Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Модрич ќе оди кај оние кои ќе понудат повеќе, кратко и јасно.
Модрич на крај ќе си остане во Тотенхем ...
--- надополнето: Jul 12, 2011 7:28 PM ---
CHELSEA 3-0 WYCOMBE

Chelsea first-half XI: Hilario, Bosingwa, Van Aanholt, Terry, Kalas, Mikel, Kaby, Benayoun, Malouda, Kakuta, Drogba.

Chelsea second-half XI: Turnbull, Ferreira, Cole, Ivanovic, Rajkovic, B Clifford (Mellis), McEachran, Zhirkov, Anelka, Kalou, Torres.

Goals: Benayoun (4), Torres (52), Rajkovic (56)

http://www.wycombewanderers.co.uk/page/LatestNews/0,,10430~2391412,00.html
--- надополнето: Jul 12, 2011 7:07 PM ---
MATCH REPORT: CHELSEA 3 WYCOMBE WANDERERS 0
Ова е нешто ко маалска утакмица без камери ?

K

kalimer0

Гостин
Да дава вака и на официјални натпревари нема да биде лошо, тоа е она што се бара од него - голови.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Го гледав фалкао една утакмица и мислам дека не ни треба таков напаѓач, мада воопшто не ни треба напаѓач имаме доволно, но збор ми беше фалкао, дечкото е класа голгетер има осет за гол тоа се гледа, но за во Челси или било кој друг англиски клуб кој игра на врвно ниво мислам дека не е, кога би го купиле би излегол Бербатов втор дел, од тој натпревар што го гледав Фалкао има одреден простор за движење скоро да никогаш од центар не се враќа, брзина некоја нема, според мене за да имаме таков напаѓач во тимот и да е корисен мора да имаме многу јаки крила што моментално не ги гледам во составот нашиот состав!!!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ова е нешто ко маалска утакмица без камери ?
Ја откажаа нели таа со Витесе дека му беше многу рано на Боас, па ја закажаа оваа за мало загревање.
--- надополнето: Jul 12, 2011 9:01 PM ---

--- надополнето: Jul 12, 2011 9:46 PM ---
Torres body language looked a lot better then last season in games I watched on tv. He looked happy, his touch was very good
--- надополнето: Jul 12, 2011 10:16 PM ---
http://josh-mceachran.com/news/2011/07/12/match-highlights-chelsea3-0-wycombe-wanderers/

Овде можете да ги видите головите.
Бенајун :vozbud:

A

Auditore

Гостин
Добар старт, за Бенајун секоја чест за голот, машала и за Торес, макар и на маалска утакмица.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
фала за слике и видео иначе голот на бенејун ме потсека на роналдињо :D а и на торес гледам убаво му пошло машала машала :vozbud:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Компарација меѓу Насри,Снајдер и Лука Усташот :D

NASRI AND SNEIJDER LEAD THE WAY IN ATTACK

Stats show that while Luka Modric excels in his role as a deep-laying playmaker and actually wins more one-on-one duels than his more attacking peers, Samir Nasri and Wesley Sneijder dominated their respective leagues last season when it came to delivering balls in the final third.

Luka Modric also managed to make it into the top five in the Premier League rankings, completing 528 passes in the last third of the pitch.

For a team like City and United, both of whom need more creativity higher up the pitch, Nasri and Sneijder look to be the ideal recruits. On the other hand, United may look at their squad and think that Modric’s arrival would still leave them needing a more attacking midfielder (unless they press Modric higher up the pitch), while we would look at Modric as the ideal foil for Lampard in the center of the pitch and would be happy to have him sit back and run the show while Torres,Drogba, Malouda and co ran amok up front.

Kajgana Shop

На врв Bottom