Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито трофеј (ако може да се нарече трофеј). :D

P

PewDiePie

Гостин
Супер игра на Челзи МекЕ. се гледа дека има потенцијал да го наследи Лампард,а Торес веројатно ќе се отвори сезонава од голови давање,должи итоа многу.

Честитки.

A

Auditore

Гостин
Одлична игра и предсезонски мечеви одиграни без ниту еден примен гол, можеби не од големо значење но импресивно.
Задоволен сум како се одвиваа работите на теренот и играта се одлично развиваше во текот на целиот натпревар, многу ми се допаѓа како Челзи сега се снаоѓа во мал простор, имавме одлични проигрувања и добри акции, на тимски план одлично одиграно.
Индивидуално морам да ги пофалам МекЕхран и Стариџ кои се покажаа одлично и блескаа на целиот натпревар, едноставно покажаа дека заслужуваат место да се борат за место во првите 11 сезонава, МекЕхран посебно импресионираше, особено ми е мило што постигна гол кој одлично ќе влијае на него а и добро се носеше со новата позиција во тимот(8ца) која му е омилена и го изјави тоа вчера на прес-конференција и Боаш му го дозволи тој луксуз да игра на местото на Лампард и овај се одлично снајде.
Истотака да го пофалам и нашиот Френки, кој е далеку од формата во која некогаш беше но неможам тимов да го замислам без него, едноставно заедно со Тери се главни лидери во тимов, само какви проигрувања имаше со Стариџ и Анелка, па и МекЕхран.
Одбраната солидно одигра како и целата предсезона.
Задоволен сум, честитки за тимот, честитки за Боаш и се надевам работите конечно ќе почнат да се одвиваат во вистинска насока и Челзи ќе се врати како еден од најголемите клубови со својот фиар фактор, а и дека Абрамович ја слушнал изјавата на Хидинк вчера.
Инаку јасно е според мене како и што пишав погоре за Пасторе дека тоа беше мамка за управата на Тотенхем за да омекнат и да увидат дека сега им е шансата да спечалат на Модриќ, и секако правилен избор на управата е што Модриќ го ставија пред Пасторе, затоа што Лука е веќе докажан во ПЛ, одличен креативец кој би играл и подлабоко а Лампард и МекЕхран да играат понапред, едноставно подобра опција здравје, дај боже да дојде.
Инаку индивидуално за Пасторе и неговите фудбалски квалитети неможам да коментирам бидејќи не сум го гледал, но едно е сигурно, има голем страв од неуспех и е алчен по пари..зошто?
..Затоа што ако дојдеше во Челзи ќе мораше да се докажува и бори за место во првите 11, ќе беше под огромен притисок и цело време под тотален мониторинг, но во ПСЖ освен што ќе зема поголема плата, ќе игра во послаба лига воедно што значи дека ќе може да игра под помал притисок и не би се трудел нешто особено да се докажува.
Тоа е моето лично мислење.
KTBFFH !

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
торес даде некој гол на ова приремиве? :)

A

Auditore

Гостин
торес даде некој гол на ова приремиве? :)
Денес даде, се надевам дека ќе се поправи и тој, сепак мислам дека проблемот му е во главата, игра повлечено со голем страв и му недостасува самодоверба, доколку го реши тоа сигурен сум дека ќе распали.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Џабе е , нели го слушавте коментаторот на Спорт Клуб велеше дека Пасторе 99проценти иди у ПСЖ..
Инаку добра игра денес ..кога даде Торес гол се стреснав од земја од радост :pos: :$

A

Auditore

Гостин
Не е луд типо е глуп!
Не е ниту луд, ниту глуп, би рекол дека е паметен, во Фан Клуб: Милан, прочитав коментар за Пасторе дека е просек и мрза, ако е тоа вистина тогаш момаков е паметен, си отиде у тим каде нема потреба од докажување и замарање, а плата ќе зема како World Class Player, гледајте ги работите од таа перспектива и ќе видите колку е паметен..hell yeah :giggle:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Френки се стаил на стенд бај .. :D
--- надополнето: Jul 30, 2011 3:47 PM ---
Коментар на ју тјуб шо ме изнасмеа ..

Did you notice the woman near to JT? he is just unstoppable! :pos::pos::pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Не е ниту луд, ниту глуп, би рекол дека е паметен, во Фан Клуб: Милан, прочитав коментар за Пасторе дека е просек и мрза, ако е тоа вистина тогаш момаков е паметен, си отиде у тим каде нема потреба од докажување и замарање, а плата ќе зема како World Class Player, гледајте ги работите од таа перспектива и ќе видите колку е паметен..hell yeah :giggle:
Е па тоа држи вода. Инаку ако беше сигурен дека е доволно квалитетен ќе идеше во ПЛ да се докажи. Вака платичка и полесно ќе му е за игра. Како и да е......негов избор.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.076
Поени од реакции
2.025
пасторе не вреди 45 м за тие пари можеме да ги купиме снајдер или фабрегас такој да боље е што не е дошја
ајде нека ни е честит трофејот и може да се каже дека се подобро и подобро играме
денес според мене микел беше стварно звер :cuc: лампард беше прогласен за играч на купот и конечно на торес му појде ај нека е аирлија

F

fantomX

Гостин

Пасторе во ПСЖ, на прв поглед ми личи на легач и мрза и не бидува играч стварно вреден за тие пари од него, ама пошто со Серија А одамна сум скаран и го немам редовно гледано, не коментирам понашироко. Само добро е шо нема шпекулации појќе за него, а јас и сериозно се сомневам дека Челзи воопшто прифатил и да разговара за трансфер вреден 43 милиони евра. Ја то го викам, побогу!

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75

Пасторе во ПСЖ, на прв поглед ми личи на легач и мрза и не бидува играч стварно вреден за тие пари од него, ама пошто со Серија А одамна сум скаран и го немам редовно гледано, не коментирам понашироко. Само добро е шо нема шпекулации појќе за него, а јас и сериозно се сомневам дека Челзи воопшто прифатил и да разговара за трансфер вреден 43 милиони евра. Ја то го викам, побогу!
Ако веќе беа спремни да потрошат 43 милиони евра, сигурен сум дека побрзо би ги дале за Модрич, како што кажаа погоре, докажан во премиер лигата и одличен плејмејкер отколку за Пасторе кои сите го опишуваат како мрза.
Инаку презадоволен сум од играта на тимот моментално, а сега откако ќе почнат да се фокусираат на трансфери ќе почне интересното. Ќе се донесе некој ѕвер во тоа сум сигурен, ако не сега, јануари најкасно. :P

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Ајде нека ни се множат ..очекувам Торес да распали..со Стариџ...:))

Kajgana Shop

На врв Bottom