Фан Клуб: Челзи

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
да не го заборавиме купот,и тој е многу битен сезонава :)
од нигде никаде 2 финалина одеднаш :)
мора да останиме концентрирани и да го победиме ливерпул и да обезбедиме 4то место за ЛШ
не ми е важно дали ќе победиме или ќе изгубиме во финалето во минхен важно е што ги натртивме сите хејтери кој ја потценуваа колективноста на тимот
КTBFFH

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Честитки момци за финалето. Моите топџии испаднаа, па сега немам фаворит. Меирелеш, Тери, (Рамиреш), ќе ви фалат ама друга игра ќе се игра во финале. Со среќа!

H

HoT IcE

Гостин
Мечов беше епик, овој меч е за во книги за мали деца на тема како се игра ФУДБАЛ. Челзи докажа дека ФУДБАЛ не е кружење како "Киша око Крагујевца" туку играње машки со срце, и пред се организирано.
Секоја чест за сите до еден, посебно за Рамирес за кој немам зборови, кога доје сите го плукавме, моментално е еден од најдобрите играчи на Челзи кои заиграле во среден ред откако пратам интензивно Челзи. Овој човек е феномен, огромен труд, трчање и залагање сите минути, секоја чест.
Секоја чест за сите, ова е екстаза, бајка, не знам што да пишам и да коментирам.
За мене финалето го добивме вечерва, со кого и да играме во финале ми е сеедно, и дали ќе ја освоиме ЛШ ми е свеедно, најбитно е дека долговите од 2009 година се наплатени.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Не знам шо возраст си и колку време наназад го следиш Челзи ама ако го следиш барем од време на Мурињо па наваму, во овие моменти ќе бидиш пес лут на Тери кој падна многу ниско вечерва и на твојата околина која гарант има почнато возвишување на Торес и компанијата само оти се хејтери на Барселона; а ќе бидиш неизмерно благодарен на останатите играчи кои играа вечерва (без Дрогба).
Да ти кажам ептен ме накурчи потегот на Тери(стварно непромислена работа направи),ама со поминувањето во финале ми помина лутината кон него..За околината не се замарам многу,си знам убаво кој е лицемерен кој не..На крај па кој ги ебе нив ,сега сакам да уживам во моментов..

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Честито момци и со срека во финале ;)
Инаку ако не се лажам кога бркате тренер на полусезона(10-тина утакмци пред крај) тогаш одите во финале

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
АААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Честито момци!
Без кои играчи сте во финале?

F

fantomX

Гостин
Да ти кажам ептен ме накурчи потегот на Тери(стварно непромислена работа направи),ама со поминувањето во финале ми помина лутината кон него..За околината не се замарам многу,си знам убаво кој е лицемерен кој не..На крај па кој ги ебе нив ,сега сакам да уживам во моментов..
Мене не ми помина лутината кон него, а откако го видов интервјуто како ко жалба врба јади гом...овај де бурек како дека не било за црвен оти само коленото го кренал во моментот, уште појќе ме напизди.
За околината и ја знам, ама многу се бре, како стварно така и на форумов, па морава да искажам став и за то.

Уживај слободно, ја се молам Кејхил и Луиз да се здрави оти тешка работа. Мада она од Кејхил не личеше ко шо треба, особено десното колено, ама ајде да видиме.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Примети некој како играше Рамирес на десната бековска позиција? Секоја чест!

Член од
29 март 2012
Мислења
32
Поени од реакции
16
Jas priznavam, ne sum fan na Barsa, no sekogas sum veruval vo kvalitetite na ovoj klub, no pak zatoa od pocetok sum kazal na moi drugari deka ako nekoj moze da ja eliminira Barsa vo LS ova godina toa ke bide samo Celzi, i nikoj drug.

Cestito finale decki, mozebi ke zvuci glupo, ali da znaete deka nema da triumfirate vo LS. Jas sum fan na Inter, i mislam deka ova godina Real ke bide timot, koj ke go osvoi ovoj turnir...

Jas sepak se nadevam deka vie ke go osvoite i ke navivam za vas bidejki go zasluzuvate.

Kajgana Shop

На врв Bottom