Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Овај Торес, многу лабилно створење ми личи, многу. Не чини то.

Ако веќе беа спремни да потрошат 43 милиони евра, сигурен сум дека побрзо би ги дале за Модрич, како што кажаа погоре, докажан во премиер лигата и одличен плејмејкер отколку за Пасторе кои сите го опишуваат како мрза.
Инаку презадоволен сум од играта на тимот моментално, а сега откако ќе почнат да се фокусираат на трансфери ќе почне интересното. Ќе се донесе некој ѕвер во тоа сум сигурен, ако не сега, јануари најкасно. :P
Челзи никогаш не бил во игра за него по таква цена, тврдам за тоа. Доколку Челзи стварно цени некој, (Абрамович) плаќа се шо се бара. Есиен, Дрогба, Шевченко, Торес - сите се добри примери за то. Пак ќе речам, не би го коментирал многу Пасторе дали е мрза или не е, или шо е всушност, ама тврдам дека Челзи во ниеден момент не ни размислувал за негов трансфер под такви услови.
Зошто водството на Палермо пуштаа шпекулации дека Челзи е сериозно заинтериран, па видете вака, Челзи во исто време е единствен клуб чија платежна моќ (на неговиот газда де) е доволно голема за да се поверува дека е стварно спремен на таков голем трансфер и има потреба од таков креативен играч. Во Барселона и Реал Мадрид врие од креативци, најголем број и подобри играчи од Пасторе. Манчестер Јунајтед е можно да го менува само Сколс, а Пасторе нема шанси тука да влези. Манчестер Сити го има Силва и не им треба уште еден ваков. Милан рекле дека им е скап. Единствено Интер и Челзи остануваат, ама и Интер мислам купиле некој аргентинец талентиран - така да, остана Челзи. Едноставно. Ме чуди како и Малага не ја спомнуваа босојве сицилијански.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
држи вода и ова што вика фантом ако толку го сака челзи абрамович ке е плати али како и да е пасторе не вреди 45м кој што сака нека збори
според мене да го баталиме и модрич и него испод 40м нема шанса да го земеме најдобра и наевтина солуција е мунтињо порто би го дал за 25,6м плус тоа е работел со боас или евентуално гансо али и него испод 30м нема шанса да го земеме

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Гледам во последно време не поврзуваат со централен дефанзивец нешто(Дан од Бирмингем). Кога се работи за таа позиција според мене идеален играч би бил Кристофер САМБА ! Неверојатно силен и со супер физичка градба за во Премиер..
Има 26 години и не би било тешко да се донесе за околу 12-14 М фунти :D:D Плус има таква фаца како за во Челзи (типично нигерска како Макелеле и Дрогба)

A

Auditore

Гостин
Што ќе ти е Самба бе, имаме и ние младинци фор фак сејк, колку и да не се добри заслужуваат шанса, а и башка ако не оваа сезона тогаш наредна ни доаѓа Рајкович кој е одличен играч!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Освен централно во одбрана може да игра и DM позиција како Макелеле,Туре,Есиен.. Го спомнав затоа што гледам Челзи бил заинтересиран за играч од одбраната :D:D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Освен централно во одбрана може да игра и DM позиција како Макелеле,Туре,Есиен.. Го спомнав затоа што гледам Челзи бил заинтересиран за играч од одбраната :D:D
Во времето на Биг Сем, и нај истурен напаѓач беше.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Челзи ке решава околу трансферот на Лука - SKY SPORTS

Schürrle

can't be touched
Член од