 1ви Септември ќе видиме зависи од ситуацијата.
Изгледа ќе си оди и тој и Малуда

H

HoT IcE

Гостин
Една од причини поради која Ди Матео ми е многу интересен тренер е тоа што предност дава на Бертран пред Малуда на лево крило, и глобално дава огромна доверба на помлади играчи, нешто што досега не беше случај кај тренери во Челзи, иако Бертран е веќе зрел играч но поради Кол е принуден да игра на крило.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Фантастичен дуел во неделата, поидеално и не можев да посакам, тоа е тоа.

За Хазар, ова шо го видовме не е за фалење, ова е тоа шо се очекува од него, вакви негови претстави се со предзнак „мора“ или „нормална работа“. Фалење би дошло, ако истово го гледаме константно и се разбира, во високонапонските дуели.
За Оскар коментирав и претходно мислам, прилично интересна алтернатива за Лука Модрич, ќе видиме како ќе ој.

За Торес, да изгледа снимки од Лукаку вклучувајќи го и настапот во саботата, за домашна работа. Мме црнечко, ко и мозок да има изгледа, а и со топка в нозе не е толку лош колку шо мислев.

Ко сме кај нови играчи, еве една очајна ситуација од страна на Челзи. Борини во Ливерпул и Синклер во МС, не ми се верува.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2191338/Scott-Sinclair-join-Manchester-City-5million-deal-Swansea-City.html

Нека се наврати некој (ако не го мрзи) на постовите после пријателските утакмици, па за одреден период ќе сумираме што и како со Лукаку.

Слично беше и со Стариџ пред да дојде РдМ.

Абе ко Еменало сум :)

В

Ваздух

Гостин
Стварно не ми е јасно од кај ги вадиш работиве...
Па не е баш дека јас ги вадам, туку читам, барам, пренесувам :) И тоа од луѓе кои погодија доста ова лето, околу нови трансфери.
И да, постојат и други страни освен goal.com .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Еве интересен рандом факт: Кога Ди Матео потпишал за Челзи летото 1996 неговиот трансфер од 4.9милиони фунти бил најголемиот трансфер за Челзи до тогаш.

П.С. Blue day :)

H

HoT IcE

Гостин
Плав ден, конечно ќе можам да пратам меч како човек, пуканки, пивце, се надевам на победа!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Вечер нема да игра Давид Луиз во прв тим по се изгледа и на негово место ќе игра Кејхил.

Kajgana Shop

На врв Bottom