F
fantomX
Гостин
Овај Торес, многу лабилно створење ми личи, многу. Не чини то.
Зошто водството на Палермо пуштаа шпекулации дека Челзи е сериозно заинтериран, па видете вака, Челзи во исто време е единствен клуб чија платежна моќ (на неговиот газда де) е доволно голема за да се поверува дека е стварно спремен на таков голем трансфер и има потреба од таков креативен играч. Во Барселона и Реал Мадрид врие од креативци, најголем број и подобри играчи од Пасторе. Манчестер Јунајтед е можно да го менува само Сколс, а Пасторе нема шанси тука да влези. Манчестер Сити го има Силва и не им треба уште еден ваков. Милан рекле дека им е скап. Единствено Интер и Челзи остануваат, ама и Интер мислам купиле некој аргентинец талентиран - така да, остана Челзи. Едноставно. Ме чуди како и Малага не ја спомнуваа босојве сицилијански.
Челзи никогаш не бил во игра за него по таква цена, тврдам за тоа. Доколку Челзи стварно цени некој, (Абрамович) плаќа се шо се бара. Есиен, Дрогба, Шевченко, Торес - сите се добри примери за то. Пак ќе речам, не би го коментирал многу Пасторе дали е мрза или не е, или шо е всушност, ама тврдам дека Челзи во ниеден момент не ни размислувал за негов трансфер под такви услови.Ако веќе беа спремни да потрошат 43 милиони евра, сигурен сум дека побрзо би ги дале за Модрич, како што кажаа погоре, докажан во премиер лигата и одличен плејмејкер отколку за Пасторе кои сите го опишуваат како мрза.
Инаку презадоволен сум од играта на тимот моментално, а сега откако ќе почнат да се фокусираат на трансфери ќе почне интересното. Ќе се донесе некој ѕвер во тоа сум сигурен, ако не сега, јануари најкасно.
Зошто водството на Палермо пуштаа шпекулации дека Челзи е сериозно заинтериран, па видете вака, Челзи во исто време е единствен клуб чија платежна моќ (на неговиот газда де) е доволно голема за да се поверува дека е стварно спремен на таков голем трансфер и има потреба од таков креативен играч. Во Барселона и Реал Мадрид врие од креативци, најголем број и подобри играчи од Пасторе. Манчестер Јунајтед е можно да го менува само Сколс, а Пасторе нема шанси тука да влези. Манчестер Сити го има Силва и не им треба уште еден ваков. Милан рекле дека им е скап. Единствено Интер и Челзи остануваат, ама и Интер мислам купиле некој аргентинец талентиран - така да, остана Челзи. Едноставно. Ме чуди како и Малага не ја спомнуваа босојве сицилијански.