Фан Клуб: Челзи

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
торес нека му закачи едно голче да ми биде поголем кеиф и така нашиве ко првпат фудбал да играат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само што дојдов дома and DA FUQ IS THIS SHIT ? :facepalm:

G

grande-juve

Гостин
Катастрофа играме, посебно во одбрана, се гледа дека нема хемија помеѓу играчиве што се на терен, а и очигледно се откажале од бркање 4-то место иако постоеше теорија... Само ЛШ да освојат и се ќе си дојде на место, а после чистење на тимот од дрва.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ептен мерак ке ми се направеше да го дадеше Торес голот пред навивачиве на Ливерпул само што немаше доволно срека човекот :(:(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Многу аматерски фудбал ама некако ич не ми е гајле. Ја тепавме битната во саботата. :P

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Toa е тоа , 19 мај Минхен последна шанса (остварување на сонот , и другата сезона во ЛШ ) :)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Трнбул порано можеше да се рамни и со некој првотимец голман од добар клуб, сега дојде време да ако Чех се повреди ојде јабана утакмицата :tapp:
Тери, најпосле изгледа ќе испадне дека чиста среќа е што нема да игра у финалето :tapp:
Да не беа пречките може друг исход ќе беше, али добро е ајде... И онака веќе заклучивме дека се поздравивме од ПЛ
Само што дојдов дома and DA FUQ IS THIS SHIT ? :facepalm:
Еден од ретките порази што не ме потресле, ама баш ич :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Оволку очаен состав и очајна игра од Челзи немам гледано од кога навивам за тимот(од 2004та навака)..
Главен заклучок:Од играчиве денес што настапија освен Рамирес,Тери и Иванович никој не заслужува 1 тим.Плус имавме и голема срека,иначе можеа и со 8мица да си заминат од Енфилд.

Истотака и Тери и Иванович по 1000ти пат покажаа дека неможат да играат заедно како централни во одбрана со вакви тимови (Сити, Јунајтед, Арсенал, Тотенхем, Њукасл, Ливерпул).
Значи топ играчи се и 2цата,само што Тери 10 пати подобро игра кога до него е еден од Луиз/Кејхил,а вториов е многу подобар кога игра како десен бек.Заедно не функционираат и тоа е тоа..
Веднаш се забележа и разлика во играта кога во средина играат Лампард-Микел и Ромеу-Есиен (светлосни години)..
Единствено позитивно нешто од натпреваров е што немаше апсолутно никакво значење и во други услови не верувам дека Ди Матео би ги оставил Чехх, Лампард, Мата, Босингва,Ешли,Дрогба,Калу на клупа цел натпревар,а би играле Малуда,Бертран,Стариџ и Лукаку..Плус и голманов беше епик фејл :eek::eek:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Значи сега со млади сили против Блекбурн и Do or Die натпревар со Баерн.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Не ја гледав утакмицата ама дебело сме го јаделе а? :)
Хајлајтси нешо, да се уверам дали бев во право кога ги убедував колегите и другарите дека без Тери ни е подобро во финалето :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Да цитирам еден грев од фанн клуб Ливерпул зошто ми падна нешто во очи:
Бане комплекси ќе си лечи

:eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek:
:eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
Честитки за освоениот Фа куп.
Во неделата изигравме скоро перфекен меч за разлика од овој денес.
Се гледаше дека денес фалат огромен број на првотимци.
Мислам дека му е паметен потегот на Ди Матео што се насочи само кон Минхен, бидејќи се гледа дека ние немаме состав кој ќе ги издржеше сите три фронта. Така да идината ни зависи од еден меч наместо од 4.
Инаку доколку сакаме догодина да се бориме за премиер лига мораме да најдеме замени за есиен, малуда, стариџ, калу, босинва.

Kajgana Shop

На врв Bottom