Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
каде тоа виде Иванович не е потребен ?
Лампард е за никаде и он ја кочи цела средина незнае еден пас да подаде, немој сеа голови давал пола од головите му се од пенали.
море нека го казнеа 10 натпревари, нека осети дека не е потребен во тимот, покрај луиз и кахил.
Твои зборови.

Лампард е на прво место со голови во ПЛ дури и кога ќе му се одземат пеналите, а како што кажа dark warior има подобра статистика од Чави и Иниеста. Стар е веќе ама тоа не значи дека не е битен играч за тимот.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Моја грешка, се извинувам. :oops:
Сепак, Тери е повеќе потребен од Иванович. :)
Јас мислам без Тери освоивме ЛШ или сум грешка , а и полуфинале пројдовме со 10 играчи во тимот?

иначе со Торес ништо не правиме во тимот верувајми ако немаме уште еден класа напагач.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Јас мислам без Тери освоивме ЛШ или сум грешка , а и полуфинале пројдовме со 10 играчи во тимот?

иначе со Торес ништо не правиме во тимот верувајми ако немаме уште еден класа напагач.
Тери е лидер на тимот, и тоа што не играше немора да значи дека немал никакво влијание врз играта на тимот.
Се согласувам и јас дека треба да се земе уште еден напаѓач покрај Торес и Стариџ. Или Хулк или Кавани.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Хаха незнам што зборите вака за Ивке и Тери па они се меѓу најдобрите дефанзивци у Европа напраеле по една грешка и одма не ви чинат :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ne znam nishto, samo znam deka Yaya Toure ne dupna so Tevez zaedno...

Член од
7 јули 2012
Мислења
68
Поени од реакции
8
На местото од Mikel да игра Ramires, бидеќи неговото место е во средината а не во нападот, и последниве неколку утакмици тешко се снаоѓа и не игра на ниво, а незначи дека ако лани играл при крај на сезона во нападот треба да се задржи таму. На негово место во нападот да игра Marin или да асе купи Hulk. На местото на Lampard да игра Oscar.

прочитајте го ова ако ви оди англискиот .....

http://www.chelsea.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=530508

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Лампард само на клупа ништо повеќе му помина времето. Микел е најнепредвидлив играч што сум го видел на него никогаш не можеш да рачунаш со сигурност која разлика ја има како го одигра натпреваров со Сити и тој во финалето на ЛШ не само за овие 2 утакмици и во ПЛ знаел вака да прави.Есиен никад нема да биде тој стариот тоа е јасно, Ромеу млад е да игра уште за во прв тим за Меирелеш нема што да се збори тој си е просек ќе даде 2-3 еврогола у сезоната и толку. Тешка задача ќе си има РДМ ко што гледам нема намера да ја мењава формацијва 4-2-3-1(n)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Абе кога ке прочитам од некои деца демек Тери и Лампард не биле добри одма си помислувам да се донесе некоја оредба од владата за забрана за користење на компјутери до 16 години, Тери е лидер на тимот, мотиватор, човек без кој неможе да се замисли денешниот Челси, додека Лампард е човек со преголемо искуство како врвен фудбалер и може да се споредува со најдобрите и на нив не им чинел, друга работа е што со сити изигра прво полувреме феноменално, за друго тој беше најмалку виновен, така да ви се молам на деца да не реплицрате, на 123456789 едно време и Чех му сметаше, додека читам дискутирате за Миклел, според мене нетреба да се продава, дечкото е стварно непредвидлив но се гледа дека има квалитет во него и со уште година две искуство може да стане еден од подобрите на неговата позиција... додека за продавање печени се Малуда и Јоси!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Јас очекувам неделава барем едно засилување Мозес или Аспиликуета не е битно битно некој да дојде

Kajgana Shop

На врв Bottom