Фан Клуб: Челзи

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Поздрав момци, само што се вратив од Берово и начеков конечно добри вести, сега сакам инфо од вас.
За колку пари е продаден Жирков?
За колку пари е купен Лукау?
И со среќа нека ни е новиов играч, да му донесе многу успех на клубов и да постигне многу голови, Ромелу е земен како замена за Дрогба од следната сезона, кој или заминува во Франција или се пензионира, сезонава ќе добива шанса од клупа и ќе зрее, добар потег на управата, гуд џаб.
Сега мора да се продаде Анелка/Калу, Малуда според предсезонскиве игри не заслужува да биде продаден, како што рече некој погоре мислам Вори беше, тој е играч како Нани, игра де топло де ладно, али знае да не извади од кал многу пати, а и дур не се донесе некоја замена за него нека го во тимот.
Не е толку стар бе Дидие... Не заебавај сеа :D Можи да изигра барем уште една до две топ сезони...

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Не е толку стар бе Дидие... Не заебавај сеа :D Можи да изигра барем уште една до две топ сезони...
Абе тој може и уште 3-4 топ сезони да изигра, но не за стандардот на Челзи.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Лани бил во посета преку школо на Stamford Bridge, малиов е изгорен за Челзи! :)

В

Вори

Гостин
Лани бил во посета преку школо на Stamford Bridge, малиов е изгорен за Челзи! :)

Видеово е доволен доказ дека Лукаку освен што е играч на Челзи од скоро,тој е навивач и го сака клубот многу повеќе отколку што може да замислиме.
Човеков со каков ентузијазам,со каков пристап иде во Челзи просто да се зачудиш.И сигурен сум дека ќе игра со срце за Челзи и дека ќе ја остава душата на терен.Не 100 %,тој ќе дава 200%,за разлика од паразитите што играат моментално во овој состав.

И ете баш затоа се радувам поради тоа што го купивме токму него.Да го земевме Агуеро на пример,ќе кенкаше цело време за поголема плата,поголема минутажа и после неколку сезони ќе сакаше да се врати во Атлетико или ќе одеше во Реал за 243456746365353636 милиони.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
--- надополнето: Aug 8, 2011 12:23 PM ---
Физичка градба ПЕРФЕКТНА ЗА ПРЕМИЕР ЛИГА.. Се надевам дека ке ги исполни очекувањата и ке дава голови..

--- надополнето: Aug 8, 2011 12:34 PM ---
"TWO DROGBA'S !?!? I QUIT !! " - ARSENE WENGER..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе тој може и уште 3-4 топ сезони да изигра, но не за стандардот на Челзи.
Не можеш да кажеш дека не би одиграл за стандардот на Челзи. Ако игра секој втор, трет меч како што прави Гигс не знам зошто мислиш дека не би имал влијание врз играта на Челзи. Има уште 2 сезони минимум во Дрогба, само да се менаџира со усул.

Честито играч, читав поназад некои не го сакаат Лукаку така нешто..па ако не го бива од одма долга е сезоната, на позајмица ќе го пратите. Да не му беше лошо на Стариџ во Болтон една сезона?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Стариџ сезонава мора да има место у прв тим да биде у пред сезонава растура

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Не можеш да кажеш дека не би одиграл за стандардот на Челзи. Ако игра секој втор, трет меч како што прави Гигс не знам зошто мислиш дека не би имал влијание врз играта на Челзи. Има уште 2 сезони минимум во Дрогба, само да се менаџира со усул.

Честито играч, читав поназад некои не го сакаат Лукаку така нешто..па ако не го бива од одма долга е сезоната, на позајмица ќе го пратите. Да не му беше лошо на Стариџ во Болтон една сезона?
Затоа што сум го гледал каков е кога е на клупа. Не верувам дека ќе иде се како што треба доколку биде прекомандуван на клупа почесто.
На Стариџ не му беше лошо во Болтон. Но мене ми беше, затоа што ги гледав Анелка и Малимуда како се влечат на тревата...

В

Вори

Гостин
Сега читав дека Ван Дер Варт кажал дека Модриќ останува во Тотенхем.Лично јас не верувам во тоа се додека не видам тој самиот да го соопшти тоа.
Како и да е,ако не зафркнат дебиливе од Тотенхем,тогаш очекувам да се свртиме кон Пјаниќ,Гетце,Џагоев или некој друг млад и перспективен играч.
Но сигурен сум дека нема да останеме без везњак и без едно крило барем.

Kajgana Shop

На врв Bottom