Фан Клуб: Челзи

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Честито титула момци, без оглед на се заслуживте титула во ЛШ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Заборавив да спомнам. Како перфектно ги погодија дресовите за следната сезона од адидас со златното. Перфекција :D
Не сум баш сигурен дали ми се свиѓа и дали е потребна златната ѕвезда, ама добро. :)
--- надополнето: 21 мај 2012 во 19:33 ---
Пуштете си Челзи ТВ сега ;)

H

HoT IcE

Гостин
Отсекогаш во Англија сме биле најиновативни, први ставивме бројки на дресовите, сега први ја ставаме и ѕвездава од сите англиски клубови.
Пуст курназлк, али како и да е, ни се може, па зошто да не..

H

HoT IcE

Гостин
Марко Марин, новото засилување на Челзи ќе го носи дресот со број 30, затоа што е роден на 30 фебруари.:pipi:

tumblr_m4apvzGHL91r3p0vko3_250.gif

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Didier Drogba has just confirmed to France Football the CL final was his last game for Chelsea: "We will no longer be together next season."
едит: Ме претрка за секунда :))0

H

HoT IcE

Гостин
Прочитав сега и јас, значи тука е крајот..:place:
Дидиер Дрогба е име кое што секогаш ќе остане во срцата на сите фанови на Челзи, Тито е играч за големи достигнување и големи утакмици, го докажа тоа со 8те сезони поминати во Челзи, покажа што е да се игра за клуб со љубов со срце. Најдобар напаѓач што некогаш играл фудбал, веќе никогаш нема да видиме шпиц од негов калибар.
Сега ми е тешко, но можам да замислам како ќе биде следната сезона без него, уште кога ќе помислам дека Торес ќе го наследи, ми се иде да идам у Лондон и јас да го молам и да му платам нов договор со Челзи, иако не е работа во парите.

Но објективно гледано, времето на Дрогба да замине е идеално, ќе замине како голем човек, иако веќе е легенда на Челзи, се надевам дека Челзи ќе организира опроштален меч во негово име, затоа што тој го заслужи тоа.
Дрогба сезонава беше феноменален во најбитните утакмици, така можеше да биде и следната сезона, но Тито сака да игра константно, а неверувам дека на 34 години овој човек ќе може да го прави тоа секоја недела во ПЛ.
GRANDE DIDIER !
574846_357236537677293_166850193382596_927826_25827088_n.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom