Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.076
Поени од реакции
2.025
нека му е со срека на жирков убави пари му извадивме и добро е што си отиде 2 год ништо не видовме од него може да се каже обичен просек со негово заминување се остава место на помладите пред се на мекехрен

ова со лукаку е чист луксус ги имаме дрогба кој што има уште многу што да покаже плус тоа го имаме торес кој се врака во форма што ке ни е уште еден напаѓач

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2412311,00.html
LUKAKU DEAL AGREED

An agreement has been reached with Anderlecht for the transfer to Chelsea of striker Romelu Lukaku.
The move is now subject to the player passing a medical and agreeing personal terms.
Speaking after the win against Rangers, Andre Villas-Boas said:
'He [Lukaku] is a very interesting young prospect and we have to be able to position ourselves to be able to get this kind of talent.'
The son of a former Belgian professional, Roger, 18-year-old Lukaku was born in Antwerp in May 1993, and joined the Lierse academy as a 10-year-old, scoring more than a goal a game in their youth team before being signed by Anderlecht at 13.
He signed a professional contract with the Constant Vanden Stock side on his 16th birthday, and wasted no time in making an impression on the first team, making his debut shortly afterwards and contributing 15 league goals in the title-winning 2009/10 season while still only 16.
Standing 6ft 4ins, Lukaku is a powerful presence with a dangerous left foot, and helped himself to 16 league goals last term, while also scoring his first international goals for Belgium. He has 10 senior caps.

ЧЕСТИТО НОВ ИГРАЧ ! Фала богу и ние нешто да земеме ..

В

Вори

Гостин
Вие разбирате дека Лукаку е играч купен за во иднина.Разбирате дека покрај Торес во наредниве години ќе играат Стариџ и Лукаку?Не е донесен да игра прв тим од одма.Детево нема да се буни и да седи на клупа,за разлика од тоа да го купевме Агуеро или пак Фалкао.
Затоа не мрчите,речите фала Богу што нешто купуваме.
Луксуз бил Лукаку..свашта.Дрогба има 33 години,Анелка 31-2,Малуда такоџе.Што мислите дека тие ќе играат вечно?Плус згора на се ај да се добри играчи,али овие последниве двајца се катастрофа жива.
Е сега после ова повеќе не коментирам,се додека не го земеме Модриќ :icon_lol:

Fuck yeah! :cool:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
http://kurir.mk/sport/fudbal/38439-Eriksen-go-menuva-Fabregas

бил два пати на проба во челзи?

и честито лукаку, иако мислам дека на челзи му треба напаѓач од класата на дрогба, али секако, помлад :)
а не лукаку, кој што треба да се чека да бидне world class 2-3 години

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.076
Поени од реакции
2.025
точно давор земен е ЗА НА КЛУПА нема да го користиме а не ли можеше да се земе наредната година а тие пари да се вложат во некое добро крило или плеј бидејки таму сме катастрофа или ке си играме цела година со анелка малуда сренината не ја коментирам нема што да се каже али пази сека ГО ИМАМЕ ЛУКАКУ НА КЛУПА
бтв кој ке му дава топки на животново очигледно е дека не може да си створи сам шанса спориот малуда или мрзата анелка повредениот есиен
и спремете се за реприза на минато годишните ufc fights лусио вс дрогба само овој пат ке биде лукаку во главна улога

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Вие разбирате дека Лукаку е играч купен за во иднина.Разбирате дека покрај Торес во наредниве години ќе играат Стариџ и Лукаку?Не е донесен да игра прв тим од одма.Детево нема да се буни и да седи на клупа,за разлика од тоа да го купевме Агуеро или пак Фалкао.
Затоа не мрчите,речите фала Богу што нешто купуваме.
Луксуз бил Лукаку..свашта.Дрогба има 33 години,Анелка 31-2,Малуда такоџе.Што мислите дека тие ќе играат вечно?Плус згора на се ај да се добри играчи,али овие последниве двајца се катастрофа жива.
Е сега после ова повеќе не коментирам,се додека не го земеме Модриќ :icon_lol:

Fuck yeah! :cool:
За болдираното, за првиот се слагам во потполност и многу пати имам речено дека Ањелка и Амаури се најслабите напаѓачи кои некогаш заиграле фудбал и тешко на тимот кој би ги имал за напаѓачки тандем ама Малуда воопшто не е катастрофа (го следам Челзи речиси редовно и играчот ми има оставено добар впечаток). За позицијата која ја игра во Челзи дури е и доста ефикасен и по мене лани беше еден од подобрите играчи.

Инаку честито нов играч.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.076
Поени од реакции
2.025
Мислиш на Калу и Анелка ?
брат лукаку е класичен напагач во сегашнава формација на боас има место само за еден дрогба или торес
сите видовме дека двајца не можат да играат заедно нема место за двајцата еднот му беше резерва на другиот а калу и анелка се крила полушпицови како сакаш кази ги
--- надополнето: Aug 6, 2011 7:57 PM ---
бианконероверо друже како можеш да кажеш дека малуда игра добро можам да се кладам дека не си изгледал 5 утамици со челзи малуда освен јака статистика друго нема ништо тапа е игра крило а ја нема основна особина БРЗИНА цела сезона нема истрчано 10 шпринта само го одрзува во живот тоа што многу често се наога во гол шанса иначе е овичен просек нешто слично како жирков

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
^ Што знам, мене ми делува како корисен играч и многу пати имам кажано дека многу добро би му дошол на Јуве. Како што реков, ги следам натпреверите на Челзи скоро редовно ( не се тепам за стримови ама на Спорт Клуб ги гледам) и не ми оставил впечаток на катастрофа играч.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Што знам, мене ми делува како корисен играч и многу пати имам кажано дека многу добро би му дошол на Јуве. Како што реков, ги следам натпреверите на Челзи скоро редовно ( не се тепам за стримови ама на Спорт Клуб ги гледам) и не ми оставил впечаток на катастрофа играч.
Не е толкава тапурдија како што го прават у фан клубов, у право си. Знае да ја оплеска на некој меч, али играчот знае и да изигра перфектно.
--- надополнето: Aug 6, 2011 8:28 PM ---
цела сезона нема истрчано 10 шпринта само го одрзува во живот тоа што многу често се наога во гол шанса иначе е овичен просек нешто слично како жирков
Дали си ти нормален ?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
2 ТРАНСФЕРИ Официјално:
IN>
LUKAKU DEAL AGREED | Latest Chelsea News | Team & Transfer News | Chelsea FC
OUT>
ZHIRKOV DEPARTS | Latest Chelsea News | Team & Transfer News | Chelsea FC

Со среќа да му е на Жирков во Русија,да освои Руска Лига со тимот,и со среќа ново засилување Лукаку.. Се надевам дека неговото доаѓање нема да значи заминување на Стариџ (добро ке биде наместо него еден од Калу//Анелка да се продаде)

Kajgana Shop

На врв Bottom